gingium 16.02.05 / Ravimid

Külastaja küsib:

Tere!
Loen alati huviga Teie humoorikaid ja sisukaid vastuseid, nüüd tekkis ka endal küsimus. nimelt see puudutab nüüd reklaamitavat gingiumi.Olen hädas oma tihti õhtuti kümetavate jalgadega. Kuna reklaam lubab kõike head ja veel paremat, siis tekkiski küsimus: mis vahe on sellel uudisel teiste ginko-biloba preparaatidega, kas ainult 120 mg tablett ja hind või sisaldab ta midagi eriti head minu külmadele jalgadele?! Ja kui pikalt tuleks hõlmikpuu preparaate kasutada? neiu Saaremaalt.

Arst vastas:

Kalle Kurvits

dr Kalle Kurvits

Proviisor

Tartu Uus Apteek

Tere,

Praktika on tõe kriteerium, eriti juhtudel kui reklaam on ainuke ostueelistusi suunav asi.
Ravimite puhul on asi lihtsam, seal on karbi sees tõesti teadus.
Gingium on käsimüügiravim, millel on 3 tugevust: 40mg, 80mg ja 120mg. Teisi toimeaineid peale hõlmikpuuekstrakti ei ole.
Ravi soovitatav kestus on 6-8 nädalat.
Hõlmikupuu külmetavate käte-jalgade puhul on kolleegidel proovitud, toime on tõesti olemas, hakka või ise ka kasutama.

Edu soovides,
Kalle Kurvits

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Ravimid

külm

Tere !!
Mind vaevavad pidevad külmavärinad, käed on nii külad et neid ei taha katsudagi ja sokid peavad olema koguaeg jalas. Ma ei tea milles probleem võib olla aga see segab kohutavalt, samal ajal ...

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,

Sport ja liikumine paneb vere käima.
Kui tahate tingimata midagi tarvitada, alustage hõlmikpuu (Ginko Biloba) toodetega. Praegu on "moes" Gingium. Juttu võib lugeda siit:
http://www.sam.ee/PIL/Hum/PIL_16490.pdf
Loe edasi

Külmetavad jalad

Tahtsin uurida sellist asja,kas on mingeid ravimeid külmetavatele jalgadele?Mul alatasa probleem sellega.Ilma sussita ei saa toas üldse-ka suvel.olen teinekord isegi sokkidega maganud,kunas varbad külmetavad.Ja ...

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,

Soovitaks hõlmikpuu preparaate, uusim neist on Gingium. Külmetavate jäsemetega inimesed on sellest saanud head abi. Hinnad on igas kaliibris.
Ilus artikkel hõlmikpuu hea toime ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi