Pidev tuim valu rinnus 22.02.21 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere, on olnud pikka aega valu vasemal pool rinna all/taga(1a), valu on pidev ja tuim, vahepeal lööb ka vasakusse rinda kiskuva valu, tugev valu tekib joostes, hüpates, äkiliselt püsti tõustes ja istudes, tekib tunne nagu oleks auk rinnas. Magades paremal küljel tekib tunne nagu midagi kisub vasakulpool sees, vasakul küljel saan magada(on diagnoositud autoimmuune türeoidiit ja polütsüstilised munasarjad.) olen käinud kopsuröntgenis ja pilt korras.Varasemalt olid pidevalt kõrvetised, millest hetkel olen tänu toitumisele lahti saanud.(tablette ei võta).On pidev ninakinnisus,kõrvad pidevalt lukus, kael ja alumine lõualuu valutavad, millest omakorda(ise arvan) tekivad kohutavad peavalud ja just vasakul pool nii et ei saa ei süüa ega juua, ainult iiveldab, valuvaigisteid olen võtnud, aga ei mõju, siiamaani on aidanud tulikuum jalavann, siis tekivad ülekeha külmavärinad hooti ja 30 min. jooksul kaob peavalu tavaliselt ise ära või muutub õrnalt tuikavaks valuks.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Tegemist võib olla roietevahelise närvi ärritusega seoses muutustega selgroos. Võiks läbi perearsti teha rö üv. selgroo rinnalülidest ja kui valu ei möödu tula konsultatsioonile.

Dr. Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Abaluu valu, mis kiirgab kätte

Tere

kuu aega on kestnud pidev valu paremal abaluu piirkonnas, kiirgamisega õlaliigesesse, õlavarde ja küünarnukki (küünarnukis eriti tugev valu viimasel ajal). Alguses ei olnud valu väga ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kahjuks ei saa konkreetsetele küsimustele vastata ilma läbivaatus teostamata ja uuringu tulemustega tutvumata. Soovitan helistada uuringule suunanud neuroloogile.

Tel. 6748591
Dr. Ain ...

Loe edasi

Pikaaegne valu rinnus ja abaluu taga

Väljakannatamatu pikaaegne valu vasakus kehapooles. Algas valudega rinnapiirkonnas südame juures. Selline kord kõrvetav ja kord tuim valu. Tugev Valu koguaeg. Rahulikult olles ja liikudes isegi vähem tuntav. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalik on selgroo rinnaosa probleemist tingitud roietevahelise närvi valu. Soovitan teha rö. ülesvõtted selgroo rinnaosast ja tulla vastuvõtule.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Tuim kestev valu rinnus.Käisin hiljuti perearstil ,kõik igasugu vere proovid olid korras.Arst kuulas ka hingamist midagi ei avastanud.Ise arvan et midagi on kopsudega seotud.Pean minema homme kümne päevalisele reisile mida teha.

Valu rinnus keskel tuim kestab poolest tunnist paari tunnini on olnud viimase paari nädala jooksul süvenev.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tuleks teha kopsupilt ja korrata EKG. Kui need ikka korras on võimalik selgroost lähtuv närvivalu.
Siis helistage tel. 6 748 591

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Tuimus vasakus reies

Tere!
Tööle minnes astusin üle äärekivi ja astumise ajal lõi valu selga, seljavalu oli nii tugev, et ei õnnestunud isegi kolm päeva püsti tõusta. Jõin ibumaks tablette (400mg) neljandal päeval sain ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Parim lahendus on neuroloogi läbivaatus.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Loe edasi

Valu paremal pool peas ja rinnus

Võitlen juba kuu aega valudega paremal pool rinnus, mis viimasel nädalal aga on liikunud paremasse kätte ja pähe. Paremal pool peas ja käes on selline surina tunne - samas kui valutab pea, siis annab valu ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Helistage tel. 6 748 591

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Mures.

Olen mures oma tervise pärast. Esineb pidev tuimustunne(vahel isegi ainult vasakulpool keha,käsi,jalg),liigne higistamine, rõhuv valu peas(mitte tugev),pupillide laienemine, nägemishäired, valud rinnus, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Asja selgitab arstlik läbivaatus. Alustage perearstist.

Loe edasi

Mures.

Olen mures oma tervise pärast. Esineb pidev tuimustunne(vahel isegi ainult vasakulpool keha,käsi,jalg),liigne higistamine, rõhuv valu peas(mitte tugev),pupillide laienemine, nägemishäired, valud rinnus, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

juba vastatud

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: