Vibramycin 10.02.04 / Nahahaigused

Külastaja küsib:

Kas "Vibramycin" nime kandvad tabletid on ainult suguhaiguste ravimiseks? Kas neid võetakse ka ebaregulaarse ja ebakorrapärase menstruatsiooni korral?
Käin koos sõbrannaga ühe naistearsti juures ja saime ühed ja samad tabletid, kuigi minul diagnoositi ebaregulaarne ja ebakorrapärane menstruatsioon. Kas peaks pöörduma mõne teise arsti poole?

Tänan
Triin

Arst vastas:

Airi Põder

dr Airi Põder

Dermatoveneroloog

STD & J erapraksis

Lugupeetud Triin,
Vibramycin on laia spektriga antibiootikum mida kasutatakse väga erinevate põletikuliste protsessida korral (mitte ainult suguhaiguste raviks).
Võimalik, et Teie sõbrannal esinava ebaregulaarse menstruatsiooni põhjuseks on mingi põletikuline protsess genitaaltraktis, mistõttu tema arst pidas vajalikuks ravi antibiootikumidega.
Lugupidamisega,
Airi Põder

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Nahahaigused

klamüdioos

Kasutan klamüdioosi raviks Vibramycin kalpsleid. Kui olin juba 6ndat päeva võtnud, siis olin terve päev päikese käes. Ja õhtuks oli nägu täiestu punane ja päikese poolt põletatud. Kas on soovitav jätkata ...

Vastas dr Heli Raudsepp

Vibramycin on fototundlikkust tekitav ravim. See tähendab seda, et saate päikesepõletuse tunduvalt kiiremini kui tavaolukorras. Võtke oma ravimid lõpuni ning vältige päikest. Kui punetus on väga tugev, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi