Veeni haavand 05.08.17 / Veresoontekirurgia

Külastaja küsib:

Olen väga mures oma parema jala pärast.Mul on dagnoositud pindmiste veenide komud ja drombid.Siiani jalg ei valutanud.Eelmisel suvel tekkis väike haavand.Käidud on ka veresoone kirurgil.(Tartus.Kahjuks ei mäleta arsti nime).Tänaseks on see väike haav paranenud aga asi läheb hullemaks.Lillakas ala suureneb.Alates mai kuust ka valutab.On tekkinud uued lahtised haavandid.Momendil siis teine antibiootikumide kuur peal alates mai kuust.Kannan 140 den põlvikuid pea aasta juba.Puhastan ja seon päevas 2x.Kõike ravimeid ja salve kastan nii nagu arst soovitanud.
Enam ei tea mida teha.Ei suuda enam seda valu ja sügelust taluda.Ja mis kõige hullem asi ei parane.
Elan Valgamaal.Kuna Tartus juba arstil käidud siis sinna ei ole tahtmist minna.

Arst vastas:

Veronika Palmiste-Kallion

dr Veronika Palmiste-Kallion

Kardiovaskulaarkirurg

Tere!

Kindlasti soovitan vahetada põlvikud kompressioonsukkade või sukapükste vastu. Apteegis ei ole oluline vaadata mitte märgistust "DEN", vaid millimeetrit elavhõbeda samba kohta (mmHG). Kopressioonsukk või - sukapüksid peaksid olema tugevuses 19-21 mmHg. Ilmselt muudate põlvikuga oma haigust hullemaks.
Kui soovite Ida-Tallinna Keskhaiglasse ennast näitama tulla, siis haavandiga patsientide jaoks on meil loodud haavaõe süsteem. Vajalik on eelregistreerimine telefonil 666 1900, perearsti saatekiri on vajalik. Kuna tulete kaugelt, püüdke leppida kokku oma esmaspäevaks või reedeks.

Tervitades,
Veronika Palmiste

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Veresoontekirurgia

probleem veenidega

6-7 aastat tagasi oli reiel veeni põletiku kolle , mille ravi õnnestus.. Nüüd juba aasta otsa on säärel ja reiel valusad muhud ja need valutavad. Kui võtan põletiku vastast ravimit, siis see häda leeveneb ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!


Kummutan kohe arvamuse, et kaebused võiksid ollaseotud süveveenisüsteemiga - kindlasti mitte!
Nagu olete ka ise kirjutanud - tegemist on muutusega "veeni kohal", seega ei ...

Loe edasi

haav veeni peal

mul on hüppeliigese juures haavand 2*3cm, mis ei parane ja valutab

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!


Patsiente, nagu Teie, on mul kõige lihtsam konsulteerida haavaõe vastuvõtul. Palun helistage 6661900 numbril ja registreeruge haavaõde Jaanika Orava vastuvõtule (perearsti saatekiri ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: