Tugev valu küünarnukis 27.05.13 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Tere. Aasta tagasi käisin käega kirurgi juures ja mulle määrati haiguseks limapauna põletik. Olen kaks korda süsti saanud, aga valu on tagasi tulnud ja veel tugevamini. Mida peaksin tegema ja kas on võimalik operatsioon ja kui on kui kaua võtab taastumine, et ma saan jälle selle käega midagi teha? Murelik küsija. Ette tänades.

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

Tegu ortopeedilise probleemiga, mis pole päris minu eriala.
Kui süstidest pole abi olnud saab ka opereerida, kuid vajaduse saab otsustada alles peale läbivaatust ja see arst, kes hakkab opereerima. Taastumine on väga idividuaalne - 1-2 kuuga tuleb arvestada.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

Hallux Valgus ja tugev valu

Kas saaks hallux valguse valu vastu abi? Näiteks kas aitaks kortisooni süst? Valuvaigistid, geelid ei aita.

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Hallux valgus iseenesest ei tohiks valutada. Valu tekib põletikust, mis jalanõude survest võib tekkida. vahel on vaja ka kirurgiliselt sekkuda. Peaksite näitama ortopeedile.

Loe edasi

Valu küünarnukis

Tere, mul on suur mure. Kaks aastat tagasi hakkas mul valutama küünarnukk. Valu oli vahel nii tugev, et ei saanud kättki liigutada lõpuks võtsin kätte ja läksin arstile. Arst arvas, et mul on limapaunapõletik ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Probleem ortopeediline, mis pole päris minu eriala. Kirjelduse järgi on tegu nn. "tennisemängija küünarnukiga". Põhjuseks: piirkonna ülekoormus, ei pea olema konkreetselt tennise mängimine. Kui muud ...

Loe edasi

Valu käes

Tere, mul on suur mure: mul käsi valutab juba päris kaua aega. Käisin arsti juures ja mulle öeldi, et on limapauna põletik, sain süsti ja valu kadus, aga nüüd on valu tagasi tulnud ja veel hullemana kui ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Nahakasvajat käe jõuetuste ja valuga on omavahel kaunis raske siduda. Soovitaksin Teil pöörduda ortopeedi vastuvõtule. Nahakasvaja ei tohiks olla Teie vaevuste põhjustaja.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: