spontaanse hemorraagia kahtlus 25.07.19 / Veresoontekirurgia

Külastaja küsib:

v. jalalaba hematoomi põhjused, ravi turse taandumise kiirendamiseks

Arst vastas:

Veronika Palmiste-Kallion

dr Veronika Palmiste-Kallion

Kardiovaskulaarkirurg

Tere!

Kuna kogu kirjeldus on segi, ei oska umbisikuliselt midagi sellest arvata.


Tervitades,
Veronika Palmiste

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Veresoontekirurgia

Kummaline lööve jalgadel. Kas seotud veresoontega?

Tere.
Lapsele pandud diagnoosiks küsimärgiga! luupus ja võtab mõnda ravimit 1 kuu alles... jalad on muutunud selle aja jooksul selliseks "koledaks" ja nö.nahk valutab, mille peale ka reumatoloog ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!

Kirjeldatud muutus ei ole seotud magistraalsete veresoontega ning veresoontekirurgi konsultatsioonist abi oodata ei ole.

Veronika Palmiste
veresoontekirurg

Loe edasi

jalaveenie

Tere!Mul on juba aastaid jalgadel veenilaiendid,mis pole siiani valu tekitanud.Paar päeva tagasi hakkasid ühel jalal veenid muutuma valulikuks,eriti puudutamusel,käimisel vähem.On ka kõvemaks muutunud,võrreldes ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!

Kui veenilaiendid on muutunud punetavaks ning kuumavaks ja see on esimest korda elus, ongi see hetk, kus võtate ühendust oma perearsti või-üega. EMOsse võib ka pöörduda, aga peab olema ...

Loe edasi

Veresooned

Tere!
Sooviksin informatsiooni kelle või millise arsti poole peaksin pöörduma. Kirjutan enda 60 aastase vanaisa eest, sest perearst kirjutab vaid vererõhu tablette. Nimelt kurdab ta muret, et jalad ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!


Kirjeldatud kaebused ei ole verevarustushäire sümptomid. Enamus selliseid kaebusi liigitub siiski tundlikushäire alla ning probleemiks on lülisama muutused. Jah, selg ei pruugi ...

Loe edasi

Veenilaiendid, tromboos ja rasedus

Olen 8 nädalat rase ning arvele võttes küsis ämmaemand kas mul on veenilaiendid, kui vastasin et on jah, eelkõige üks suur mööda vasakut jalga,siis ütles ta et olen seetõttu trombi riskigrupis ja peaksin ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!

Veenilaiendid ei ole iseenesest ohtlikud, isegi siis, kui olete rase! Hepariinsüstide näidustuseks raseduse ajal ei ole kindlasti mitte veenilaiendite olemasolu. Seega ärge väga muretsege! ...

Loe edasi

Varikoos

Добрый вечер! У меня такая проблема, после секса вздувается вена и ощущается дискомфорт в области вздутой вены, иногда она болит без секса, хотел бы узнать что делать в таких ситуациях опасно ли это

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!

Palun pöörduge antud probleemiga uroloogi konsultatsioonile.

Veronika Palmiste

Loe edasi

veresoontekirurgia

Добрый день, Dr. Veronika Palmiste
Моей маме ( Klavdia Rõzko, ik. 44601060295) требуется повторная операция, 18.10.19 мы были у вас на осмотре левой ноги. Мама в тот день отказалась от операции. ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!

Oleme juba selle probleemiga tegelenud ning Teil juba on tagasikutse ambulatoorsele vastuvõtule.

Veronika Palmiste

Loe edasi

Jala veenide ravi

Kas jala veenide sulgemist finantseerib ka haigekassa muu meetiodi puhul kui traditsiooniline kirurgia, pean silmas laseriga kõrvetamist või liimimist. Jalal on tekkinud ka veeni haigus.

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!

Hetkel on võimalik saada veenilaiendi kirurgilist korrektsiooni (safenektoomia/varikektoomia) nn "tasuta" ehk Haigekassa finantseeringul mis iganes põhjendusel (kas on kosmeetiline muutus ...

Loe edasi

Borrelioos ja jalavalu

Tere

Olen vaevelnud arusaamatute jalavalude käes juba pool aastat. Selline ebameeldiv pitsitav (mitte terav) valu, mis põlveõndlas ja vahepeal liigub eri kohtadesse põlvest allapoole ( välisküljel). ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!


Teil on õigus - ma ei ole infektsionist ning pigem peaks selle küsimuse suunama infektsionistile.
Lohutuseks - Te ei ole ainus, kes analoogsete kaebustega veresoontekirurgi ...

Loe edasi

Säärtel haavandid

Mõlema sääre esiküljelt haavandeid ja koevedeliku immitsemist ei õnnestu peatada.
Pidevalt retsidiveeruvad roospõletikud, mida ka antbiootikumikuurdega enam taanduma panna ei ole võimalik. (PERH, ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!


Mul on keeruline kommenteerida, sest andmeid on liiga vähe - on täiesti võimalik, et Teiega on juba ka tegelenud veresoontekirurg või vähemalt on tehtud täpsustavaid hindavaid ...

Loe edasi

Täppverevalumid jalasäärtel

Pärast pikemat rahulikku kõndimist (3-4 km näiteks näitusel, jalutuskäigul) jalasäärte siseküljele tekkinud täppverevalumite punased laigud. Valu ei tee, nahapind muutunud pole. Perearst arvas, et kapillaarid ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!

Soovitan alustada kompressioonravi kogu jala ulatuses. Saate esmase suka/sukkpüksid osta apteegist, võite alustada nõrgemast tugevusest, millega saate hakkama. Kui kaebused sellega leevenduvad ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: