Lapsel probleem liikumisega Koksaki viiruse tõttu 09.03.18 / Lasteneuroloogia

Külastaja küsib:

Lapsel diagnoositud Koksaki. Haigus algas 29 jaanuar ja kestab siiani. Kõik see aeg ilma palavikuta. Kaks korda haiguse jooksul probleem liikumustega - algul veebruari alguses oli valus käed tõsta ja liigutada, lonkas hommikuti see sümptom kadus paare päevaga, 28 veebruar ilmusid ägedad valud kas lihastes või в суставах. Kuna reumatoloogia uuringud olid kõik puhtad, oletame et igkkagi lihastes. Küsimus järgmine, milline arst saab uurida lihaste toonust ja selle süsteemi mis vastab lihaste liikumisest? Lugesin välja et невропатолог. Kas Teie ei ile see arst, kust me abi leia e?

Arst vastas:

Anu Sööt

dr Anu Sööt

Laste neuroloog

Elite Erakliinik

Tere1
Aitäh pöördumast! Soovitan pöörduda neuroloogi vastuvõtule.
Lugupidamisega
Anu Sööt

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Lasteneuroloogia

lihastoonus

Probleem siis selline.... Laps sündis 41. rasedusnädalal, kaalus3120kg ja pikkus52cm.Tal oli hapniku puudus,ei hinganud kohe!Viibisime peaaegu kuu aega tallinna lastehaiglas.Kuni kolmanda elukuuni oli ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
aitäh pöördumast! Teie kirjast saan aru, et Teie lapsel on lihastoonus oluliselt tõusnud. Lapse liigutused saavad areneda siis kui kujuneb kindel pea hoid. Teie laps vajab kindlasti praktiliselt ...

Loe edasi

Laps ei räägi.

Mu poeg on 2.7 astat vana. Teab umbes 30 sõnu, aga lausa ei ütle. Kui midagi tahab, saab ilusti seletada liikumisega või paar sõnadega. Hästi magab nii öösel, kui ka päeval, väga elurõõmustav ja sõbralik. ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
aitäh pöördumast! Soovitan pöörduda logopeedi vastuvõtule, et välja selgitada, kas kõne arenguga on üldse probleemi.
Lugupidamisega,
dr. Anu Sööt

Loe edasi

peavalu lapsel

Minu 10.a.laps kaebab juba pikemat aega peavalude üle, mis minumeelest esinevad üsna tihti ja ilma olulise põhjuseta. Käisime perearsti juures, kes määras vereuuringu - see oli täiesti korras. Silmaarsti ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
aitäh küsimast! Arvan, et ortodontiline probleem ei tohiks küll peavalude põhjuseks olla. Peavalude tõttu soovitan aga pöörduda lasteneuroloogi vastuvõtule, kes selgitab peavalude põhjuse ja ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: