Valu silikoonrinnas 13.04.20 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere!
Juba mitmendat päeva on üks rind valus ja paistes, segab magamist ja kätt üles tõsta valus..
Silikoonid on olnud 14 aastat, 2 aastat tagasi oli rasedus ja imetamine.
Millest see valu võib olla tingitud ja kuhu pöörduda?

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere ! Valu ja paistetus võib olla tingitud mitmest põhjusest - proteesi kapseldumisest, ebaõigest asendist, koevedeliku kogunemisest vms. Kindlasti on vaja täpsemaks diagnostikaks teha ULTRAHELI uuring. Soovitaksin seda teha kas Tallinnas Rinnauuringute Keskuses "Mammograaf" või Põhja-Eesti Regionaalhaiglas võiTartus Ülikooli Kliinikumi Radioloogia Kliinikus. Võimalik, et nn.plaanilises korras neid uuringuid, tulenevalt praegusest eriolukorrast, ei tehta. Siis on ehk võimalik abi saada PERH-i või TÜK-i EMO kaudu. Kindlasti soovitaksin kontakteeruda oma kirurgiga. Kui see praeguse situatsiooni tõttu ei ole võimalik ja olete uuringu-võimaluse/võimatuse kohta infot saanud, võite minuga ühendust võtta e-mailil peep@clinica.ee või tel-l 5066787. Lugupidamisega, dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Aknearmid

Tere!

Olen 31 a. ja mul on mõlemad põsed kaetud ulatuslikult atroofilist tüüpi aknearmidega, mis tekkisid ca 15 aastat tagasi. Põletikke enam ei esine ja seetõttu ühtegi vastavat ravimit ka ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Erinevalt nii mõnestki palju-lubavast interneti-reklaamist olen küllatki skeptiline acne-järgsete armide kaotamise/täieliku silendamise osas. Isiklik kogemus seetõttu ka puudub. Loetu-kuuldu põhjal ...

Loe edasi

Lõua viltusus ning kulmude ebaühtlus.

Tere, mul on küsimus, et kas on mingi protseduur. mis aitaks mu lõua ning kulmud sümmeetrilisemaks teha? Samuti läheb mu nina ülemine osa näo sisse ning tekib päris suur kurv, kas kas seda on võimalik ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere !
Teie probleemide lahendamiseks on küll vaja erinevaid operatsioone/protseduure - alalõualuu asümmeetria korrigeerimiseks soovitan näo-lõualuukirurgide poole pöörduda (näit. dr. Tiia Tamme). ...

Loe edasi

Günekomastia operatsioon

Tere!

Kui on diagnoositud günekomastia mis enam ise ei taandu ning ainukeseks lahenduseks on operatsioon, siis kas see on kuidagi võimalik ka haigekassa toetusel?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere !

Tean, et Eesti Haigekassaga lepingus olevates kliinikutes, näit. Tartu Ülikooli Kliinikumis, Põhja-Eesti Regionaalhaiglas, Taastava Kirurgia Kliinik Tallinnas on günekomastia operatsioon ...

Loe edasi

Arm

Tere,
Jaanuari lõpus käisin valulikku sünnimärki eemaldamas. Kõik oli hästi kuni võeti välja niidid, siis olin arm ilus väike kriipsuke. Nüüd juba kohe kohe on juuni algus ja arm ainult laieneb. ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Teie kirjelduse järgi tundub, et tegemist on kelloid-armiga. Selline armkoe vohanguga paranemine on geneetilise eelsoodumusega. Surveravi plaastriga kahju ei tee, kuid ega suurt efekti sellest ka ...

Loe edasi

armi plastika

Tere! Akne armidest on näonahk kahjustatud, enamus asuvad põskedel. Kuid üks suurem ning häirivaim asub kahe silma vahel. Ca 20-22 aastat vana. Tegemist on auguga, aga lisaks ka jookseb naha alt nagu soon ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Tänud küsimuse ja foto eest. Paraku ei anna foto siiski 3-D olukorda täpselt edasi ja seetõttu kindlasti soovitaksin uurida plastikakirurgide juures võimalikke ravi variante - ehk võiks kasu olla ...

Loe edasi

Rasvkasvaja silma sisenurgas

Tere,

Vasakul silmal silma sisenurgast natuke ülevapool on rasvkasvaja. Mis muudkui kasvab suuremaks. Häirib jubedalt, kuna on sellises kohas. Valu ei tee, aga on kole. Nüüd avastasin, et ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Ainult Teie kirjelduse järgi ei saa otsustada, kas tegemist ikka on rasvkasvajaga või on tegemist mõne teist tüüpi naha/naha-aluskoe uudismoodustisega. Et koroonaviirusest tingitud töökeeld on lõppenud, ...

Loe edasi

Arm paise

Aasta tagasi pigistasin rinna sisekûljel punni päris mitu korda algul väiksem must täpp pärast tuli mäda sisse kui lôppuks paranes jäi selle kohapeale selline nahavärvu muna 1cm äkki ,kas see on liigliha ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Foto järgi ei saa täpselt hinnata, kas tegemist on armkoe vohandiga või korduva pooriummistusega. Igal juhul on sellist uudismoodustist võimalik kirurgiliselt eemaldada. Momendil on kliinik koroonaviiruse ...

Loe edasi

sooviks saada nõu.nimelt oli mul väiksena ninaall soolatüükad ja sellega kaasnes pōletamine ning põletamisest kasvas ninaalla liigliha. Kas seda on võinalik eemaldada ma mis võib selle hind olla?

Liigliha ninaal
sooviks saada nõu.nimelt oli mul väiksena ninaall soolatüükad ja sellega kaasnes pōletamine ning põletamisest kasvas ninaalla liigliha. Kas seda on võinalik eemaldada ma mis võib ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! paraku on selle foto kvaliteet selline, et "liigliha" täpsem diagnoosimine ei ole võimalik. palun saatke natuke parema kvaliteediga pilt minu e-mailile peep@clinica.ee , ehlk saan siis täpsemat ...

Loe edasi

Paksud pahkluud

Tere

Olen 20-aastane neiu ja terve elu on mulle muret teinud minu jalad, täpsemalt pahkluu piirkond. Need on mul pärilikult jämedamad ja pehmed, justkui oleksid rasvunud. See aga muudab mu ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Head alanud aastat !
Usun, et olete ka meie kliinikusse varem kirjutanud ja meie vastus on olnud, et meie selle piirkonna rasvaimu-opratsioonidega kogemust ei oma. Ega ma ka siin Teile muud ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: