Flux ja kanep 18.12.17 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere
Kirjutati välja Fluoxetinumi 20mg antidepressandid. Küsimus on selline, et kui ma nende võtmise ajal tarvitan kanepit, siis millised võivad olla selle mõjud?

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Kui kolmanda korruse aknast alla hüpata, siis millised on tulemused?
Proovige ja saate teada - Mõni võib sandistuda ka teiselt korruselt kukkudes ja tean ka meest kes viiendalt korruselt kukkudes ellu jäi, aga murtud luid oli hulgi ja probleemid sellest jäid surmani.

Ma ei tea mis juhtub. Kuldreegel on ikka selline: parem karta kui kahetseda. Seega kanepile ei.
AD ja harjutused, tervislikud eluviisis ja eluprintsiip: ei kahjusta end vaid Tugevdan.
Kaunist Jõuluaega,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Kanep,Ärevus

Tere tahtsin küsida teilt paar asja :)
10 kuud tagasi tekkis mul kanepist ärevushood,Paanikahoog,ülemõtlemine
Tahtsin siis küsida kas cbd kanep võib aitada`?
Või on kuidagi võimalik teha ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kanep unustage ära, ka unes ei ole seda vaja näha. Kanep on nagu tundmatus kohas pea ees vette hüppamine - kas mõni Känd või Metallijurakas on vee all ootel - see selgub haiglas.
Tark ei torgi. ...

Loe edasi

Ärevus, närvihood, unehäired

Närvihood, rahutus, on ka unehäireid kestnud juba mõnda aega, traagilised asjad juhtunud, lähedase surm, sōbra surm mida nägin kõrvalt aasta või enam tagasi, koolistress oli pikalt nüüdseks kool lõpetatud ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

kanep ei sobi, muud "ained" ka ei sobi.
Kerge kehaline aktiivsus, päeva- ja puhkerežiim.
vt varasemad soovitused - otsinguga.
Head harjutamist!
Harjutades saad kõik korda.
Loe edasi

Väga tugev ärevus, paanika ja unetus

Tere! Olen kimpus tugeva ärevusega. Olin pikalt ravil, 5 aastat võtsin mingit endokrinoloogi polt kirjutatud rohtu Fluanxol, tegi tuimaks ja otsisin abi alkoholist, lõpuks suurtest kogustes, lisaks suitsetamine, ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kukal, kael, õlad ja vööpiirkond-nn ristluu piirkond - on piirkonnad, mille silitamine-masseerimine rahustab. Käega, massaažiharjaga pead, kaela. Käterätiga õlgu, selga, ristluu piirkonda mõnusalt hõõrudes. ...

Loe edasi

Flux 20mg ja alkohol

Tere! Kas Flux 20mg kuuri ajal võib juua u 0,5l siidrit päevas?

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Ei või!
Ka ilma depressioonita - kui ravimeid ei võeta - ei või.
0,5 l siidrit päevas - siit alkohol-sõltuvus ja sõltlase allakäik: tervis rikutud, joobes pannakse lisaaineid joogi sisse, ...

Loe edasi

Kanep

Kas Eestis on 1 ainsat patsienti, kellele on antut kanepit ja näiteks kui ma tahaksin närvi valudesse, mis on seljas, kanepit ja on näitteks MS või sarnast. Onul, vanaemal ülehappesust, mõlemat surnud ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kanep kuulub Eestis narko-registrisse ja läheb seetõttu §§ alla, tuleb karm karistus. Ravimina ei kasutata. Ennemuiste kasutati ka morfiini mitmete tõvede puhul, teatud annusest alates pidurdab ka oksekeskust. ...

Loe edasi

Söögiisu vähenemine ja Flux

Tere.
Mul sellene küsimus, nimelt ma olen mõnda aega tarvitanud FLUXI ning pole söögiisu. Kas see ravim võib olla põhjuseks?

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Miks Flux on määratud? Milles probleem? ?
On antidepressante, millised söögiisu edendavad, seega isu pole probleemiks. Raviarstiga konsulteerida. Rohtude toimel palju individuaalsust ja mõnel võib ...

Loe edasi

Õgimishood

Tere!

Minu naine kannatab õgimishoogude all, ta on probleemi endale tunnistanud, kuid ise ei tule sellega toime.
Interneti otsingute tulemusena leiab ta, et talle sobib antidepressant ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Sobib flux (fluoksetiin), sobivad ka teised AD-d. Õige rohu saab teada koostöös arstiga-psühhiaatriga. Visiitide arv on individuaalne - tähtis on juhiste täitmine, tagasiside, omavaheline koostöö arstiga ...

Loe edasi

ParoxetinHexal 20

Ravimi infolehel on kirjutatud et ravikuuri ajal tuleb hoiduda alkoholist .Kuid mis see täpselt tähendab ja kuidas vóib see mójutada minu tervist/psüühikat? Ise pole peale pidutsemist ennast teisiti ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

1) Ravimi infolehel on kirjutatud et ravikuuri ajal tuleb hoiduda alkoholist.
See jumalikult õige. Pidu katku (haiguse) ajal ju ei peeta. Pidu on tervete ja tarkade tarbeks.
2) veel selline ...

Loe edasi

amitriptilliin

Tere,olen neelanud aasta jagu ad flux,nüüd psühhiaater tahab panna mind amitriptilliini võtma,flux oli pidevate peavalude tõttu ja et see ei aidanud,siis tulekski ravimit vahetada,miks see peaks just amitriptilliin ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Amitriptüliin on küll ka peavalude vastase toimega.
Mis ikkagi peavalude põhjus? Mida see insult endast kujutas? Või oli trauma?
Vaja lisaandmeid.
Tervitades,
Jüri O.-M. Ennet ...

Loe edasi

hirm

psühhiaater kirjutas AD-si (FLUX) kerge depreka raviks... kuid mul hirm nende ees et ma muutun kellekski teiseks, et emotsioonid pole õiged; hakkan ütlema mida ma tegelikult ei ütleks jne. kardan neid ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Oma hirmudest tuleb rääkida raviarstile.
Kui Flux, siis Flux.
Tegelege rohkem oma huvialaga, töö, õppimisega.
Ka sporti veidi rohkem päevaplaani lülitada.
Ja sõpradega rõõmsameelselt ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: