Pikaaegne valu rinnus ja abaluu taga 26.06.18 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Väljakannatamatu pikaaegne valu vasakus kehapooles. Algas valudega rinnapiirkonnas südame juures. Selline kord kõrvetav ja kord tuim valu. Tugev Valu koguaeg. Rahulikult olles ja liikudes isegi vähem tuntav. Nüüdseks lisandunud valuliku punktid nn. tiivanuki ja selgroo vahel ning kaelal. Pead keerates valus. Valu teinekord ka puusas ja vaagnappirkonnas

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Võimalik on selgroo rinnaosa probleemist tingitud roietevahelise närvi valu. Soovitan teha rö. ülesvõtted selgroo rinnaosast ja tulla vastuvõtule.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Rändav valu vasakus rind keres

Kuidas leevendada seda valu,lahti sellest ei saa nagunii.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Valu rindkeres võib pärineda seljast - siis on selgroo kõrval abaluu taga valulik ja pinges lihas. Tuleks seda tugevalt masseerida ja panna peale pipraplaaster

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Hõõguv põletustunne rinnakus ja vasakus käes

Tere
Külastasin teid 04.08 seoses oma selja ja kaelaprobleemidega.
Tegin läbi Vimovo ravikuuri. Selg iseenesest on paremaks läinud, aga olen hakanud tundma rinnakus, ülevalpool ja vasakus ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põletustunne rinnakus viitab roietevahelise närvi kahjustusele. Kaasub siis ka valu samal pool seljas abaluu taga. Põhjuseks võib olla Herpesviirusest tingitud närvipõletik - siis peaks olema olnud ka ...

Loe edasi

Pikaajaline valu kaelas, kõrvapiirkonnas, lõualuus ja keeles

Tänaseks olen kannatanud valu käes umbes 8 kuud. Kõik valu on vasakul pool (kaelas, lõualuus, kõrvapiirkonnas). Lisaks eelpool toodud kohtadele on valu tunda ka kõrvas ja vahel keele päras, vasakpoolses ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist on ilmselt kaelalülidest lähtuva närvijuurte ärritusnähuga. mis tingib valu abaluu taga õlas ja kaelas ja näos. Valu on ilmselt muutunud krooniliseks (põletav valu). See nõuab aga eriravi. Neurontin ...

Loe edasi

Valud vasakul pool rinnus, kaelas, käes ja jalas

Tere!
Juba aastaid vaevavad valud vasakul pool kehas.
Vahepeal on valu vasakus rinnus, mis kiirgab kätte, jalga ja pähe.
Viimasel ajal lööb valu kaela piirkonda ,kus valu kiirgab edasi ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalik on kaelast lähtuv valu, mis sageli on ühepoolne. Tuleks teha rö ülesvõtted kaelalülidest ja minna neuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Abaluu, õla ning käevalu

Tere! Teada tundud valu abaluu piirkonnas. Lugesin ning vaatasin teiste kaebusi ka, kuid kohati olid teised sümptomid. Oli tavaline õhtu, käisin trennis, kõik oli väga tore hea, liikusin koju. Järgmisel ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kas on olnud varasemaid kaelatraumasid? Kaelalülidevahelise kõhrketta väljasopistus taha ja küljele võib ärritada närvijuurt - valu kaelas - abaluu taga-õlavarres-käsivarres-sõrmedes.
Võiks teha ...

Loe edasi

Abaluu taga valu

Tere,

Olen 41-aastane mees. Viimase kahe aastaga olen kaalust päris palju alla võtnud. Septembrikuus hakkasin tundma kuklapiirkonnas sügelust ja survet. Otsustasin ühel päeval, kui vasaku ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Valu abaluu taga on sageli pärit lülisamba kaela või ülemisest rinnaosast. Võiks jätkata veel Arcoxia tarvitamist ca 5 päeva. Kui valu ei möödu, tuleks tulla vastuvõtule koos kaelapiltidega.

Loe edasi

Uuringu tulemuse selgitus

Palun selgitage, missuguseid vaevusi ja sümptomeid põhjustab
"C7/8vahemik kitsenenud, servmiselt osteofüüte, mis ulatuvad spinaalkanalisse ning on konfliktis duurakotiga, samuti ahendavad parempoolset ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist on 7 ja 8 kaelalülikeha vahelise kõhrketta lamenemise ja osalise väljasopistusega paremale, kus võib ärritada kätte minevat närvi ja põhjustada valu paremal kaelas, abaluu taga, õlavarres ja käes. ...

Loe edasi

selja valu pikka aega

Tere. mul on seljaga probleeme olnud juba ligi 8 aastat. Teismelisena tegin seljast pilti ja öeldi et selgroog on 7 kraadi valesti. Kästi trenni tehes korsetti kanda. Nüüd elan Taanis ja jätkuvate seljavalude ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tuleks konsulteerida reumatoloogiga.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

seljavalu vastu hommikut

Olen 35 a. naine.Mida peksin uurida laskma,kui esineb selline tuim valu paremal pool üleval seljas,just hommikuti se tuim valu enam eriti magada ei lase.Teise külje peal veel saab edasi magada.Voodi madrats ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui valu on abaluu taga, on põhjuseks ilmselt kaeladiski väljasopistus. Kui valu on allpool küljes võib põhjuseks olla roietevahelise närvi ärritus. Kui neeru analüüsid olid korras tuleks külastada neuroloogi. ...

Loe edasi

tasakaaluhaired

3 nadalat tagasi avastasin, et ei saa voodist tousta, silme ees laks mustaks, pea kais ringi. See kestab siiamaani. Paeval on tasakaaluhaired. Kain ravivoimlemas, et kaelapiirkonda treenida, kuna on palju ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Nendele küsimustele saab vastata vaid peale läbivaatust. Tulge konsultatsioonile.
Tel. 6748591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: