valu pärasooles kuskil 20.05.18 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere!
Tunnen aegajalt survet alakõhus, pärasooles valutab (umbes 5cm sügavusel ja paremalt.) Ennem valutas aegaajalt, nüüd pigem kogu aeg ja on hakkanud kiirgama närvi torkeid reide, parem tagumik kisub tuimaks ja kanda ka. Olen täheldanud ka , et näpud lähevad aegajalt paiste ( ei tea kas on seost). Arvan , et urineerimine on suht sage olnud pikemat aega (kui võrrelda teistega). Küsiks, siis kas tegu võib olla kusepõie vähiga? Teine küsimus- tulen komandeeringust 10.06(autojuht) ja olen kodus 3-4 nädalat. Kuidas oleks võimalik seda operatiivselt kontrollida, ilmselt uroloog? Perearst läbi telefoni saatekirja ei anna.

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere! Pigem see on närvivalu, kusepõie vähile see nähtavasti ei sobi. Kahjuks ise juunis (alates 10,06) olen puhkusel. Vaid sel ajal kliinikus kindlasti olemas teine arst (dr.Poolamets Olev) kes võtab teid vastu

Tervitades Vladimir Vihljajev

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Kas tupeseen või suguhaigus?

Tupp sügeleb ja on valulik. Veidike punetab ja seksuaalvahekord on pisut valulik. See algas nii et oli veidi ebamugav olla ja lõpuks oli nii hull et oli tahtmine seest kratsida. Kui näpuga kontrollisin ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Juttu järgi on klassikaline seenhaigus – näiteks sügelus ja valged tükid (nagu kohupiima tükid). Esmaabiks võite kasutada kreemi klotrimazool (käsimüügil apteegis). Panna natuke väljaspool (väiksed ...

Loe edasi

Пропало либидо

Доктор пропало желание, причем произошло это как то внезапно, раньше хватало только представить и я готов, тут посмотрел эротику ноль эмоций, хотя экуляция произошла, каждую ночь эрекция, но только во ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Добрый день! Подобные проблемы могут случиться с любым мужчиной, вероятно это связано какими нибудь переживаниями, перегрузками, стрессом (чаще всего психологического характера), обычно они сами и ...

Loe edasi

Kuidas mojub mehe tervisele vähene seks, miks mees ei soovi seksida?

Tere! Oleme olnud mehega suhtes 7 aastat, ning meil on 1-aastane laps. Probleemiks on vähene seks. Mees (31) nimelt ei soovi seksida, ytleb, et see ei ole temale nii oluline ning kui olen teemat arutanud, ...

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
Arvan, et hea oleks nimetatud küsimustega pöörduda seksuaalnõustamisele. Teie kirjas on mitmed viited, et inimesel võib olla depressioon või lihtsalt ülepinge, mis seksuaalsust mõjutab. Loodan, ...

Loe edasi

Sperma kõlblikus gripi ajal

Tere,


Soovime naisega last saada. Hetkel on just tulemas naisel need päevad, kus peaks katsetama rasestuda.

Kui ma olen ise just migisse külmetushaigusesse jäänud. Seega ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Spermatozooide (meeste seemnerakude) küpsetamine võtab keskmiselt kuni 3 kuud (86 päevi), see tähendab et neid rakud mis tulevad praegu koos seemnepurskega peavad olla korras ja terved. Siis ...

Loe edasi

Заболевания половых органов мужчин

У молодого человека уже несколько месяцев зажимает крайняя плоть пенис во время полового акта , тем самым причиняя боль. Гиперемии, отечности и повреждений на половом члене нет. В спокойном виде боли нет. ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Здравствуйте! Это сужение крайней плоти (т.н. парафимоз). Причин может быть много, обычно все таки воспаление, возможно, что прошло незамеченным. Можно попробовать растягивать ее (крайнюю плоть), смазывать ...

Loe edasi

Enneaegne seemnepurse

Tere,
Mind vaevab klassikaline mure - enneaegne seemnepurse. Kunagi ammu sai Imre Rammuli juures käidud, aga need ravimid ei toiminud. Lugesin teie vestlustest, et on olemas uued toimivad ravimid, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere!. Enneaegne seemnepurse väga laialt levinud probleem – see ei ole haigus, see on selle mehe erinevus, vaid midagi ikka saab teha (leevendata, aidata). Olemas hästi toimiv ravimid Priligy ehk ...

Loe edasi

Dapoksetin

Здравствуйте, подскажите насколько долго можно или нужно принимать препарат дапоксетин 60 мг, чтобы добиться постоянного эффекта? И возможно ли добиться этим препаратом постоянного эффекта при каждодневном ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Здравствуйте! Дапоксетин относится к группе антидепрессантов сверхкороткого действия (ингибиторы обратного захвата серотонина) и замедляет в головном мозге передачу нервных импульсов, тем самым ...

Loe edasi

erektsioonihäire

Erektsioon fantaasiatele praktiliselt puudub, hommikuti siiski olemas. Kasutan Spedrat, Sildenafil enam ei toimi. Meestearsti vastuvõtul arvati ärevushäire/sooritusärevus. Füüsiliselt aktiivne, kroonilisi ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere!
Jutu järgi pilt meenutab ärevushäire. Võib muidugi proovida antidepressandid väikses doosis. Sildenafil doos võib kergesti suurendada (100-125mg). Tavaliselt ka hästi toimib Cialis väikses ...

Loe edasi

Преддевременная эакуляция

Здравствуйте, это началось 5-6 лет назад. Сейчас половой акт длится меньше минуты.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Здравствуйте! Преждевременная эякуляция очень распространенное явление, по разным источникам от 35-60% жалуются на короткий половой акт. Причин много - врожденные особенности, воспаления в половой ...

Loe edasi

Kas saaksite uuesti süstid välja kirjutada?

Tere!
Kas saaksite uuesti süstid välja kirjutada?
Kui on tulnud uuesti apteegi müügile.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Jah, ravimid tulnud nüüd uuesti apteegi müügile

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi