Lyndinette pillid 09.06.18 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Hakkasin kuskil 4 kuud tagasi beebipille võtma ja nüüd olen tähele pannud et juuksed on väga õhukeseks jäänud. Kas see võib olla tingitud beebipillidest? Alustasin just uue lehega kuid otsustasin et peaksin ikkagi loobuma. Kas võin lõpetada nii et olen lehelt vaid 3 pilli võtnud?

Arst vastas:

Maie Väli

dr Maie Väli

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik,Tähe ja Elite Erakliinik

Tere, Ûliharva pöhjustavad bifaasilised rasestumisvastased preperaadid nimetatud kaebusi,kui Teil.Vôtke siiski k a neljas origiaal ära,vaatamata juuste väljalangemisele.Soovitan teil tarviada EVONIA preparaati.seda kasutavad menstruatsioonihäiretega naised.Pöhimõte on,e tema looduslikus preparaadis on hästi palju viamiine ja mineraalaineid.Võtma peaks vähemalt kolm kuud.Juuli lõpuks võiksid ennast vastuvõtule registreerida Edu soovides,Maie Väli

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Päevade edasi lükkamine

Tere,
minu küsimus ei puuduta haigust, küll aga palun veidi infot. Sõidan reisile 6-ks päevaks ja just täpselt reisi ajaks peaksid tulema päevad. Kas on mingi võimalus nende edasilükkamiseks või ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! menstruatsioone võib edasi lükata kas kombineeritud rasestumisvastaste preparaatide või mõne kollaskehapreparaadi abil.Kui reisini on veel aega,siis võetakaase vahetpidamata rasestumisvastaseid ...

Loe edasi

Tsüklihäired

Tere.
Kirjutan sellise murega, et 3.11-8.11 olid päevad. Siis 10ndal olin vahekorras, kus kondoom läks katki ja võtsin koheselt sos-pilli. Siis nende pärast oli verejooks päris suur, käisin pelgulinna ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tere. Sos pillid sageli põhjustavad tsüklihäireid. Beebipillid ongi tsükli regulatsiooniks.. Sageli esimene kuu võib ka nenede foonil olla määrimist. KUI tuleb nädalane paus siis tuleb ikka menses ja peale ...

Loe edasi

Rasestumisvastased pillid

Tere! Hakkasin 20 päeva tagasi kasutama Lyndinette 20 rasestumisvastaseid tablette. Üks päev unustasin tableti võtta ja sellega kaasnes see, et pidin nädal aega kasutama kondoomi. Kuna ma ei usaldanud ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere,
SOS pilli kasutamise järel võib tekkida veritsus 1 nädala jooksul. Antud juhul on tekkinud veritsused seotud SOS pilliga. Pillide võtmist jätka skeemi järgi. Pillide vabal nädalal tekib veritsus ...

Loe edasi

Põletikuline haigus!

Tere! Olen 22a ja 4 kuud tarbinud antibeebipille Lyndinette 20mg. Sealt maalt alates algasid ka tupehaigused. Enne pille kasutasin vahekorra ajal kondoome, probleeme ei esinenud. Peale pillide võtmist ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere,
probleem sai alguse pillide võtmisest ja see seos on loogiline. Pillide ja teiste hormonaalsete rasestumisvastaste vahendite toimel võib tupevoolus muutuda, sageli tekib tupe seenpõletik, mis ...

Loe edasi

Rasestumisvastased pillid

Olen 6 kuud tarvitanud tablette logest ja need kirjutas mulle välja perearst.Mure nüüd selline,et olen lugenud mitmest kohast,et pillid võivad igasuguse isu seksi vastu ära võtta,siis minuga ongi see ...

Vastas dr Aire Sekavin

Tere.
Kõik pillid võivad tõepoolest langetada libidot. Võite proovida ka teisi , erineva hormooni annusega pille. Suhteliselt vähe kõrvaltoimeid on Jeanine pillidel.
Tervitades Aire Sekavin

Loe edasi

RASESTUSVASTASED VAHENDID

Olen 39 aastane naine, mida soovitate.

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Kui olete sünnitanud, sobib rasestumisvastase vahendina emakasisene vahend ( hormonaalne või vaskne spiraal) või pillid.
Kui olete suitsetaja, siis pillid ei sobi.
dr.Seemen

Loe edasi

Pillid 37-aastasele?

Kas peagi 37-aastaseks saav naine võib rasestumisvastaseid tablette kasutada? Ei suitseta. Tsükkel võrdlemisi kõikuv. Praegu on tavaline spiraal. Tänan vastuse eest!

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Rasestumisvastaseid tablette e. pille võib kasutada ka 45-aastane naine, vanus pole siin piiranguks. Kuna menstruatsioon on ebaregulaarne, kindlustavad pillid ka regulaarse tsükli.

Loe edasi

Pillid ja hormoonid

Tere!
Mul on selline küsimus, õigemini kohe mitu küsimust:
1.Kas pillid võivad põhjustada tselluliiti? Olen 20. a , 163 cm ja 49 kg ja mul on peale pillide võtmist tekkinud tselluliit, kusjuures ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere,Malena!
Püüan vastata:
1.Harmonet on väikese hormoonisisaldusega pill ja tselluliidi teket ei põhjusta.
2.Pillid ei nõrgesta immuunsussüsteemi.
3.Arst ei pea veres ...

Loe edasi

Harmonet

Tere lp. Dr. Litter

Sooviksin kuulda teie arvamust, kas vahetada Harmonet pillid mingi teise preparaadi vastu, kui probleemiks on vaid rasune näonahk ja vistrikud. Olen kuulnud, et pillid ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Rita !

Pillid ehk oraalsed kontratseptiivid on eelkõige mõeldud hoidumiseks soovimatust rasedusest. Kasutame neid ka raviks. Teie peaksite otsustama:

-kui sageli elate ...

Loe edasi

Rasestumisvastased pillid

Tervist!

Mul on selline küsimus, et mille järgi üldse määratakse erinevaid tablette? Aasta tagasi palusin naistearstilt endale esmakordselt pille ja ilma täiendavate küsimusteta kirjutati mulle ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

On olemas ühefaasilised pillid noortele madalaima hormooni sisaldusega ja mitmefaasilised pisut suurema hormoonisisaldusega. Osad ühefaasilised pillid on ka pisut kõrgema hormooni väärtusega. Ühefaasilised ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi