probleem 07.11.06 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

tere
otsin lahendust sellisele probleemile.
olen 43 aastane mees ja see viga hakkas ilmnema umbes 1,5aastat tagasi,nimelt tekib liiga kiiresti seemnepurse umbes 2min.jooksul on kõik läbi.olen juba proovinud ka vahekorra ajal mõtteid mujale viia,aga ikka tulutult.
kasutasin ka peenise rõngaid ja mingit tuimestavat aerosooli mida sekspoes müügil aga ei midagi .kas on ka mingi lahendus sellisele probleemile?
tänades

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere. Võib arvata et teil on mingi põletik suguvaldkonnas. Soovitan pöörduda meestearsti juurde - teeme analüüsi, otsime põhjust, pakkume lahendust. Vladimir.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Erektsiooni probleem

Tere. Vanus 19 ning on tekkinud probleem erektsiooniga, muidu kõik ok ja esineb suvalistel aegadel ja erutuse puhul, ka eelmängu, kuid täpselt vahekorda astumise ajal kaob ära. Varem pole sedasi olnud, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Võib arvata et see on stress. Kui üks kord ebaõnnestus,siis inimene mõtleb ja ootab järgmist ebaõnnestusest. Soovitan tulla meie juurde - pakkume lahendusi. Neid kindlasti olemas. Soovin edu, Vladimir

Loe edasi

probleem

Probleem siis järgmine: erektsioon on lühiaegne, st. vajub ära isegi enne vahekorda astumist ja seemnepurse tuleb kiirelt.

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Tulge vastuvõtule, võtame analüüsid, räägime pikemalt,leiame lahendusi.Kindlasti aitame. Vladimir

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: