Beebipillid 23.10.21 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere, kas perearst võib välja kirjutada beebipillide esmase repsepti?

Arst vastas:

Katrin Seidelberg

dr Katrin Seidelberg

Günekoloog

Qvalitas Arstikeskus AS

Tere!
Esmase nõustamise ja hormonaalsete rasestumisvastaste vahendite retsepti teeb tavaliselt naistearst, ämmaemand või perearst. Võimalusel soovitan pöörduda Noorte nõustamiskeskusesse.

Kas see arutelu oli kasulik? Teie arvamus võeti arvesse.

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Beebipillid vahetada spiraali vasty

Tere! Kasutan aastaid beebipille ja peale sünnitamist alustasin nendega uuesti. Kuid hetkel tunnen, et ei sobi enam need. Siit ka küsimus, et kas saan vahetada spiraali vastu koheselt vôi pean beebipillid ...

Urve Pappa

Vastas dr Urve Pappa

Tere

Kui võtate praegu pille regulaarselt, siis saate spiraali paigaldada igal ajal.
Peale emakasisese vahendi paigaldust võib esineda vähest määrimist ja kuna siis lõpetate pillide ...

Loe edasi

Rasedud

Tere.küsimus järgmine,lõpetasin beebipillide võtmise,kas on võimalik,et jään rasedaks?beebipillid mida võtsin olid daylette.tänades .

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Kui Tei ei kasuta enam mingit rasestumisvastast vahendit, siis on rasestumine muidugi võimalik.

Loe edasi

beebipillid

Tere!alustasin uue karbi pillidega päevade ajal ühe päeva varem (mängib see mingit rolli et varem alustasin?)ja kas võiksin võtta ka 2 karpi järjest ? (yasminelled)kas ajab tsükli liiga sasssi?

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! See ei mängi mingit rolli,et alustasite pillidega üks päev varem ja võite võtta kaks karpi järjest. Teise karbi lõpetamise järgselt tuleb ka menstruatsioon.
Edu soovides,Maie Väli

Loe edasi

beebipillid

tere me sooviks teist last aga hetkel kasutan ma marveloni beebipille, et siis kui kaua peab olema tabletideta kui uuesti rasestuda ,beebipille olen kasutanud üheksa kuud

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tere. KUi soovite rasestuda, siis lõpetage pillide võtmine kui peaksite uue karbiga alustama ja võite kohe rasestuda, mingit vahet ei pea tegema. DR Kadastik

Loe edasi

beebipillid

Tere!

Selline küsimus, et kas beebipille võib juba enne esimest vahekorda ka võtma hakata?

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Loomulikult võite võtta antibeebipille enne esimest vahekorda.Mõnikord kasutatakse neid ka m.tsükli reguleerimiseks ja vistrikulise näonaha korral kosmeetilise efekti eesmärgil.Edu soovides,Maie ...

Loe edasi

antibiootikumid ja beebipillid

Tere,
Alustasin antibiootikumide võtmist pillidevabal perioodil, kuid nende ravimite võtmine kattub siiski 5 päeva. Antibiootikumi infolehel on kirjas, et see vähendab rasestumisvastaste tablettide ...

Vastas dr Aire Sekavin

Tere.
Kasutage lisaks kondoomi 2 nädalal.
Tervitades Aire Sekavin

Loe edasi

rasedusest hoidumine

tere!
Olen viimasel 2 aastal proovinud erinevaid beebipille, ja tekkinud on alati väga suur peavalu ja ka muud probleemid nagu iiveldus. Sellest järeldan, et mulle ei sobi beebipillid. Aga mida muud ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija!
Olete kasutanud antibeebipille!
Beebipillid võiksid tekitada beebisid.........
1) konsulteerige apteekriga, on olemas lateksivabad kondoomid
2) võite kasutada ...

Loe edasi

beebipillid juuste väljalangemise vastu?


Tere,
olen 25-aastane naine, kes hakkab paari nädala pärast beebipille tarvitama.
Kas Follimin beebipillidest on abi juuste väljalanguse vastu?

Kati

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Ei usu et beebipillid aitavad.Ostke apteegi käsimüügist FEMIDANi ja tarvitage neid tablette 1 tbl 2 korda päevas 2 kuu jooksul. Beebipille võtke loomulikult ka ,aga need on teise otstarbega.

Loe edasi

beebipillid

Tere, tarvitan Logesti juba mitmeid aastaid.Soovin teada, mis nimetusega beebipillid on logestist nõrgemad.
Tänud ette.

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Mirelle tabletid on Logestist nõrgemad.

Loe edasi

beebipillid

Tere! Kas beebipillid on vastunäidustatud, kui mul on olnud munasarjas tsüst?

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija !

Antibeebipillid ei ole vastunäidustatud healoomuliste tsüstide ja tsüstoomide puhul anamneesis (eelnevalt). Pahaloomulistega on teisiti.

Naistearst Galina Litter,
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi