Juuste kasvu kiirendamine 17.03.19 / Endokrinoloogia

Külastaja küsib:

Soovin uurida, et kas on olemas mõnda efektiivset juuste kasvu kiirendavat või soodustavat toodet, mida kasutada pärast keemiaravi?

Arst vastas:

Anu Ambos

dr Anu Ambos

Endokrinoloog

SA PERH Mustamäe korpus

Tere!
Kahjuks ei ole juustekasvu spetsialist. Soovitan küsida nahaarstilt (juuksed on naha manused) või keemiaravi arstilt, kelle keemiaraviga seotud probleemide osas suur kogemus.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Kas see arutelu oli kasulik? Teie arvamus võeti arvesse.

Nõuanded teemal: Endokrinoloogia

Kilpnäärme talitluse analüüs

Tere. Palun selgitage, mida võib välja lugeda minu viimasest TSH näidust-0,5. Telefonitsi sain suveperioodi töökoormusest väsinud pereõelt lakoonilise vastuse, et asi on korras. Kui piirväärtuseks loetakse ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Asi ongi korras ja näit ei tüüri kuhugi. 0,5 mIU/l juurest on ületalitluseni veel pikk maa - ületalitluse numbrid algavad 0,0-ga (kuigi absoluutne norm jääb tõepoolest 0,4-4,0 mIU/l vahemikku). ...

Loe edasi

kilpnääre

2004 a.ultrahelis avastat iparemas kilpnäärmes sõlm 13x12x17mm.Saadeti hiiule aga mina ei läinud.2015 a.tegin uued uuringud.Vastuse kirjeldus järgmine:parem sagar64x21x20mm,maht13,9cm3 Vasak sagar56x19x22mm,maht12,1cm3 ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Teie kilpnääre on mõõdukalt suurenenud (maht 26ml). Selline suurenemine veel endast olulist mahulist probleemi ei kujuta ja lõikuse näidustuseks ei ole. Kui kilpnäärme paremas sagaras on ka ...

Loe edasi

Juuste hõrenemine

Tere,

Olen 26. aastane naine. Paar aastat on mind vaevanud juuste hõrenemine ainult pealaelt. Olen kõik võimalikud analüüsid teinud ja nüüd kontrolliti mu hormoone ja tuligi välja, et on nö. ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Teie hormoonanalüüsides ei näe ma küll mingeid kõrvalekaldeid, mis võiksid mõjutada juuste kasvu või ohustada Teie võimet rasestuda.
Soovitan siiski günekoloogi või endokrinoloog-günekoloogiga ...

Loe edasi

kasvu-kaalu probleem

Kas inimese kasvu ja kaalu on võimalik kompleksselt piirata? 13a. tüdruk on 1.88 pikk ja kaalub 108 kg.

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Soovitan pöörduda esmalt perearsti poole ja siis käia tütarlapsega ära lasteendokrinoloogi vastuvõtul. Kui kiire kasvu ja ülekaalulisuse haiguslikud põhjused on välistatud, saate arstilt ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: