vasakus jalas hooti surin 76 aastat vana. 27.06.22 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere.Minul vasakus jalas hooti surin.Ravimitest võtan südamerohtu Betaloc Zok 50.Kui liiikuma hakkan,siis kaob ära.Valu ei ole.Tekkis see surin ,kui võtsin arsti soovitusel rahusteid.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Surin ühes kohas viitab siiski jalanärvi kompressioonile, võimalik et muutuste tõttu alaseljas. Kui surin püsib, tuleks alustuseks teha pilt nimmelülidest.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika
6748591

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Insuldi kahtlus?

Sellised sümptomid : madal vererõhk 110/65, õhtuti peavalu ja surin jalas....käies surinat ei tunne....

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Insuldioht tekib just kõrge vererõhu korral. Surin ainult jalas ei viita insuldile.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Surin jalas ja käes

Tere!

Viimasel ajal (umbes kuu aja jooksul) olen täheldanud, et vasakus jalas tekib koguaeg surin/sipelgad. Samuti vasakus käes. Valu sellega ei kaasne. Ja see on läinud juba igapäevaseks. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Soovitan kiiret neuroloogi konsultatsiooni. Võiks pöörduda ka EMOsse.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Kõrvetav põletustunne vasakus jalas, vasakus käes, tiivanuki all ja selja keskel.

Tere, viimased paar nädalat on mind vaevanud ebamäärased põletustunded selja keskel , vasakus käes, vasakus jalas, vasakus küljes kohati ning vasaku tiivanuki all. Vahel kiirgab ka rinnakusse. Kuna seljaga ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Põletav valu nt abaluu taga ja küljel roiete vahel on seotud närvikahjustusega mille põhjuseks tavaliselt herpesviirus. Siis peaks esinema ka punetav lööve nahal. Oluline ongi püüda selgitada haigestumise ...

Loe edasi

Selg ja jalga kiirguv valu

Tere

Palun vastust küsimusele - kui ristluu kohale lööb valu ja sealt kiirgub edasi jalga, jalg suriseb all, välimised varbad vajuvad väljapoole, lahtine jalanõu ei seisa jalas, jalasirutus ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

ENMG uuring tavaliselt näitab närvikahjustust, ka vana. Tuleks minna neuroloogi vastuvõtule ja kui jääb mulje, et tegemist on seljast lähtuva närvikahjustusega tuleks korrata ENMG ja teha ka magnetuuring ...

Loe edasi

Valud vasakus jalas

Peale 30 päevast borrelioosi ravi doxi-hexaliga põlvede valud hakkasid hiilivalt vähenema. Aga vasakus jalas nii sääres kui ka jala eesmises osas kondi peal ja reie tagaosas valud jalutavad . Olen hoolsalt ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Jalavalu võib olla seoses hoopis muutustega nimmelülides. Paluge perearstilt suunamist röntgen pildile nimmelülidest ja tulge vastuvõtule.

Tel. 6 748591

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Surisev tunne jalas

Tere

Minu mure on järgmine. Mitmeid aastaid on mind kimbutanud aeg-ajalt valu, mis algab kuskilt alaselja-parema puusa piirkonnast ja kiirgub jalga, enamasti tunnengi nagu valutaks hoopis ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Soovitan minna saatekirjaga neuroloogi vastuvõtule. Võimalikud lisauuringud on kallid.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Käte surin.

Tere Dr.Kaarna.Mul on selline mure et 1.5 nädalat tagasi oli mul migreeni hoog ja peale seda surid mul parema käe sõrmed järjest ja peale seda hakkas ka keel suus surisema ,me olime perega siis just soomes ...

Vastas dr Katrin Kaarna

Teie poolt kirjeldatud tundmused on sellised, et mina soovitan Teil neuroloogi poole pöörduda.
Kui Teil on migreen neuroloogi poolt diagnoositud, siis tugeva migreenihoo järgselt võib tõesti esineda ...

Loe edasi

Surinad

Olen 43.aastane naine.Põhiline osa tööajast on arutiga töötamine.
Detsembris 2006.a. algasid tugevad valud vasku õla piirkonnas ja kaelas,kaasnesid peavalud.
Perearst saatis kaelast pilti ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ilmselt on õigem külastada neuroloogi uuesti ja esitada küsimused temale. Kui soovite minu arvamust, tuleb tulla vastuvõtule.

DR. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

SURIN PEAS!! :0(

kaks nädalat tagasi hakkas otsmikul veid vasakul puul peas surin mis kiirgas kogu vasakus peapooles ja ka kõrva!! Paar päeva tagasi pidin ära minestama ja vasak käsi ja vasak jalg muutusid tuimaks ( nagu ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

EEG on ainus uuring mis näitab epilepsia olemasolu. Võimalikud on aga ka muud häired.

Helistage tel 6 748 591

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Seljavalu

Tere, olen 32 aastane naine, 10 aastat tagasi oli mul sporditrauma ja ma vigastasin selga - mõni aeg hiljem tekkisid valud seljas ja vasakus jalas. Siis läksid valud üle. Nüüd 10 aastat hiljem lõi valu ...

Vastas dr Katrin Kaarna

Tere,
Tõenäoliselt on tegemist vana trauma tagajärjel tekkinud lülisamba muutustega, mis võivad ollagi Teie vaevuste põhjuseks. Kuna Teie kirjast ei selgu, kui ägedad on Teie kaebused hetkel, siis ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: