Veenilaiendid jalgadel 24.01.19 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere. Sooviksin teada, et kas minu probleemi puhul peaksin pöörduma edasi eriala arsti poole. Tean, et veenilaiendid on eelkõige kosmeetiline probleem, kuid mu emal tekkisid tromboosid lisaks veenilaienditele jalgadesse. Sellisesse seisu ei tahaks sattuda.

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Lugupeetud 25.a. naine. Teie vanuses ei ole minu hinnangul Teie veenilaiendite ravi kindlasti mitte "ilukirurgia", mistõttu peaksite kindlasti veresoontekirurgiga nõu pidama. Sõltuvalt Teie elukohast on valida paljude heade kliinikute /arstide vahel (näit.Taastava Kirurgia Kliinik Taalinnas, TÜK Tartus jne ). Lugupidamisega, dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

veenilaiendid

Tere olen 20-aastane noormees ja mul tulevad aegajalt jalgadel sooned välja,eriti siis kui ma olen kuskil soojas ruumis nt:saunas või soojas toas.Lamades voodis või istudes ei ole midagi näha,valu ega ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Marko! Teie kirjeldust lugedes arvan, et Te ei peaks nii väga muretsema. Loomulikult ei saa "kirja teel diagnoosida" ja seetõttu soovitan soovi korral veresoontekirugi konsultatsioonile minna. Tervitustega, ...

Loe edasi

veenilaiendid

Tere!Ma olen 16 aastane 170 cm ja 70 kg tüdruk. Mul on probleeme jalagadel olevate veresoontega, ka on mul mõlema suunurga juures sellised pisikesed helelillakad sooned näha. Mulle tundub,et need hakkavad ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere A...A Veenilaiendid ongi veresoonkonna haigused ja kindlasti on Teil õigus pärilikkuse osas. Nahasiseseid kapillaarilaiendeid ravitakse tänapäeval spetsiaalse laseriga (Tallinnas Cleanline või Vitakliinik). ...

Loe edasi

veenilaiendid

tere!
olen kuulnud et nendest veenilaienditest saab lahti .mingi süsti abil saab nendest lahti kuidas see k2ib ja palju see maksab sest mul on jalgadel ja ma olen suht noor ja tahaks nendest lahti ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Soovitan minna veresoontekirurgi vastuvõtule. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: