Madal AMH 25.06.19 / Kehaväline viljastamine

Külastaja küsib:

Tere, mure selline on olemas üks laps 12 aastat tagasi loomulikul teel. 10a suguelu ei elanud ja nüüd arstile minnes selgus FSH 20, AMH 0,02 kas sellise olematu numbri juures on mul üldse lootust rasestuda või vähemalt proovida. Veel selgus et mul on suur tsüst, arst pani sööma rasestumisvastaseid pille. AMH tulemust vaatasin digiloost arsti ajani on aega. Kas see 0,02 tulemus näitab et mul pole midagi? Naistearst ütles kuu tagasi et tema näeb vasakul munasarjad ilusaid foliikuleid et mingu Ma viljatuskliiikusse kus tehti see AMH Ja tulemus ehmatas, seda paremaks ju ei saa kuidagi. Enda jaoks olen doonori võimaluse välistanud. Kas mul onmõtet teie poole pöörduda või on minu aeg lihtsalt läbi Ja pean leppima, tunnen nii suurt süüd. Aitäh

Arst vastas:

Aivar Ehrenberg

dr Aivar Ehrenberg

Günekoloog (ainult viljatusravi)

TÜ Kliinikumi Naistekliinik

Tervist,
analüüside tulemused ei näe küll head välja ,aga rasestumine pole välistatud (ehkki tõenäosus on väike).
Terv,
AE

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Kehaväline viljastamine

Tere, kas on mingi protsentid,et peale munajuhade lõikust võib rasedaks jääda?

Tere kas on mingi võimalus jääda rasedaks ka peale munajuhade läbi lõikamist. Mul on öeldud ja tean üht naisterahvast kellel oli läbi lõigatud ja ta jäi ikka rasedaks 2 korda . Ja kas on mingi võimalus ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
üksikuid rasestumise juhtusid on kirjeldatud, aga sellel lootma jääda ei soovita.
Kas munajuhate läbitavust õnnestub taastada, sõltub sellest, kuidas steriliseerimine on tehtud. Kui ...

Loe edasi

Plaanin rasedust, kuid see ei toimi

ранее писала о том что не могв забеременеть.
проблема в одном яю,что за последние два месяца ходила к двум врачам,но руками размахиваются утверждая что это норма. у меня так было с первой беременостью ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Zdravstvuite,
Priznajusj ne sovsem ponimaju, v chem problema. Mozhet naidete vozmozhnostj zapisatsja ko mne na prijem po tel 7319100?
AE

Loe edasi

Plaanin rasedust, kuid see ei toimi

kõrgenenud androgeenid
ja ma ei saa pikka aega rasestuda, ma ei tea selle põhjuseid

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
androgeenide kõrgem tase üksi võttes ei ole tingimata mitterasestumise põhjus, kuigi riskitegurina tuleb see kõne alla küll. Kui Teil ei õnnestu rasestuda 12 kuu jooksul, pöörduge uuesti ...

Loe edasi

Ei ole siiani rasestunud

Tere, Olen 20-aastane ja üritanud üle poole aasta elukaaslasega last saada. Kuna minu töögraafik on nii, et olen 2ndlt kodust eemal ja siis 2 jälle kodus, siis vahekorrad toimuvad vaid sel ajal kui kodus ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
tehke rasedustest. Kui see on positiivne, pöörduge valvegünekoloogi jutule. Kui negatiivne, kannatab oodata veebruari lõpuni.
Terv,
AE

Loe edasi

Lisaküsimused

Tere taas! Tänan vastuse eest. Mul tekkisid veel mõned küsimused.
Suguvõsas pole enneaegset munasarjade vananemist/puudulikkust esinenud, ka pole teisi riskifaktoreid. Küll aga kahtlustatakse operatsioonijärgseid ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
liiteline põhjus ei tundu tõepärane. Tuleviku kohta ei saa söanda paraku ennustusi teha, seda ei ole võimalik ette näha.
Terv,
AE

Loe edasi

Mure

Tere! Kolmandal tsüklipäeval oli östradioolitase 313 pmol/L, FSH 5 U/L (tõusnud östradioolist madal?), AMH 1 mg/mL. Follikulaarfaasi pikkus on lühenenud, 9-11 päevale. Rasedused tekivad, kuid katkevad ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
analüüsid ja tsükli lühenemine viitavad munasarjade puudulikkusele. Selles osas ei anna midagi ette võtta.
Korduvate raseduse katkemiste põhjust võiks üritada välja selgitada. Teatud ...

Loe edasi

ЭКО

Здравствуйте! Хотела уточнить, вы делаете Эко, если есть ВИЧ инфекция?

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Da, delajem.
AE

Loe edasi

Ivf ravimid

Tere! Käin IVF teed, kuna menstruatsioon spontaanselt ei käi, estrofem ja duphastoniga kn tsükkel korrapärane. Anamneesis 10a tagasi anoreksia, mis praeguseks remissioonis, analüüsides on sedastatud madal ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
Ei näe otsest vajadust estrofemi, aga ega Te sellega midagi ära ei riku. Nii et pigem võtke ja laske arstil 07.01 otsustada.
AE

Loe edasi

Ivf rasedus

Tere mure seisneb selles et mulle siirdati 2 5 päevast plasto süsti 27.11 hcg tulemus oli 09.12 1051 nüüd vahepeal on olnud kolmkorda määrimist lasin uue hcg teha 23.12 mille tulemuseks 10000 ka se tõus ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
hCG taseme järgi pole mõtet oletada. Ultraheliuuring toob selguse, kui see ükskord tehtud saab.
Terv,
AE

Loe edasi

Tere

Zdrasti ja esli ne owibajysj u vas bila segodnja 12.12.19 v 14.30 ...xotela yznatj kyda vam mowna napisatj, email ne mogu najti(

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Zdravstvuite,
Vyslal Vam vchera pismo v 14:56.
Vyslal segodnja povtorno.
AE

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: