Valdoxan- ravimina 04.10.19 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Kirjutasin küsimuse juba eespool- nüüd määrati ravim: Valdoxan 25mg. MIda arvate? Sest Brintellix mitme kuu jooksul tegi olukorra päris halvaks, depressioon ja väga halb enestunne. Kas saan loota Valdoxaile?

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Raviarst teeb ikka otsuse - mida ja kuidas.
Minu nägemus ja arvamus sai eelnevalt kirja pandud.
Kõik on head rohud kui õigele inimesele ja õiges annuses. Selleks neid arstirohte nii mitmeid ongi.
Parimate soovidega,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Unetus

Tere,

olen kannatanud viimased 5 kuud unehäirete käes. Mul ei ole liigset stressi ega muresid, ei kannata depressiooni all. Unehäired tekkisid ca 4 kuud peale üldnarkoosiga operatsiooni. ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kui raviskeem ei aita, siis tuleb seda muuta - loogiline. Ravimi(te) toimet peab subjektiivselt peatselt tundma, tulemust ei pea pikalt-kaua ootama - siililegi selge.
Minu soovitused:
1) ...

Loe edasi

Depressioon

Tere,

Mul on mõõduks depressioon ja üldistnud ärevushäire esimest korda, läksin arstile 3 kuud, peale tekkimist, võtan praeguseks 4 kuud AD. Cymbalta 60mg ja Valdoxan 25mg. Ärevust ei ole ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Inimene, keskkond ja nendevaheline suhe peab olema antud konkreetse inimese jaoks teatud tasakaalu seisundis, harmoonilises kooskõlas. Kui seda kooskõla ei teki, siis tekivad pinged: emotsionaalsed, psüühilised, ...

Loe edasi

tuimus

Tere,pöòrdusin kolm kuud.tagadi arsti vastuvõtule seoses uneprobleemifega,ei saanud magtuomusi oli katkenlik.Arst määras ravi valdoxan ja kepitinor 1) enne magama minaekut..Uni nüud parem,aga nüûd tuimus ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

1) Rohu annusega "mängida" ja leida sobilik annus - ilmselt need tuimused siis kaovad. Siis üks rohtudest ära jätta ja apteegi vabamüügist Melatoniin asemele.
2) Kehaline aktiivsus - soodustab öist ...

Loe edasi

paanikahäire

olen 7 aastat kannatanud tugevate paanikahäirete all .Võtnud antitepresante .Viimased 5 aastat võtsin Paroxetini .mõju hakkas kaduma ja paanikahood tulid jälle päevakorda.Arst otsustas ravi vahetada.Uueks ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

1) Arstirohu võtmine.
2) Minu Palve-Meditatsiooni esimene samm - mitmeid kordi päevas, kindlasti õhtul enne und.
3) Jalutuskäigud üksi või vajadusel kellegagi koos (3-4km päevas).
4) ...

Loe edasi

Ravim

Tere, mida arvate AD - st Valdoxan? Olen paanikahoogude ja ravimite küüsis ca 3 aastat, Cipralex tegi mind väga apaatseks ja võtis ( ma vabandan) minu sexi isu, ma ei suuda seda ravimit enam võtta, arst ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kliinik.ee saatis vabandades viimased kirjad alles 14. juulil 2010.a. mulle vastamiseks.
Nüüd siis vastan.
Ravimi ja võtmise kellaaja suhtes ikka koostöö raviarstiga. Valdoxan (Agomelatinum) ...

Loe edasi

paanikahäire

Tere!
Olen 26a. naine ja mul on olnud paanikahäire 3a. Kasutan ravimina Cipralexi 10mg, vahepeal vähem, kui on hea olla. Aga kui tahes hea, ikkagi olen alati nii väsinud. Kas on võimalik, et neerupealiste ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Korralik uni, tervislik toit, mõõdukas kehaline tegevus, suhtlemine sõbraga - siit algabki rõõm ja hea enesetunne. Selged sihid töö/õppimise osas tuleb ka kasuks. Kui vererõhk madalapoolne (see annab ka ...

Loe edasi

Kõhuvalu

Olen aastaid kannatanud ebamugavustunde all naba piirkonnas(nagu telliskivi oleks kõhus),otseselt valusid ei ole olnud.Pigem iiveldus.Uuringud selgust ei ole toonud-kõik on korras.Ainukese ravimina aitab ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Mees, naine, noor, keskealine, töö iseloom, eluviisid?????
Kõik on organismis omavahel seotud - ühe asja edenedes muutuvad paremuse suunas ka teised funktsioonid. Selle tõttu need harjutuste soovitused ...

Loe edasi

tervis

Lp. dr.Ennet.

Mul on diagnoositud 60% töövõime kadu ja terveks ma enam loomulikult kunagi ei saa.Olen targemaks saanud lugedes raamatut "Eatu keha, ajatu vaim" ja saanud aru, et vananemine ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Zyprexa (Olansapiin) on hea rohi ja toimib nii mõttemaailma korrastava rohuna kui ka meeleoluhäirete (maania episoodid) ravimina. Rohu võtmise osas saate infot raviarstilt. Seda rohtu võetakse küllaltki ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: