gonorröa? 03.06.03 / Nahahaigused

Külastaja küsib:

Minul on selline küsimus, kas gonorröa võib organismis pesitseda umbes aasta, ilma et ilmutaks mingeid märke. mina olen oma partneriga olnud juba aasta aega sugulises vahekorras ning alles nüüd avastati et võib olla gonorröa kahtlus, kuidas on see võimalik, kui me ei ole teineteist petnud, kuna me räägime üksteisega ning usaldame üksteist. mis kahjustused võivad sellel olla? analüüsi tulemusi ei ole veel taeda. endal on esinenud tupeseent ning bakteriaalset vaginoosi. murelik neiu.

Arst vastas:

Airi Põder

dr Airi Põder

Dermatoveneroloog

STD & J erapraksis

Kahtlus gonorröale ja gonorröa esinemine on kaks täiesti erinevat asja.
Võib- olla oleks mõtekas analüüside tulemus ära oodata.
Samas - kui partneril on kahtlus gonorröa esinemisele, siis oleks mõtekas Teil ka endal lasta teha vastavad uuringud (soovitavalt molekulaarsel meetodil)

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Nahahaigused

kas suguhaigus või midagi muud?

Olen 19aastane noormees ja umbes 3 nädalat tagasi oli suguakt juhutydrukuga.. hirm haiguste ees tekkis juba järgmisel päeval ja umbes nädal aega hiljem tekkis suulakke valulik haavand, mis kestis nädala ...

Vastas dr Heli Raudsepp

Kahjuks kirja teel ei saa ma anda ei lohutavaid ega ka vastupidiseid vihjeid. Soovitan tulla nahaarsti vastuvõtule, et teha vastavad analüüsid.

Loe edasi

Gonorröa?

Mul on mure. Mul avastati tupeproovist diplokokid ja arvatavasti on tegemist gonorööaga, kuid arst ütles, et on ka muid diplokokke. Vastust pole veel saanud.
Kas on võimalik, et need pole siiski ...

Airi Põder

Vastas dr Airi Põder


Diplokokke on vägagi erinevaid liike ja gonokokid kuuluvad diplokokkide hulka (nagu näiteks täht "a" kuulub täishäälikute hulka).
Kaugeltki mitte iga diplokokk pole gonokokk. On piisavalt ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi