Söögiisu vähendamine 21.02.04 / Ravimid

Külastaja küsib:

Lp proviisor, apteegid on täis salenemisvahendeid. Millist nendest te soovitaksite, et vähendada söögiisu ja mõtete keerlemist maiustuste ümber. Iseloomu on vähe. Olen 44 aastane naine, 165 cm pikk ja kaalun 78 kilo.

Arst vastas:

Kalle Kurvits

dr Kalle Kurvits

Proviisor

Tartu Uus Apteek

Tere,

Apteegis puuduvad vahendid söögiisu pärssimiseks, mida mina siin soovitada võiksin.
On küll retseptiravim Reductil, mille toime võib sellesuunaline olla, kuid selle määrab arst, seega annab ka soovituse.

Magusaisu eraldivõetuna pidavat sõltuma kroomist. Paljudel toidulisanditel on see juures. Sobiva leidmiseks külastage nõnda hästivarustatud apteeki.

Edu soovides,
Kalle Kurvits

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Ravimid

Isu vähendamine

Tere!
Olen 17-aastane. Tahtsin küsida kas minu eas tohib kasutada isu vähendamiseks tablette ja kui võib siis mis tablette? Või on äkki veel muid soovitusi, kuidas söögiisu vähendada?

...

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,

Efektiivne söögisu alandav ravim puudub. Mõnedel ravimitel on sarnane toime, aga siis kaasneb palju muid riske, selles vanuses tõesti ei soovita.
Magusaisu taltsutamiseks aitab ...

Loe edasi

Liigsöömine

Olen vaid ameerika filmidest näinud tablette, mis vähendavad tunduvalt söögiisu. Kas sellised tabletid on tõesti olemas. olen 27 aastane ning kaalun 80 kilo, minu söögiisu on piiritu, võin süüa kogu aeg ...

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,

Sellised tabletid olid tõesti olemas, aga lähedased narkootikumidele (amfetamiinile) ja tänaseks kõik kasutuselt maas, vähemalt kultuursetes maades.

Ärge püüdke kontrollida ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi