Valud rinnakus, paremal pool rinna all 20.12.17 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

rinnaku keskel,kiirgab paremale roietesse,allapoole ka alumisse parempoolsesse lõualuusse ja paremasse käevarde küünarnukini,
vahete vahel ka parema rinnaku peale , ega see pole midagi eluohtlikku,
eile oli küll kontoris natuke külm (käin veel tööl)

valud käivad hoogudena kuid nõrk valu kogu aeg,kõha on ka väike ja ja higistan natuke

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Valud on erinevate närvide varustusalal ja ei esine tavaliselt koos eraldi haigustena, küll aga võivad olla põhjustatud üldhaigestumisest nt. viirusnakkus. Soovitan olla kodus, vajadusel võtta valuvaigisteid ja külastada perearsti.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Roietevaheline närvipõletik ?

Kirjeldan oma olukorda.
peaaegu iga päev tunnen paremal pool rindkeres, täpsemalt parema rinna ülevalt, kiskuvaid valuhooge. Mainin ära, et tegelen jooksmisega. Käisin perearsti vastuvõtul. Arst ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Valusid rindkeres põhjustavad erinevad haigused. Närvipõletik on neist üks. Kas perearst on teinud ka kopsupilti ja vereanalüüse?

Helistage tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Valud paremal rinnakus

Valu paremal rinnakus -lainetav, ora tunne sees- seljal sama kõrgusel, samaaegselt valu. Ei mäletagi, millal valu alguse sai. 2009. augustist algasid valud vasaku abaluu ümbruses, mis kiirgab õlga ja õlavarde ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla kas kaelast või ülemiste rinnalülide vahelt lähtuvate närvijuurte ärritusega. Võiksite paluda perearstil teha rö. ülesvõtted kaela - ja rinnalülidest ja tulla vastuvõtule.
Tel. ...

Loe edasi

Valud seljas ja kõhus

Kannatan sagedaste selja ja kõhupiirkonna valude käes. Valu esineb selja erinevates osades: selja keskosas (vöö piirkonnas), neerupiirkonnas, abaluude all. Valud on ka kõhus, enamasti paremal pool, sapipõie ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Selja - ja kõhuvalud võivad kindlasti olla seoses lülisamba haiguslike seisunditega, mida ei ole näha tavalisel röntgenpildil. Täpne vastus konkreetsel juhul eeldab siiski läbivaatust.

Dr. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: