femoden 03.06.02 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

tere. kui olin paar-kolm aastat võtnud minuletti, siis paar kolm korda (mõne-kuuliste vahedega) määris tablettide võtmise ajal ja läks üle nagu päevadeks(arst soovitas sellisel juhul tablettide võtmise kohe lõpetada ja teha seitsme päevane vahe) muidu sobisid need tabletid mulle väga hästi, mingisuguseid kõrvalmõjusid ei tundnud (vähemalt ei osanud aru saada). enne minuletti ei tarvitanud mingisuguseid rasestumisvastaseid vahendeid, need olid mu esimesed. siis kui selline asi oli juba kolm korda juhtunud, läksin uuesti arsti juurde ja ta ütles, et seda võib juhtuda kui võtta pikka aega ühtesi samu tablette, et organism harjub nendega ära. kirjutati uued tabletid Femoden. Ka need ei tekita mulle mingisuguseid vaegusi aga olen kuulnud et need on suht kõrge hormooni sisaldusega. kas se vastab tõele? kas suure horm sisaldusega tabletid võivad mõjutada libiidot? isu seksi järgi on praktiliselt läinud? kui munuletiga olid eelpool kirjeldatud probleemid kas siis ei saagi võtta madalama horm sisaldusega tablette? ette tänades Anne (23)

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Anne !
Libido langus on üks võimalikest pillide kõrvaltoimetest. Teil on õigus, madalama hormoonsisaldusega pillidel on vähem kõrvaltoimeid. Peaksite teiseselt konsulteerima naistearstiga. Kui Femoden on põhjustanud häiriva libido languse tulekski ehk valida teised vastavalt Teie fenotüübile.
Naistearst Galina Litter,
6052 739, -715

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

murelik

Tere!
Lugesin eelnevaid vastuseid aga enda probleemile lahendust kahjuks ei leidnud. Mure nimelt järgmine. Veebruari alguses olin vahekorras päev peale päevade lõppu. Tarvitan antibeebipille Femoden, ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!
Enesetunde muutused võivad olla seotud pillide vahetusega. Kui üldine enesetunde muutus (pearinglus, iiveldus jm.) võiks olla seotud Diane-35-ga , siis kindlasti pole pillid kõhuvalu põhjustajaks. ...

Loe edasi

valud kõhus

Tere

Olen 20 aastane, kasutan rasestumisvastaseid tablette Femoden, nüüd on mul nädal aega mao piirkonnas valud, öösel isegi rohkem ja vahel läheb ka süda pahaks, aga ei oksenda, söögiisu ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Ilmselt tuleks Femoden vahetada nõrgema rasestumisvastase tableti vastu.Näit.Logest või Harmonett või Jeanine.Rääkige sellest oma günekoloogile.Edu soovides,Maie Väli

Loe edasi

Femoden

Olen 29aastane naine,kahe poisi ema.
Olen tarvitanud rasestumisvastase vahendina femodeni juba mitu aasatat ja alles hiljuti sain teada,et need on küllaltki kõrge hormoonisisaldusega pillid.
Kas ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! "Femoden" on keskmise hormoonisisaldusega pill. Kõikide pillidega
võib kõrvaltoimena esineda kaalu tõus , rindade hellus, tupekuivus või liibido langus. On võimalik leida sobivaim pill, mis ...

Loe edasi

Arst ei soovita Tri-Regoli

Olen 35-aastane, 2 last (13-a ja 1-a). Spiraalid mulle ei sobi - 2 neist on välja tulnud ning mensesed pikad ning vererohked.
Kasutasin 5a enne viimast sünnitust Tri-Regoli, mis sobis mulle hästi. ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Diane-35 ja Femoden on samuti keskmise hormoonisisaldusega pillid.
Kui Teile sobis Tri-Regol, kasutage seda edasi.
dr. Seemen

Loe edasi

vesikasvaja

mul diagnoositi vesikasvajad ja raviks määrati rasedusvastased tabletid (femoden) . kuna need mulle väga halvasti mõjuvad, sooviksin teada, kas on võimalik neid millegagi asendada.

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija!
Vedelik munasarjades ehk tsüstid, mis on läbimõõduga alla 4 cm, ei vaja ravi ja kaovad tavaliselt iseeneset. Küll aga peab neid jälgima kaebuste puhul ja tuleb opereerida vähemalt ...

Loe edasi

Lastetus

Tere,

Olen 33 a. neli aastat tagasi lõpetasin rasedusvastatste tablettide söömise (Femoden). Kaks aastat tagasi pöördusin naistearsti poole probleemiga, et ei õnnetu kuidagi rasedaks jääda. ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tere! Kui abikaasa pole käinud androloogi pool sperma uuringul, siis kindlalt midagi väita ei saa. Peaksid tehtud olema ka teie hormoonuuringud, alles siis saab otsustada teie olukorra kohta.. DRKadastik ...

Loe edasi

Tabletid ja seksuaalsus


Tere,
Alustasin tablettide võtmist 3 aastat tagasi Merciloniga, ca 8 kuud olen võtnud Femodeni. Sooviksin tabletid tagasi nõrgema toimeainega vastu vahetada.
Palun soovitage tablette, ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tere! Soovitaks väiksema hormooni annusega pille. Mercilon kui sobis, oleks selleks puhuks sobiv. Kui olid probleemid merciloniga, siis madaladoosilisi pille on rohkelt nagu nt Logest, Mirelle. Kõike head ...

Loe edasi

Femoden

Tere!

Olen 24 aastane ja kasutanud kaks aastat Femodeni.

See mõjus mulle väga hästi, kõik muutus nii nagu juhendis kirjas.

Veelgi enam, sai lahti ka aknest mis näole ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Akne puhul sobiks väga hästi Cilest või Diane. Seega võiksite pille vahetada kui teile tundub, et Femoden pole hea. Kõik pillid mingil määral suurendavad rindu,seega mingeidi erilisi pille selleks pole. ...

Loe edasi

FEMODEN

Tere! Tegin umbes kuu aega tagasi abordi.Peale seda käisin arsti juures ja kõik oli korras.Hakkasin võtma FEMODEN tablette. Olen võtnud 21-st tabletist 13.Paar päeva tagasi hakkas ...

Vastas dr Aire Sekavin

Kasutage kindlasti tablette edasi. Kui olete korralikult tablette kasutanud (igal päeval enam vähem samal ajal) , Teil ei ole esinenud kõhulahtisust ega oksrendamist, on tegemist arvatavalt tablettide ...

Loe edasi

antibeebipillid

Olen 22 aastane neiu. Rasestumisvastaseid tablette olen kasutanud 5 aastat (Femoden,Logest, Tri-Minulet). Kas on võimalik, et pikk tarvitusaeg saab takistuseks rasestumise soovi korral?Olen kuulnud, et ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Kombineeritud rasestumisvastased tabletid ei mojuta kuidagi naise somaatilist ega psüühilist arangut. Rasestumisvastate tablettide kasutamiseks ei tohiks pausi teha muul põhjusel kui kontratseotsioonivajaduse ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi