AMH 0.02 26.06.19 / Kehaväline viljastamine

Külastaja küsib:

Kas selle AMH olematu tulemusega sooviks tulla teie vastuvõtule, on sellel mõtet , kas on olemas üldse mingit ravi et proovida et süda rahul oleks või on mul targem loobuda?
Aitäh

Arst vastas:

Aivar Ehrenberg

dr Aivar Ehrenberg

Günekoloog (ainult viljatusravi)

TÜ Kliinikumi Naistekliinik

Tervist ,
kui menstruatsioonid on enam-vähem regulaarsed, tasuks kohtuda ja asja arutada. Läbivaatuseta ei saa enamat öelda.
Terv,
AE

Kas see arutelu oli kasulik? Teie arvamus võeti arvesse.

Nõuanded teemal: Kehaväline viljastamine

Ivf ravimid

Tere! Käin IVF teed, kuna menstruatsioon spontaanselt ei käi, estrofem ja duphastoniga kn tsükkel korrapärane. Anamneesis 10a tagasi anoreksia, mis praeguseks remissioonis, analüüsides on sedastatud madal ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Ei näe otsest vajadust estrofemi, aga ega Te sellega midagi ära ei riku. Nii et pigem võtke ja laske arstil 07.01 otsustada.
AE

Loe edasi

Ivf rasedus

Tere mure seisneb selles et mulle siirdati 2 5 päevast plasto süsti 27.11 hcg tulemus oli 09.12 1051 nüüd vahepeal on olnud kolmkorda määrimist lasin uue hcg teha 23.12 mille tulemuseks 10000 ka se tõus ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
hCG taseme järgi pole mõtet oletada. Ultraheliuuring toob selguse, kui see ükskord tehtud saab.
Terv,
AE

Loe edasi

Tere

Zdrasti ja esli ne owibajysj u vas bila segodnja 12.12.19 v 14.30 ...xotela yznatj kyda vam mowna napisatj, email ne mogu najti(

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Zdravstvuite,
Vyslal Vam vchera pismo v 14:56.
Vyslal segodnja povtorno.
AE

Loe edasi

Tere

Здрасти я не могу забереминить 10 лет уже искуственое облотворение делали 6 раз и нечего

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Zdravstvuite,
takoje k sozhaleniju byvajet. Mozhet pozhelajete obratitsja v druguju kliniku?
AE

Loe edasi

Tahaks veel üht last.

Tere.mul küsimus selline olen sünnitanud 7 last siia kaks viimast keisriga.viimane laps oli erakorraline keiser..ja siis lõiksdi paelad katki.kas mul on võimalik neid taastada.või ültse erakorralise keisriga ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
munajuhade tervisklikkust võib üritada lõikusel taastada. Kui see ei õnnestu, saab kasutada kehavälist viljastamist. Võtke selles küsimuses ühendust oma naistearstiga või pöörduge otse ...

Loe edasi

Lühike follikulaarfaas

Tere!
Mureks väga varajased katkemised/peetumised. Aastaga ei ole normaalset rasedust tekkinud (viimane rasedus peetus kaks kuud tagasi 7nda nädala alguses, ultrahelis vastas rasedus kolmele nädalale, ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Teie kahtlus munasarjade enneaegse vananemise osas võib olla põhjendatud. Tsükli esimest poolt on võimalik ravimitega pikendada, aga see ei ole minu meelest vajalik - ka 21-päevase tsükliga ...

Loe edasi

Munajuhade taastamine? Kas on see võimalik?

Tere, minu mure see et tegin suure vea kui lasin munajuhade läbi 2018 august kui kaksikud ära sündisid. Ja nüüd kui mu abikaasa soovib väga veel üht last saada siis minu küsimus kas on see võimalik ja ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Teatud juhtudel on munajuhade taastamine võimalik. Pöörduge selle küsimusega oma naistearsti vastuvõtule.
Terv,
AE

Loe edasi

Rasestumissoov

Tere,
Mul on eelmisest suhtest 1 laps, kes sündis kphe peale pillide võtmise lõpetamist, abikaasal eelmisest suhtest 3 last. Olen 28, abikaasa 40 a. Oleme proovinud last saada 3 aastat - tulutult. ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
vastasin Teile täna meili teel.
AE

Loe edasi

Lapse saamine

Tere mu mehel on klinefelteri sündroom. Kas meil oleks võimalus laps saada või on vaja doonorit?

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
peaksite seda küsimust arutama meestearstiga. Üldiselt on tõepoolest nii, et vajate sperma doonorit. On olemas mingi võimalus munandist seemnerakkude hankimiseks mirkoskoobi kontrolli all, ...

Loe edasi

Ovulatsioon

Tere

Palun leidke aega vastata.
Kas oskate öelda nende andmete põhjal, et kas OV on ära olnud või tuleb ja kui tuleb, siis kas oskate öelda, umbkaudu mitme päeva pärast võiks tulla?

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
kui me saame ultraheli arstiga ühtemoodi aru ühtlase endomeetriumi tähendusest, siis pakun, et ovulatsioon on ära olnud. See on ka kõik, mida saan öelda.
Terv,
AE

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: