kere pōletus lapsel 10.07.18 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere! Öelge palun, mida kasutada selleks , et armid ei jää? 2 astme põletus. Foto lisaks.juhtus 20.05.2018a.

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere ! paraku on II astme põletuse korral karta, et mingid armid jäävad igal juhul Väga soovitan järgida Teid ravinud/raviva arsti nõuandeid. Usun, et on juttu pika-aegse silikoon armi-geeli kasutamise positiivsest kogemusest. See oleks minu soovitus vaid foto põhjal, aga vahetult Teid nägeva arsti nõuanded on kindlasti asjakohasemad ( foto ei anna kogu ruumilist ega kliinilist informatsiooni). Lugupidamisega, dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Naharipatsi eemaldamise järgne probleem haava kokkukasvamisega

Tere
Mul eemaldati 3 nädalat tagasi päraku piirkonnast naharipats. 6.päeval peale operatsiooni rebenes aga haav lahti. Käisin kirurgi juures kontrollis ning mulle kinnitati, et haav põhjast juba ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Paraku ei oska kirjelduse järgi küll Teile parimat nõu anda kui et pöörduge aga oma kirurgi juurde uuesti näitama, et siis vastavalt olukorrale parim ravi-taktika valida. Parimate soovidega, dr. ...

Loe edasi

Rasvaimu tulemusteta

Tere,
Tegin 2 aastat tagasi rasvaimu topeltlõuale ja kõhule, kuid topeltlõug on endiselt muutusteta sama suur. Milles võib asi olla ? Kas peaks kordusprotseduuri tegema? Rasvaimu sai tehtud Tartus, ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! On väga raske midagi niimoodi teoreetilise/kirjeldava jutu peale arvata-soovitada (eriti kordusoperatsiooni osas ) . soovitan ikka "oma kirurgiga olukorda ja võimalikke tuleviku-plaane arutada. ...

Loe edasi

Liigliha eemaldamine

Tervist. Mul nimelt mure, et mitu aastat mul juba üks imelik asi käe peal ja nüüd tekkis sinna alla mädakogu. Et mis ma peaksin tegema ja palju selle junni eemaldamine maksta võiks?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Paraku on foto järgi põletiku suurust/ulatust raske hinnata, kuid kindlasti on esmaravi just Teie kirjelduse järgi mädastunud põletikukolde ravi ja hilisemas etapis selle "junni" kirurgiline eemaldamine. ...

Loe edasi

Veenilaiendid jalgadel

Tere. Sooviksin teada, et kas minu probleemi puhul peaksin pöörduma edasi eriala arsti poole. Tean, et veenilaiendid on eelkõige kosmeetiline probleem, kuid mu emal tekkisid tromboosid lisaks veenilaienditele ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Lugupeetud 25.a. naine. Teie vanuses ei ole minu hinnangul Teie veenilaiendite ravi kindlasti mitte "ilukirurgia", mistõttu peaksite kindlasti veresoontekirurgiga nõu pidama. Sõltuvalt Teie elukohast on ...

Loe edasi

Kõvad tükid armi ligiduses

Tere. 5 kuud tagasi oli trauma, mille tagajärjel nüüd on näos hobuseraua kujuline 13 cm pikkune arm. Selle armi sisse, mitte õmbluse enda sisse, vaid selle poolkaare pinna sisse on tekkinud 2 kõvad tükki. ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere . Arvestades traumast möödunud aega, võib see olla juba sisemise armkoe kõvastumine. Soovitaksin personaalset konsultatsiooni plastikakirugi juures.
Parimate soovidega, dr. Peep Pree

Loe edasi

Näo ilukirurgia noorele

Tere!

Tahaksin teada, et kas ka noortele tehakse näole ilukirurgiat? Olen pikalt uurinud, aga tundub, et Eestis tehakse peamiselt kortsude vähendamist ja ninaoperatsioone.
Mina sooviksin ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Vabandan hilist vastamist. Teie poolt kirjeldatud probleemile mina kirurgilist lahendust ei tea, eriti ilma Teie nägu nägemata. Näokolju luude muutmiseks , lõua pikendamiseks peaksite ehk pöörduma ...

Loe edasi

kõhuplastika ja rasedus

Tere. Mure selline, et tegin Märtsis suure kõhu operatsiooni koos naba siirdamisega. Nüüd juhtus aga nii, et jäin rasedaks. Kas oskate öelda, kas haav peab rasedust vastu? Möödas siis alles 6-7 kuud?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Palju õnne emaks-saamise võimaluse puhul. Mina usun küll, et haav peab rasedusele vastu. Kirjutate, et tegite varajase rasedustesti, seega on veel mitmeid kuid, kui loode on nii suureks arenenud, ...

Loe edasi

Kulmuneet

Tere!

Tegin endale kulmuneedi üle 10 aasta tagasi. Tegija tegi kahe augu vahe liiga väikese ja aja jooksul on kulmuneet veelgi allapoole vajunud ning praegu hoiab vaid väike nahariba neeti. ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Olemas-olevat nahariba pole küll võimalik ilusamaks teha. Kui see Teid häirib, on võimalus see nahariba eemaldada, tekkinud haav õmmelda ja edaspidi uus augustamine teostada. Lugupidamisega, dr. ...

Loe edasi

Rinnaoperatsioon

Tere

Tahtsin küsida ka teie arvamust,et kas teie teeksite ka benelli plastikat selliste rindade puhul ja kas sisend jääb rinnaalt?

Tervitades

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere ! Lühike vastus Teie küsimusele oleks " Ei teeks !" Julgen arvata, et Benelli meetodil rindade tõstmis-plastika ei annaks piisavat tõstmis/pingutus-efekti . "Sisendi" osas ei saa ma Teie küsimusest ...

Loe edasi

Arm

Tere

Minu 17 aastane poeg kukkus juunis 2017, jalgrattaga, mille tagajärjel jäi arm õlale. Haava tookord ei õmmeldud. Oli küll teisi õmbluseid, mis samuti jätsid armi. Õlale, aga jäi selline ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere !
Kuigi ilma armi nägemata ei saa anda täpset vastust, on tõenäoline, et 8-10 cm läbimõõduga arm vajab nahasiirdamisega operatsiooni. On kindlasti vajalik pöörduda plastikakirurgi konsultatsioonile. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: