gonorröa? 26.02.04 / Nahahaigused

Külastaja küsib:

Küsimus selline, kas on võimalik nakatuda kui mehel ei tekinud erektsiooni kuid ta surus suguelundeid vastu minu omasid?Sisendan endale, et olen nakatunud vähemalt gonorröasse kui mitte millegisse veel hullemasse.Suurenenud voolust küll pole, urineerida valus pole kui midagi üldse on siis nagu tihemini küll käiks pissil.Appi ja järjekorrad siin Tartu naistekliinikus on ka mingi kaks kuud kindlasti.Kuidas siis saaks näiteks kohe ravima hakata?

Arst vastas:

Airi Põder

dr Airi Põder

Dermatoveneroloog

STD & J erapraksis

Nakatumine gonorröasse on võimalik genitaalide kokkupuutel. Erektsiooni esinemine või puudumne pole nakatumise seisukohalt oluline.
Suguhaiguste diagnoosimiseks võib pöörduda mitte ainult nasitearsti vaid ka dermatoveneroloogi vastuvõtule.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Nahahaigused

kas suguhaigus või midagi muud?

Olen 19aastane noormees ja umbes 3 nädalat tagasi oli suguakt juhutydrukuga.. hirm haiguste ees tekkis juba järgmisel päeval ja umbes nädal aega hiljem tekkis suulakke valulik haavand, mis kestis nädala ...

Vastas dr Heli Raudsepp

Kahjuks kirja teel ei saa ma anda ei lohutavaid ega ka vastupidiseid vihjeid. Soovitan tulla nahaarsti vastuvõtule, et teha vastavad analüüsid.

Loe edasi

Gonorröa?

Mul on mure. Mul avastati tupeproovist diplokokid ja arvatavasti on tegemist gonorööaga, kuid arst ütles, et on ka muid diplokokke. Vastust pole veel saanud.
Kas on võimalik, et need pole siiski ...

Airi Põder

Vastas dr Airi Põder


Diplokokke on vägagi erinevaid liike ja gonokokid kuuluvad diplokokkide hulka (nagu näiteks täht "a" kuulub täishäälikute hulka).
Kaugeltki mitte iga diplokokk pole gonokokk. On piisavalt ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi