eneserahuldamine 09.10.03 / Meestearst

Külastaja küsib:

olen 14 aastane ja ma tahaks teada kas kasvades võib homoseksuaalsus kaduda ja kui palju minuvanused onaneerivad

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Puberteed käigus läbivad paljud mehed nö. seksuaalse otsinguperioodi. Teie õrnas eas ei ole seksuaalne orientatsioon veel kindlasti täielikult fikseerunud.
Soovitan oma muredega pöörduda Noorte Nõustamiskeskustesse või ka internetipotraali www.amor.ee.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Erektsioon

Tere.Mure selles et viimase kolme partneriga ( 3-4a jooksul ) vajub riist ära kui asi läheb vaginaalseksini ,mõned harvad korrad on vahekord õnnestunud ja olnud väga hea.Oraalseksi puhul probleeme pole. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Liigne eneserahuldamine tõesti mehele kehaliselt kasuks ei tule.
Keeruline võib olla ka üleminek autoerootikalt partnersuhtele.
Kuna probleem on püsinud pikemalt ja kõrval ka mõned kehalised ...

Loe edasi

eesnäärme valu

Tugevast erutusest (näiteks eneserahuldamine) tekkib seemnepurske ajal tugev valu eesnäärme piirkonnas. Tavaelus ei avalda mingeid sümptomeid. PSA on madal.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eks see üks vaagna lihastöö koordinatsiooni häire ole. Esmalt tuleks välistada anatoomilised iseärasused ja põletik. Kui neid pole, siis saab teid aidata meie vaagna füsioterapeut. Tulge vastuvõtule- vaatame ...

Loe edasi

Eneserahuldamise mahajätmine ja eesnäärme tervis

Tere. Olen 49 a mees, seksuaalelu on peaaegu vaid eneserahuldamine, teen seda umbes 2 korda kuus. Pärast eneserahuldamist on süütunne, olen püüdnud maha jätta, aga siis on munand hakanud valutama ja on ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Seemnepurse on füsioloogiline protsess, mis muude heade kõrval tagab ka seemnepõiekeste ja eesnäärme sekreedi loomuliku väljutamise organismist.
Kui kõrval on kirjeldatud vaevused, siis soovitaksin ...

Loe edasi

Seks ja tervis

Vanusele vaatamata on tervis rahuldav. Olen iga päev vähemalt tunni väljas liikumas. Retseptiravimitest tarvitan vererõhu alandajat ja silmarõhu alandajat. Seksuaaltung on teatud määral säilinud ja vahetevahel ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Regulaarne seksuaalelu on ühtpidi oluline tervisemõjur ja teiselt poolt ka hea tervise tunnus. Kuna ei tea partnersuhte seisu, siis A ja B. Esimene küll mitmel moel parema mõjuga.

Loe edasi

Süütu

Olen 26 aastane noormees. Endiselt ei ole olnud naisega suguühtes.
On olnud võimalusi, aga alati hakkan pabistama.
Lihtsalt nii hullult hakkan pabistama, et väike mees ei allu enam ja ei tõuse.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Umbes 20% meestel esineb seksuaaldebüüdi ajal teie omadega sarnaseid probleeme. Seega on see meil ülikooli meestekliinikus pea igapäevane mure lahendada. Seega aidata on võimalik. Alustame esmat ravimitega ...

Loe edasi

Ebamugavustunne alakehas

Tere!
Minul on mure selline,et kipun seksuaalakti ajal liiga vara orgasmi saama.lugesin kunagi vist dr. Imre Rammuli artiklit, kus oli kirjas, et selle vastu võiks aidata eneserahuldamine järgnevalt:viia ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ei näe mingit seost teie poolt kirjeldatud kaebuste ja proovitud harjutuse vahel. Kaebused viitavad mingile älaägedale põletikule sugutraktis, mis võib otseselt ka teie viljakust mõjutada. Soovitan teha ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: