süvaveenide põletik 11.09.17 / Veresoontekirurgia

Külastaja küsib:

Tere!
Raskustunne, väsimus ja valu jalgades algas 03.sept. 05.sept panin ennest perearsti juurde järjekorda , sinna saan 14 sept-l.Aga mul on selline hädaolukord. Poja pere elab Kanadas, sinna on teine laps sündimas. Lubasin neile appi minna/seal ei ole emadel nii pikki puhkuseid/.See tähendab üle ookeani lendu. Mul on vaja teada, mis mul on, mida teha võin ja mida mitte.Praegune tegevus on ju mu "enda tarkusest". Vajan abi. Tänan.T

Arst vastas:

Veronika Palmiste-Kallion

dr Veronika Palmiste-Kallion

Kardiovaskulaarkirurg

Tere!

Kui oma küsimuse all mõtlesite, kas tegemist võiks olla süvaveenitromboosiga, siis kirjeldatud kaebused küll sellele ei viita. Kui kaebused lähevad hullemaks, on mõtet uuesti oma perearstile märku anda, et soovite tulla varem planeeritud konsultatsioonile. Pigem on kirjeludse järgi tegemist närvikaebusega ning veresoontesüsteem sellega seotud ei ole.

Tervitades,
Veronika Palmiste

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Veresoontekirurgia

põlveõndlad valutavad

Tere.kaks aastat põlveõnnaldes valud,eriti paremas.ka reites esineb valu.niisugune tunne,nagu oleksid reielihased pinges.vahel võtab isegi lonkama.perearst soovitas kontrollida süvaveene.põlveõndlad teevad ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!


Kindlasti ei saa antud kaebusi seostada süvaveenide patoloogiaga. Palun pöörduge taastusraviarsti vastuvõtule - väga tõenäoliselt on tegemist radikulopaatiaga.

Tervitades,
Loe edasi

Trombimass

Esmaspäeval siis tehti ultraheliga kindlaks, et on põlveõndlas pindmistes veresoontes trombimass ja ka süvaveenide laiendid. Raviks on ibumetiin põletiku raviks ja Marevani tbl Kas need tbl siis lõhustavad ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!

Teie mure on igati õigustatud, kuid õnneks on kõige ohtlikum periood hetkel möödas - just silmas pidades veenitromboosi. Kuigi ma kahtlustan, et tegelikult on võib-olla ultraheli vastus ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: