AMH 0.02 26.06.19 / Kehaväline viljastamine

Külastaja küsib:

Kas selle AMH olematu tulemusega sooviks tulla teie vastuvõtule, on sellel mõtet , kas on olemas üldse mingit ravi et proovida et süda rahul oleks või on mul targem loobuda?
Aitäh

Arst vastas:

Aivar Ehrenberg

dr Aivar Ehrenberg

Günekoloog (ainult viljatusravi)

TÜ Kliinikumi Naistekliinik

Tervist ,
kui menstruatsioonid on enam-vähem regulaarsed, tasuks kohtuda ja asja arutada. Läbivaatuseta ei saa enamat öelda.
Terv,
AE

Kas see arutelu oli kasulik? Teie arvamus võeti arvesse.

Nõuanded teemal: Kehaväline viljastamine

Steriliseerimine/rasedus

Tere! Umbes 2 aastat tagasi tehti mulle steriliseerimine munajuhade kõrvetamise teel. See oli arsti soovitusel tehtud kuna mul oli kolmas keiser ja arst ütles et emakas on halvas seisus. Pool aastat tagasi ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
on ette tulnud, et inimesed rasestuvad pärast steriliseerimist. Ka emakaväline rasedus on võimalik. Samas on menstruatsiooni peetuseks teisigi põhjuseid. Rasedustest tehke ikka.
Terv, ...

Loe edasi

Probleemid pesastumisega

Tere! Olen peaagu aasta rasestuda üritanud. Kuuel kuul olen saanud rasedustestidele ebamääraseid udutriipe, pole neid teste positiivseteks lugenud. Nüüd otsustasin udused triibud saades veretesti teha, ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
keeruline öelda - võibolla on tegemist probleemiga, võibolla mitte. Arvan, et andke veel pool aastat aega. Tõenäosus, et rasestute ja sünnitate, on endiselt hea.
Viljatusravi vastuvõtule ...

Loe edasi

Kui tihendalt

Tere! Kui tihti võib teostada IVF patsiendile punktsiooni?

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Üldiselt on tavaks jätta punktsioonidele üks tsükkel vahele, st nt jaanuaris ja seejärel märtsis. Aga põhimõtteliselt võib punkteerida ka järjestikuses tsüklites.
Terv,
AE

Loe edasi

Rasestumisvastased pillid

Tere!
Kas diabeet võib rasestumisvastaste pillide efektiivsust vähendada?

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Vabandust,
küsimus ei puuduta viljatusravi.
Terv,
AE

Loe edasi

Enesetunne tingitud rohtudest või PMS

Tere! Teie oskate kindlasti vastata minu küsimusele või anda head nõu. Nimelt, alustasin IVF lühikese skeemiga. 1.-7. tsüklipäev alustasin 100RÜ GONAL-f kasutamisega. 7. päeval lisandus Cetrotide ja tarvitasin ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

See on ravimite kõrvaltoime.
Terv,
AE

Loe edasi

Positiivsed ovulatsioonitestid tsükli lõpus, järg

Tere!
Küsisin, kas positiivsed OV-testid tsükli lõpus võiksid viidata millelegi viljakust pärssivale (sügisel saab aasta rasestuda püüdmist) ning vastasite, et kui tsükkel regulaarne ja pole lühemaks ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
selliste sperma näitajatega on rasestumine võimalik.
Tsükli pikkuse ja ovulatsioonitestide küsimust peaksite arutama viljatusravi arstiga vastuvõtu käigus. Kui suguelu on piisavalt ...

Loe edasi

rasestumine 48-aastaselt

Tere,
olen peaaegu 48-aastane naine. Mul on veel perioodid ja olen arvanud, et kui on perioodid, siis võib ka ovulatsiooni päeval loomulikul teel rasestuda. 46-aastaselt muutusid minu perioodi päevad ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Sellele küsimusele ma enda teada juba vastasin.
Terv,
AE

Loe edasi

rasestumine 48-aastaselt

Tere,
olen peaaegu 48-aastane naine. Mul on veel perioodid ja olen arvanud, et kui on perioodid, siis võib ka ovulatsiooni päeval loomulikul teel rasestuda. 46-aastaselt muutusid minu perioodi päevad ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
selliste tsüklihäirete korral on loomulikul teel rasestumise tõenäosus nullilähedane. Oma rakkudega kunstlik viljastamine ei tule enam kahjuks kõne alla, sest munasarjade reserv on tsüklite ...

Loe edasi

Madal AMH

Tere, mure selline on olemas üks laps 12 aastat tagasi loomulikul teel. 10a suguelu ei elanud ja nüüd arstile minnes selgus FSH 20, AMH 0,02 kas sellise olematu numbri juures on mul üldse lootust rasestuda ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
analüüside tulemused ei näe küll head välja ,aga rasestumine pole välistatud (ehkki tõenäosus on väike).
Terv,
AE

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: