Juuste väljalangemine. 18.06.03 / Nahahaigused

Külastaja küsib:


Olen 36a. juuksed langevad välja juba 8 kuud,viimased nädal aega aga tohutult palju umbes 500 karva päevas.Olen teinud juukse maske,söönud vitamiine aga kõik asjata.Millest see võib tingitud olla, mida edasi teha? Elan Tallinnas ,kuhu või kelle poole ma peaks pöörduma?

Arst vastas:

dr Heli Raudsepp

Dermatoveneroloog

TÜ Kliinikumi Nahahaiguste kliinik, Kliinik

Peaksite pöörduma nahaarsti vastuvõtule.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Nahahaigused

juuste väljalangemine

Olen 24aastane meesterahvas ja juba mõne aastal on mul ühtlaselt juukseid välja langenud. Nüüd on paksudest juustest jäänud järele oluliselt hõredamad juuksed. Olen täheldanud, et juukseid langeb välja ...

Vastas dr Heli Raudsepp

Kahjuks Teid nägemata ei saa ma otsustada, kas tegemist on difuusse või androgeense juuste väljalangusega. Seetõttu soovitan vastuvõtule tulla. Ravi on neil erinev.

Loe edasi

trihhomonoos

Kui pikk on trihhomonoosi peiteaeg? Kas selle haigusega vo~ib kaasneda va"ga intensiivne juuste va"ljalangemine? Milliste intiimkontaktide korral peale sugulise vahekorra vo~ib veel nakatuda trihhomonoosi?

Vastas dr Heli Raudsepp

Trihhomonoos on sugulisel teel leviv haigus. Peiteperiood on keskmiselt 7-10 päeva, kuid võib esineda pikemat ja lühemat peiteperioodi. Juuste väljalangemine ei kaasne trihhomonoosiga.

Loe edasi

juuste väljalangemine.

Tere.Minu probleem on järgmine:mul tekkis küünte seenhaigus,polikliinikus soovitati LAMISIL tablette.Sain küünte haigusest lahti,aga ravimi võtmise perioodil tekkis juuste väljalangemine.Polikliinikus ...

Vastas dr Heli Raudsepp

Ärge muretsege, see on mööduv probleem.

Loe edasi

juuste väljalangemine

peanahal on suured laigud,kus ei kasva juuksed.On võetud seeneproov mis oli negatiivne.Samuti on kontrollitud kilpnääre.Siiani ei ole vastust leitud.Olen määrinud arsti soovitusel alpi-cort.

Vastas dr Sirje Liiv

Tegemist võib olla koldelise juuste väljalangemisega, mille tekkepõhjust ei õnnestugi alati välja selgitada. Kuna haigus paraneb teinekord aeglaselt, soovitan ravi jätkamise küsimuses pöörduda uuesti ...

Loe edasi

seen ja juuste väljalangemine

Tere!

Kas on võimalik, et tupeseenel on seos juuste väljalangemisega? Mõlemad asjad juhtusid samal ajal, ainult, et juuksed langevad edasi.
Kui vastus on jah, siis mida ma võiksin pähe ...

Airi Põder

Vastas dr Airi Põder

Juuste välja langemise ja tupeseene esinemise vahel puudab seni teadaolevalt seos.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi