Aknearmid mõlemal põsel 22.11.17 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere!

Mõlemale põsele on jäänud armid (lisasin pildi kirjale) 12 aasta eest põetud tsüstilisest aknest. Akne ravimeid pole enam aastaid kasutanud ning akne ise pole ennast enam aastaid nahal ilmutanud. Sooviksin, et näonaha üldilme oleks selline, et poleks enam aru saada, et kunagi selline "kuumaastik" põskedel on olnud. Milline oleks Teie hinnangul kõige tulemuslikum armiravi minu puhul?

Lugupidamisega

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere ! Kuna tegemist on sügavate akne-armidega, võib teatud määral abi olla näonaha lihvimisest/sügavkoorimisest, kuid täiesti siledat nahka loota oleks ehk liiga optimistlik. Laserlihvimise osas võiks uurida näiteks Tallinnas Vitakliinikust, hapetega sügavkoorimist teevad dermatoloogid/kosmetoloogid ( naha-arstid ). Lugupidamisega, dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Suured kortsud näos põsel suu ümber.

Tere. Mul teevad muret suured kortsud näol, eriti suu ümbruses ja näonaha lõtvumine põskedel. Mida soovitate ja kas on võimalik lõikusega parandada, pingutada? Kelle poole soovitate pöörduda? Elan Tallinnas, ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Teie kirjelduse järgi soovitaksin küll konsulteerida plastikakirurgiga võimaliku näo-kaela pingutusoperatsiooni (facelift) vajalikkuses osas. Eestis ametlikult registreeritud ja tegevusluba omavate ...

Loe edasi

Ateroom põsel

Tere,
9 aastat tagasi tekkis ateroom põse peale.
Perearst ei soovitanud seda ära võtta, sest see ei olnud üldse nähtav, ning mind ka eriti ei häirinud. UH uuringud näitasid, et ateroom on korrapärase ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Lugupeetud doktorant N ! Tere ! Meie kliinikus maksab selline operatsioon 3000 krooni. Väike arm jääb kindlasti. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

arm süstidest

Tere,

mul on arm põsel süstidest. lapsepõlves mulle tehti süste põske ja nendest jäi arm. tahan seda eemaldada. kas on mingid ohud sellega seoses? mis kliinikus soovite seda teha?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Kahjuks ei oska Teie kirjelduse põhjal küll head vastust öelda, sooviktasin ikka minn aisiklikult mõne plastikakirurgi vastuvõtule. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

aknearmid

Tere,
suur probleem on aknearmid, eriti seljal ja rinnaesisel. Need on küll väiksed ja valge tooniga, aga tihedalt. Olen 19-aastane neiu ja sooviks väga neist vabaneda. Milliseid raviviise soovitate? ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Tasub proovida erinevaid naha ainevahetust ja regeneratsiooni stimeuleerivaid bvahendeid-protseduure kosmeetikasalongides. Kirurgiast ja laserlihvimisest soovitaksin küll igaks juhuks hoiduda. Lugupidamisega, ...

Loe edasi

sünnimärkide eemaldamine laseriga

Tere! mul on selline küsimus, et palju võiks maksma minna sünnimärkide eemaldamine laseriga näo piirkonnast (täpsemalt põselt), kuna neid ei ole seal üks vaid on palju ühes kohas koos ja imelik on see, ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Kõiki sünnimärke ei ole õige laseriga eemaldada, mistõttu jään võlgu konkreetse vastuse selle operatsioonimeetodi sobilikkuse osas Teie juhtumil. Täpsed vastused Teie kohta saate ikkagi vaid plastikakirurgikirurgi ...

Loe edasi

Ilukirurgia

Tere! Mul on selline küsimus. Minu paremal põsel on peaaegu 4cm pikk arm, kui palju selle kaotamine maksab ja kuidas see üldse käib?
Teid ette tänades, Veljo S

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Lugupeetud Veljo S! Kahjuks ei tea mina meetodit, millega arme kaotada saaks, inetute armide kirurgiline korrektsioon jätab ju alati ikkagi uue armi, loodetavasti ainult ilusama. Lugupidamisega, Dr. Peep ...

Loe edasi

Vitiliigo

Tere doktor Pree

Mul põsel laiguline pigmenditus. Olen lugenud, et põhjuseks on pigmendi puudumine nahas, mis UV kiirguse toimel muidu välja tuleks. Kui veidigi päevitun, joonistub põsel ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Marit,

Kahjuks jään Teile lohutava-innustava vastuse võlgu. Soovitan arutada seda ka naha-arstiga ja kosmeetikuga (peitekreemid).

Lugupidamisega,

Dr. peep Pree

Loe edasi

pidevalt traumeeritav sünnimärk

Lp. doktor Peep Pree!

Olen 25 a noormees ning mu põsel on u. 4mm läbimõõduga kergelt naha pinnast kõrgem sünnimärk. Esiteks ei ole see teab mis ilus asi ning teiseks ärritab habemeeajamine ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Lp. 25 a noormees,

Vastus Teie küsimusele on lühike ja ühene - ON VÕIMALIK ja isegi soovitav, sest selline sünnimärk saab pidevalt (habet ajades) traumeerida ja võib edaspidi probleeme tekitada ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: