Ãrevushäire tableti hirm 17.04.18 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere! Olen kasutanud Cipralex 6 päeva veerandist tabletist.Nüûd kui füûsiliselt olen tegusam vaimselt tekkinud mingi kartus selle rohu vastu.Ei saa aru miks aga see tekitab paanikat ja ãrevust koguaeg.kas see hirm ka kaob?

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Kõike muud peale tableti saate ju teha. Mõni tabletikene ju mõnele ei sobi, jäägu see AD ära.
vt varasemaid ja tegutseda! Võimalusi ju enda tervendamiseks väga palju.
Rõõmsalt Tegutseda!
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Mida edasi teha?

Tere
Mul on selline probleem ,et mul on koguaeg uimasus, imelikud valud lihastes, peavalud, unustan vahetvahel asju, paanikahood jne.
See algas peale seda kui käisin perearstil tervisetõendit ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Mine psühhiaatri vastuvõtule - aitab sul liigsest stressist vabaneda, aitab ärevushäiret kõrvaldada ja enesetunnet parandada. Need sinu probleemid on kõrvaldatavad.
Tegutse:
a) kurgumandlid ...

Loe edasi

Cymbalta ja Betamax

Tere! Sooviks teie arvamust ravi kohta. Probleemiks paanikahäire ja pidev paanilne hirm kõige ees, eriti olin/olen veendunud, et põen rasked haigusi. Määrati Cymbalta hommikul 30mg ja sinna juurde Betamax ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Alkoholist täieliselt loobuda, töö- ja puhkerežiim korda teha. Arstimite osas tihe koostöö raaviarstiga. Ravimite toimel peab enesetunne ja tervis paremaks minema. Koostöö.
Ainult tableti võtmisest ...

Loe edasi

Unetus ja paanikahood.

Tere.
Viimane kuu ei saa magada ja pidev hirm kui viibin avalikes kohtades,siis hakkab raske hingata.Õhtul hirm,et ei jää magama.Poolaastat lõpetasin citaleci tarvitamise on olnud eelnevalt depressioone ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kliinik.ee saatis vabandades viimased kirjad alles täna, 14. juulil 2010.a. mulle vastamiseks.
Nüüd siis vastan.
Konsulteerida oma raviarstiga - Esprital - õiges annuses on suuresti abiks: ...

Loe edasi

Kas isiksusehäire?

Tere kallis tohtrihärra!
Vabandan väga,et teid sellel ilusal suvekuul tülitan,aga kardan,et vajan abi.
Mure selles,et mul sõitis katus jälle ära,mida juhtub pidevalt,olin ka sellepärast korra ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Isiksusehäiret selle klassikalises mõistes ei ole, aga isiksus on rängalt haiget saanud küll. Sellest siis suur hulk mitmel tasandil häireid, ärevushäireid. Arstirohi on kasuks ja õige annuse leidmine ...

Loe edasi

Paanikahaired

Tere !
Minu kysimus selline,et olen paanika ja arevushairetega juba kimpus kuskil 10 aastat.Minu psyhhiaater ytleb,et aju on salvestanud nii palju negatiivset,et seet6ttu see ka kergesti valja ei ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Ravides PEAB seisund paremaks minema, ka tableti võtmine kuulub siia. Õige tabletiga ja õiges annuses - see alustuseks, siis harjutused (viis rühma) ja siis need "uued prillid" - vt. varasemaid soovitusi. ...

Loe edasi

hirm tablettide ees.

tere.mul selline mure,et mul on paanika ja ärevus häired,millest tänu psühhoterapeudil käimisele,pole mind eriti külastanud enam.nimelt on mul nüüd ärevus ja paanika kui pean tablette võtma(enne oli mul ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Mida sööd, selleks muutud. Vaimutoitu tuleb palju hoolsamini valida, rohkemgi kui kehatoitu. Seega - mitte kõrvalmõju lugeda, vaid põhitoimeid. Parem veelgi, kui seda selgitab ravitohter.
Rohud ...

Loe edasi

Depressioon ja paanikahäire

LP dr!
Kannatan juba umbes 5 aastat paanikahäirete all. Viimasel ajal on tugevalt süvenenud depressioon - täielik motivatsiooni puudus, tujutus, hirm tuleviku ees jne. Lisaks muretsen pidevalt enda ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Arsti-tabletiga maailma ei paranda.
Inimene ja keskkond moodustavad terviku, omavahelise suhte-suhtumise. Seda tasandit on vaja muuta - väärtuste skaala, uus hoiaku e"uued prillid" - kaudu. Hinge-, ...

Loe edasi

depressioon,ärevushäired seroxat

Mul on juba 3aastat olnud väga halb enesetunne,algas see kõik ühel õhtul kui ma tundsin et käed,jalad on tundetud,peas pigistas,süda oli kiire,värisemine,ei saanud õieti rääkidagi.Algul arvati et südamelihasepõletik,määrati ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Psüühika ja keha on omavahel tihedalt seotud ning mõjutavad oluliselt teineteist. Seda nii halvenemise kui ka tervenemise suunas. Kõik keha tugevdamise vahendid (Teile sobilikud) on kasuks ja seda ka vaimu ...

Loe edasi

Kas uuesti ad ?

Tere,
Peale kuue kuulist ad kuuri hakkasin annust tasapisi vähendama,et kuur lõpetada.Nüüd tundub,et olen saanud tagasi paanikahäire(kui olen poes või mujal rahvarohkes kohas hakkab järsku meeletu ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Mida olete peale tableti-neelamise veel ette võtnud?
Paanikahäiret tekitavad ebakõlast inimese, keskkonna ja nendevaheliste suhete vahel. Ebakõlad (mureauru-katla ülepinged) avalduvad hinge-katlas, ...

Loe edasi

hüpnoos

kirjutasin teile mõni nädal tagasi, kas te teate, kas eestis leidub inimesi, kes tegelevad hüpnoosiga...
vastuseks teie esitatud küsimustele...
olen 19 aastat...kohe varsti 20 aastat vana... ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Lp. Noor! Kartuslikud hirmud e foobiad esinevad koos korduvate sundmõtetega, tugeva emotsionaalse kaasaelamiste ja ka kehalise reageerimisega (südame kloppimine, higistamine jne.). Neid häireid ravib psühhiaater ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: