AMH 0.02 26.06.19 / Kehaväline viljastamine

Külastaja küsib:

Kas selle AMH olematu tulemusega sooviks tulla teie vastuvõtule, on sellel mõtet , kas on olemas üldse mingit ravi et proovida et süda rahul oleks või on mul targem loobuda?
Aitäh

Arst vastas:

Aivar Ehrenberg

dr Aivar Ehrenberg

Günekoloog (ainult viljatusravi)

TÜ Kliinikumi Naistekliinik

Tervist ,
kui menstruatsioonid on enam-vähem regulaarsed, tasuks kohtuda ja asja arutada. Läbivaatuseta ei saa enamat öelda.
Terv,
AE

Kas see arutelu oli kasulik? Teie arvamus võeti arvesse.

Nõuanded teemal: Kehaväline viljastamine

Hormoonide määramine

Tere!

Ovulatsioonide ja menstruatsioonide spontaansel puudumisel võtan regulaarselt Duphastni ja Estrofemi. Seljataga nüüd 2 IFV siirdamist, rasedust ei ole tekkinud. Esimene siirdamine oli ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
mul ei sobi kõrvalt nõu anda, mida võiks teistmoodi teha, kuni pole saanud haiguslooga tutvuda. Usaldage oma arsti ja viige protsess lõpuni. Kui soovitud tulemust ei saavuta, võime kohtuda ...

Loe edasi

Kunstlik villjastamine

Kas praeguse eriolukorra ajal on mul võimalik üldse kasutada enda kûlmutatud embrüd? Ja kui pikk oleks sellel järjekord?

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
mis puutub meie kliinikusse, siis külmutatud embrüote siirdamine on võimalik, järjekorda ei ole.
Terv,
AE

Loe edasi

IVF järjekord

Tere,
Soovin teada kui pikad on Teil IVF-i järjekorrad? Soovin IVF, kuna ise kahjuks rasestuda ei saa.Môlemad munajuhad eemaldatud aastal 2012.

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
järjekorra pikkus on 5 kuud.
AE

Loe edasi

Embrüo doonorlus

Kas Eestis on lubatud teise naise külmutatud embrüot mulle anda? Ta on ise nõus ja tema munarakk on eostatud doonoriga, seega isa käest küsima ei peaks.

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Naine, kelle munarakust on embrüo loodud, on seaduse mõttes munarakudoonor. Munaraku doonori isik peab jääma anonüümseks, erand tehakse ainult sugulastevahelise doonorluse korral. Seega, ...

Loe edasi

Duphastoni skeem

Tere, minu mure seisneb selles, et oleme partneriga üritanud last saada nüüdseks veidi üle aasta aja aga tulemuseta. Menstruaaltsükkel oli korrektselt 28-29 päeva
alati ja kõikumisi oli minimaalselt, ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Teil on probleeme folliikuli kasvu ja ovulatsiooniga. Õnneks näitavad analüüsid, et munasarjade reserv on piisav.
Antud olukorras on dufastoni võtmine üks võimalik lähenemine, aga ...

Loe edasi

Munajuhade läbitavuse taastamine.

Tere!
Pöördun Teie poole seoses sellega, et mul on olnud 4 keisrilõiget eelmisest kooselust. Peale viimast last ütles naistearst et peaks munajuhad klambriga sulgema. Nüüd on viimase lapse sünnist ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
4 eelnenud keisrilõiget ei välista uuesti sünnitamist. Munajuhade läbitavuse taastamine on tasuta operatsioon. Alustada tuleks oma naistearsti poole pöördumisest, tema annab edasised soovitused.
Loe edasi

endometrioos ja rasestumine

Tere

2019 suvel oli kaks raseduse peetumist 4-5 nädalal. Läksin teemaga arsti juurde kus algselt kahtlustati loodusliku valikut ja hiljem tsüklihäireid kui menstruatsiooni eelselt hakkas 6 ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Endometrioosi seostatakse viljatusega sõltumata selle paiknemise kohast. Rasestumine ja sünnitamine on sellegipoolest võimalik. Teie juhtumiga täpsemalt tutvumata ma mingeid soovitusi ei ...

Loe edasi

IVF ja HCG

Tere

2 märts siirdati 3 päevased embrüod (2tk) (teine IVF katse 9 kuu jooksul)

11.03 tegn VT oli hcg 10
12.03 26
13.03 47

16.03 - 44.5 (enda arst ütleb, ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
hCG pidanuks täna olema ca 150 ühikut. Ei usu, et labor eksib. Ilmselt on raseduse areng peatunud.
Terv,
AE

Loe edasi

Rasestumine

Mis vanuses mehel on seemnerakud kõige paremas olukorras viljastamise mõttes,st.millises vanusevahes on mehel soovitav oma seemnerakkudega last muretseda.Ja millisest vanusest alates mehel pole soovitav(olen ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
teie poolt kuuldud info on tõene. Pärilike rikete tõenäosus järglasel suureneb mehe vananedes. Vananemise mõju ei ole siiski nii selgelt väljendunud kui naisel; konkreetset vanusepiiri ...

Loe edasi

FET kuupäev

Tere!

Menstruatsioon käib minul vaid Estrofem 2mg ja Duphaston 10mg toel, mida võtan vastavalt 14p + 10p (Duphastoni ajal ka Estrofem juurde alati).
Käesolevalt oli IVF 2. katse. Menstruatsioon ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
siirdamise aja osas toimiti õigesti. Kui Teil puuduvad ovulatsioonid, pole mõtet kalkulaatorile tähelepanu pöörata.
BeReady testi osas on mõlemad Teie poolt pakutud variandid tõesed.
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: