Enneaegne seemnepurse 05.04.17 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Probleem seisneb selles, et kui partneriga olen vahekorras siis ei suuda üle poole minuti vastu pidada. - pool minutit on veel hästi. Probleem sai alguse kusagil pool aastat tagasi ja peale seda pole mitte midagi muutunud. Tekitab pinget ja masendust, sest ennem seda oli kõik korras. Kas tegemist võib olla enneaegse seemnepurskega ja miks see alles pool aastat tagasi välja lõi? Ennem seda olen olnud suguliselt aktiivne vähemalt 5a ja probleeme ei ole esinenud.

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere! Jah, seda võin nimetada enneaegse seemnepurskena. Kuna varem oli kõik korras ja see probleem ilmus hiljuti, siis võib arvata et olemas miski põhjus, näiteks põletik sugusüsteemis (prostatiit?), mis kutsub selle fenomeni. Soovitan pöörduda meeste arsti konsultatsioonile, teostame vajalik uuringud, vajalikus ravime välja põletiku. Kui võtate saatekirja perearsti poolt siis visiit + uuringud on tasuta. Kui soovite kiiremas korras seda teha siis tasuline visiit 40 EUR + eesnäärme uuring 70 EUR
Tervitades Vladimir Vihljajev

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

eesnäärme põletik

tere.Käisin teie kliinikus uuringutel ja mul diagnoositi eesnäärme põletik.Kaebusteks oli urineerimishäired,enneaegne seemnepurse ja valud munandites.Arstiks olite teie.Te kirjutasite mulle 20neks päevaks ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Kasutage ülejäänud -Xatrali lõpuni ja tulge uuesti vastuvõtule. Kirja panna võite juba praegu. Vladimir

Loe edasi

Enneaegne seemnepurse

Tere

Nimelt selline probleem, et seemnepurse on täiesti kontrollimatu. Vahel toimub isegi enne peenise täielikku erekteerumist. Peenise tuppe viies piisab paarist kolmest liigutusest, kui ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Teie probleem nimetakse enneaegne seemnepurse ja kahjuks on palju levinud. Põhjusest võivad olla kas psühhilised probleeme - lihtsalt olete liiga tundlik või temperamentne või ka füüsilised - ...

Loe edasi

varajane seemnepurse?

kui varajane on enneaegne? naiste seisukohalt on see vist alati varajane? millal on seemnepurse liiga hiline? mida teha varajase sp korral. mingid harjutused? mingid arstimid? kõige parem oleks selline ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Kui soovite mitteüldine vastus, soovitused ja harjutused tulge vastuvõtule (konsultatsioonile). Rahulikult räägime ja arutame kõike teemasi. Vladimir

Loe edasi

enneaegne seemnepurse

Mida oleks võimalik teha enneaegse seemnepurske vältimiseks kui see toimub veel suguühte algul

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. See on liiga pikk jutt. Tulge vastuvõtule, otsime põhjust, pakkume lahendusi. Vladimir















Loe edasi

enneaegne seemnepurse

Kuidas ravida enneaegset seemnepurset? Akt kestab ainult 5-10 sekundit, pikendab ainult alkoholi mõju. Kaua ika juua jõuab? Tänan.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Tulge vastuvõtule, leiame lahendusi. Kui alkohool aitab, s.t. et olemas abi variantid. Soovin edu, Vladimir

Loe edasi

enneaegne seemnepurse

Tere! Tahtsin küsida vaid,et kas on mingeid tablette,mida saaks retseptita apteegist kätte,et asja veidi rahustada. st. et ei läheks nii kiiresti lahti.
Tänud.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. See on nn. looduslik rahustid - palderjanijuur, stressi- ja rahustavad teedjne. Mõnokorra isegi need juba aitavad. Võite proovida. Aga parem mõjuga igasugused füsiliised harjumised. Kui see kõik ...

Loe edasi

enneaegne seemnepurse

olen 43aastane mees ja erektsiooniga erilist probleemi ei ole aga erutus on alati nii suur et kui sisse saan siis tikub kohe ka purese tekkima

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Tulge vastuvõtule, arvan et võime teile aidata. Vladimir

Loe edasi

enneaegne seemnepurse

mul on see probleem ja tahan teada kas see on ka ravitav või see jääbki nii kestma....?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. See on ravitav, tulge vastuvõtule meestearsti juurde. Vladimir

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi