Ibumetini ja Diclaci pikaaegne tarbimine selja piirkonnas, närvivalu korral 24.06.22 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Küsin veel lisaks. Kui on närvipõletik ja perearst ütleb, et see võib kesta kaua, aga Ibumetini ja Diclaci ei tohi väidetavalt kaua kasutada, pidavat neerudele ja maole hakkama, siis mis on alternatiiv, kui närvivalu annab ennast tunda mingitel hetkedel iga päev. Vahel ka öösel.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Umbes ravides alternatiive eriti ei ole. Tuleb selgitada põhjus et ravi annaks tulemusi.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Tugev valu seljas ja varvaste tuimus

Mõned kuud tagasi tekkis järsk tugev valu selja keskosas, paari tunniga kulmineerus selleni, et ei olnud enam võimalik liigutada ilma piinava valuta. Kiirabi manustas esialgu veenikaudu paracetamoli, aga ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Varvaste surin ja tuimus viitab närvijuure kompressioonile alumiste nimmelülide piirkonnas. Rö. pilt näitab aastaid kestnud diskipatoloogiat, teie probleem aga vaid mõni kuu - seega muutused ei ole veel ...

Loe edasi

Surin vasaku käe näppudes ja südame piirkonnas

Algas kõik ca kuu tagasi, kui ärkasin hommikul ja olin vasaku käe ära maganud. Tunnetus kohe taastus aga jäi kätte surin. Surin oli ka rinnus, südame piirkonnas.
Käisin kohe perearsti juures - tehti ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Käenärvi pikaajalise kompressiooni korral, nt. sügavalt magades, võib tekkida ka närvikahjustus mis väljendub surina, tuimusena ja ka vastavate lihaste nõrkusena. Kui edasisi vigastusi ei toimu, tekib ...

Loe edasi

Närvivalu tuvastsmised ja ravi võimalused raseduse korral

Tere,

Mul kiirgab kõndides (eriti trepist alla liikudes), viimased kuu aega, närvivalu. Algus oli tuhar ja reis, nüüd ainult reis. Mõnipäev ei esine üldse ja mõni päev peaaegu terve päev. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Esialgu aitab neuroloogilisest läbivaatusest. Võimalik põhjus on nimmediski probleem.

Dr. Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Loe edasi

Seljavalu

Lõikav valu paremal pool ristluu piirkonnas .Lamades valu ei ole. Selg ei valuta,ainult närvivalu teatud asendis.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Toodud kaebuse alusel midagi konkreetset vastata ei saa. Soovitan teha perearsti kaudu rö ülesvõtted nimmelülidest ja tulla vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Roietevaheline närvivalu?

Põdesin pikalt viirust, köhisin kolm nädalat ja nüüd, kui köhast lahti sain, tekkis roietekaare alla vasakusse poolde piste, esimesed päevad ei saanud sügavalt sissegi hingata. Nüüd on üle nädala mul see ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla muutustega rinnalülidevahelises kõhrkettas ja roietevahelise närvi ärritusega. Tavaliselt on vajalik pikem ravi. Tuleks alustada siiski perearstist, sest võimalik on ka kopsupõletik.
Loe edasi

õla ja käevalud

Tere! Kolm nädalat tagasi võttis mul parema käe kinni,ei saa kätt üles tõsta ega ka midagi rasket käes hoida.Sellele järgneb jube valu õlas ja natukese aja pärast küünarnukis.Olen olnud 2 nädalat kodusel ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui valu kaelas ei ole, on tõenäoliselt tegemist kõõlusepõletikuga õlaliigese piirkonnas. Valu võib püsida kuid ja võimlemine tuleb kasuks.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Loe edasi

selja ja nimme valu

k 44447 lisa nimme piirkonnas esimeb ka tuimust ja vahate vahel kiirgub valu n.ö sabaluu otsa

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ei saa küsimusest aru.

Loe edasi

närvivalud selja piirkonnas

Hingamist halvav valu lööb selga eriti lamades ja külge pöörates või järskudel liigutustel istudes, seistes. Muidu valulikkust ei tunne (ka kompimisel selja piirkonnas). Väljahingatud kopsuga on valupiste ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Närvivalu on üks võimalus. Kui valu esineb juba kaua, tuleks teha kopsupilt ja ka ülesvõtted selgroo rinnaosast.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

selg ja jalad

Tere!

Mul on järgmine probleem.
Olen 27. aastane naisterahvas. Juba aasta aega on mind vaevanud õlavöötme, just eriti vasaku poole, valud. Käisin neuroloogi vastuvõtul ning mul diagnoositi ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Jõusaalis treenimine on kasulik ja soovitav kuigi algul võib oodata lihasvalude ägenemist.
Jalalaba tundlikkuse häire võib olla seoses nimmepiirkonna lülidevahelise kõhrketta väljasopistusega. Tuleks ...

Loe edasi

närvivalud

tere.

tahaksin teada, kas närvivalud võivad olla häbemekingi piirkonnas. varem olen tundnud närvivalu vasakul pool selja piirkonnas, kuid juba üle poole aasta on valu häbemekingi piirkonnas. ...

Vastas dr Katrin Kaarna

Tere Tiiu,



Olete oma kaebusi üsna napilt kirjeldanud, seetõttu on ka täpset vastust raske anda.

Kui valud piirduvad ainult häbemekingu piirkonnaga, võiks siiski konsulteerida ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: