Autism 25.01.18 / Lasteneuroloogia

Külastaja küsib:

Lapsel tekkisid peale kolmikvaktsiini tegemist autismi tunnused

Arst vastas:

Anu Sööt

dr Anu Sööt

Laste neuroloog

Elite Erakliinik

Tere!
Aitäh pöördumast!
Peaksite pöörduma laste psühhiaatri vastuvõtule, kes Teid edasi juhatab vastavate teenusteni. Soovitan pöörduda Tartu Ülikooli Kliinikumi laste psühhiaatri vastuvõtule või Tallinna Lastehaiglasse.
Lugupidamisega
Anu Sööt

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Lasteneuroloogia

Autism

Tere

Minu mure järgmine. Mu lapsel on väga mitmeid “autismile” viitavaid märke, aga küsiks spetsialisti nõu. Nimelt jääb ta alati magama pead vasakule ja paremale kõigutades, ta kõigutab ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
soovitan pöörduda laste neuroloogi vastuvõtule.
Parimat
Anu Sööt

Loe edasi

Milline teraapia lapse psüühikahäire korral oleks abiks?

Lapsel diagnoositi uuringute tulemusena esmahaigestumine, nimetan privaatsuse huvides ainult koodi- F93.8. Välistati autism ja ATH.
Milliseid teraapiaid soovitaksite, et käitumisraskused (nt asotsiaalne, ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere!
Aitäh pöördumast! Vabandan, aga selle küsimuse oleksite pidanud esitama arstile, kes Teie lapsele diagnoosi pani. Kuna ma ei tea sügavuti probleemi, siis ma ei saa sellele küsimusele vastata.
Loe edasi

beebi ei 'jutusta'

Tere!
Minu mure seisneb selles,et mu 3,5 kuune beebi ei kooga enam. Ta on seda üleüldse väga vähe teinud, aga vahepeal siiski koogas.
Nüüd nädal aega tagasi õppis ta ära keeramise ja peale ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere!
Arvan, et paanikaks pole põhjust. Õppimise käigus võib laps mõneks ajaks oma oskused kaotada ja hiljem need tulevad tagasi.
Lapsed on erinevad ja neid ei ole vaja võrrelda. Kui Teie laps ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi