Rinnad 26.02.18 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere..Kirjutan Teile murega,nimelt 8 kuud on möödas rinnaoperatsioonist(lisasin pildi) tehti rindade tõstmine ja paigaldati implantaat(ERSD 320)Mis teie arvate? Olen kohutavalt endast väljas ja igapäev pisarates,kui tulen dušši alt..Kas nende rindadega annab üldse midagi veel teha...Juhiseid olen täitnud 100% ja rohkemgi veel ,siiani kannan ööd ja päevad rinnahoidjat,kõige mugavam sportrinnahoidjaga olla,kuna tavalise rinnahoidja sees nad ei hoia ka kenast..Shock Absorber spordikas.. Loodan,et saab veel päästa ja saan sellest stressist vabaks..Parimat Soovides,Kadri.

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Lugupeetud 24.aastane naine, tere !
Teie poolt saadetud foto järgi on näha, et on tehtud rindade suurendus- ja tõstmisoperatsioon. Foto järgi on haavade paranemise olukorda raske hinnata ja kindlasti ei olnud see probleemiks kohe peale operatsiooni. Miks Te pidite neid astma-ravimeid tarvitama, on mulle arusaamatu.
Mul ei ole võimalik ainult selle ühe pildi järgi hinnata, kas teostatud operatsiooni-meetodi valik oli optimaalne. Ma ei oma ettekujutust Teie rindadest enne operatsiooni. Kindlasti sõltub operatsiooni-plaan Teie soovist - kui suuri ja millise kujuga rindu Te soovisite - seda ma aga ei tea. Kui Te pole operatsiooni tulemusega rahul, on kindlasti kõige parem arutada Teid häirivaid probleeme Teid opereerinud kirurgiga personaalselt ja põhjalikult, sest tema teab täpselt eelnenud situatsiooni, teostatud operatsiooni sooritamise tehnikat jne. Kui aga "oma kirurgi" arvamusele lisaks soovite ka nn. teisest arvamust, soovitan mõne teise plastikakirugi personaalsele konsultatsioonile kohale minna/tulla. Minu konsultatsioonile saate soovi korral broneerida aega E - N k. 9.00 - 16.00 tel-l 7348553 või 5147100. Minu konsultatsioon maksab 70 €. Lugupidamisega, dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

suured rinnad

tere.mul selline mure et olen mees ja mul on rinnad suured.olen normaalse kehaehitusega aga just ned rinnad mulle ei meeldi.küsimus olekski et palju selline rinna vähendus operatsioon maksma läheks?ette ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Sõltuvalt olukorrast saab meestel soovitust suuremaid rindu mahult vähendada liposuktsiooni e. rasvaimu meetodil, mis meie kliinikus maksaks umbes 23 000 krooni. Olulise suurendamise korral teostatakse ...

Loe edasi

rinnad

kui palju maksavad umbes keskmised rinnad?kui on praegu 75B aga kaks numbrit suuremaid sooviks\\

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Rinnasuurendusoperatsioonide kogumaksumus Clinicas algab 46500 kroonist. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

rinnad

Tere!Mul on ära vajund rinnad ja üks suurem kui teine.Tahaksin teda mida mul tasuks teha,kas lasta rindasid tõsta või panna silikoonid?Tänan!

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Arvan, et normaalse vastuse saamiseks tuleks Teil plastikakirurgi vastuvõtule minna. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

rinnad

olen 158cm ja kaalun48 kg, seega sale ja sünnitanud naine, enam seda ei plaani. Soovin rinna suurendamise operatsiooni, praegu väiksed rinnad. Mille järgi arst otsustab, kas panna proteesid lihase või ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Merle! Sellise kirjelduse järgi võiks arvata, et on võimalik ja mõttekas proteesid implanteerida rinnalihase alla. Lõplikult otsustate seda aga ikkagi koos Teid opereeriva plastika-kirurgiga. Soovituse-otsustuse ...

Loe edasi

lapse saamise mõju rinnale

Tere!

Olen noor naine väikeste rindadega(75A või 70B). Lugedes neid kysimusi siin tekkis mul natuke imelik kysimus,nimelt kas peale sünnitust mu rinnad lähevad suuremaks või hoopis väiksemaks? ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere, Lugupeetud J ,

Vahetult peale sünnitust (imetamise ajal) on rinnad kindlasti suuremad, imetamise lõpetamise järgselt rinnad muutuvad taas sama väikeseks või veelgi väiksemateks kui enne ...

Loe edasi

Rinnad

Kui mu rinnad nn. kikkis on, siis tekivad rinnanibu tumeda osa peale mingid

punnide taolised asjad. Muidu normaalses olekus ei ole neid moodusisi.Mis

asi see on ja kas sellest ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere!

Arvan et tegemist on täiesti normaalse nähtusega ja kirurgiline eemaldamine näidustatud ei ole.

Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: