erektsioonihäirest 01.11.18 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere Margus

Tegemist on visiitsuhtega kus kohtume ca kord nädala- kahe tagant. Erektsioonihäire pilt on järgmine. Tavapärasest veidi erinevas keskkonnas alateadlike segavate tegurite puudumisel häiret ei esine. Erektsioon kestab tund ja enamgi. Mõnikord aga täielik nullpunkt. Eriti siis kui et nüüd olen kohal ja nüüd peab muidu läheb visiit raisku. Ja pärast ebaõnnestumist muidugi kestab teatud aja hirm järgmise ebaõnnestumise ees. Kuidas sellisest surnud ringist välja murda. Lasin aasta tagasi Synlabis ka verd uurida. Testosterooni tase oli 20,3 nmol/l kohta. On see tase normi piires ja kas peaksin äkki ka psühholoogi poole pöörduma. Armastust ja puhast kirge on suhtes omajagu vaatamata küpsele eale. Tänan!

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Ilmselt koosmõjus visiitsuhe, kohustus, vanus ja ebaõnnestumiskogemused. Sellest ringist saab välja, kui püsivalt toetada erektsioonivõimet. Positiivsed kogemused ja - emotsioonid ravivad kõige paremini. Aitavad retseptiravimid - tulge vastuvõtule.
Testosterooni mõõtmine üksi ei ütle meile ogranismis vajaliku ja kudedele kättesaadava testosteroonitaseme kohta just kuigi palju. Kindlasti tuleks seda parameetrit analüüsida koos testostsrooni tihedalt siduva seks hormooni siduva globuliiniga (SHBG).

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

viljatu mees

tere. Küsimus elline, et üritame mehe laspi saada. Ise olen uuritud ja kõik korras, mees aga käis arstil ja selgus et tal puuduvad aktiivsed spermatosoidid. Sai algul raviks süste 10 tk. See ei aidanud ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Väga segane jutt mille alusel pole midagi tarka järeldada. Kes oli raviarst? Segamini jutt lastetusest ja erektsioonihäirest. Viljakuse uuringud koosnevad neljast komponendist: läbivaatusest (munandite ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: