silmakoopa põletik 27.08.04 / Silmahaigused

Külastaja küsib:

Lp. Dr. Leo Shotter
Selle aasta kevadel külastasin silmaarsti seoses silma limaskesta põletikuga ja mulle määrati raviks DEXAMETASONi + ARTELACi tilgad.
Töötan palju arvutiga. Tundsin silmas hõõrdumist, silm punetas ja oli väga tundlik valguse , temperatuuri jt. välistegurite suhtes. Praeguseks on silma punetus taandunud. Seevastu on tekkinud silma all ja paremas nurgas luus katsudes ja silma liigutades valu. Tundub nagu oleks põletik edasi läinud silmakoopasse. Kas on see võimalik? Mida teha? Hakkasin kasutama uuesti eelnevalt nimetatud tilku.

Arst vastas:

dr Leo Schotter

Ilma arsti soovituseta ei ole mõistlik kasutada hormoontilku - DEXA.., võib esineda raskeid kõrvaltoimeid. Silmaümbruse valulikese asjus peaks ka pöörduma silmaarsti vastuvõtule.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Silmahaigused

silmad

tere, kas silma võib tõesti tekkida põletik sellel põhjusel, et on mingi muu põletik kusagil organismis? Oskate öelda, kas silma -3 korrigeerimiseks laseroperatsiooniga piisab ühest operatsioonist?

Vastas dr Tiina Pakosta

Tere,

Silma võib tekkida põletik kui kusagil organismis on põletik. Kuid see tõenäosus on väga, väga väike.
- 3 korrigeerimiseks piisab ühest operatsioonist.

Parimate soovidega
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi