Kõrva tagant pidevalt paitses ja valus süüa, aga väliselt ei ole näha midagi 07.08.15 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Ter
Mul tekib mingi aja tagant valud kõrva piirkonda , süüa ei saa, närida valus ,lõualuud valusad liigutamisel, ühel päeval paremas kõrvas valu teisel päeval vasakus. Vahest on ka löönud kõrva taha muna üles mitte aga alati. Ühekorra käisin arsti juures ja ta lihtsalt soovitas võtta ibumetini ,kuid see pole lahendus sest see kordub pidevalt.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Tegemist võib olla muutustega lõualiigestes. Tuleks pöörduda lõualuukirurgi poole.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

neuroloogiline haigus

Kas peaksin muretsema midagi ette võtma, ise kaasa aitama?
Üldmeditsiini kolleegide pakkumised: ICP tõus, surve silmanärvile, SM, stressist, migreen.
eelmisel aastal põhjuseta kaalulangus 100kg ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Fok. kortik. düsplaasia on aju arenguhäire looteeas, mis sünnijärgselt ei muutu piltidel ega põhjusta uusi häireid. Peavalusid ma sellega ei seostaks. Hootised peavalud iiveldustega viitavad migreenile, ...

Loe edasi

Kaela tursetunne segab hingamist

Tere, mure selline, augustis 2018 olin tõbine, näis olevat tüüpiline viiruslik haigus mis ikka vahest kimbutab, kuid sealt algas erinevate probleemide kulg. Ma ise ei oska neid seostada, kuid kirjutan ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tükitunne kurgus ja hootine õhupuudus, eriti kui uuringud korras, on tüüpilised kroonilisele ärevusseisundile. Sageli kaasub ka hulgaliselt muid kaebusi, mis seoses närvisüsteemi üldiste regulatsioonihäiretega. ...

Loe edasi

Probleemid, mida teha?

Tervist.
Ma ei tea täpselt kuhu pöörduda, seega esitan üldised küsimused teile.
Probleemid algasid 8a tagasi südame rütmihäiretega, pandi diagnoosiks lõpuks ärevushäired.

Põdesin ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Suurenenud lümfisõlmed viitavad võimalikule infektsioonile - mononukleoos - mis võib põhjustada hulgaliselt erinevaid vaevusi. Haigust saab diagnoosida vereanalüüside ja seroloogiliste testide alusel. ...

Loe edasi

põlvevalu

Ei tea, kuhu pöörduda. Ligi aasta on olnud tuim valu parema põlve siseküljel. Valu ägenemisel põlv ka turses. Kõigepealt soovitas arst troxevasini, ei aidanud. Perearst saatis rõntgenisse, kõik korras. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist ei ole neuroloogilise haigusega. Tuleks pöörduda ortopeedi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

peavalud

Tere,
Minu probleem seisneb selles, et mu pea valutab pidevalt. VAlu pole just väga tugev, aga on pidevalt ja segab mind. Eriti õhtuti. Vahel on selline tunne, et midagi kisub mu lihased nii pingule, ...

Vastas dr Katrin Kaarna

Kehatemperatuuri tõusu põhjuste väljaselgitamiseks peaksite pöörduma perearsti poole.
Peavalude kirjelduse järgi on Teie puhul tõenäoline nn. pingepeavalu.
Selle põhjuseks on sageli stress, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: