Valu küünarnukis 02.02.17 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Nimelt on mul küünarnuk valus isegi kätt on valus liigutada ja kätt rusikasse suruda on samuti valus.Tööpäeva lõpuks on käsi nii valus ja nõrk, et ei jõua midagi tõstagi.See on kestnud juba 2 kuud niiviisi

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

Te ei maini, mille järgselt või kuidas valu algas ja mis tööd Te teete. Võimalik, et vaevused mingi trauma tagajärjel või ülekoormusest (nn. krooniline trauma). Peaksite pöörduma ortopeedi vastuvõtule.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

Operatsioonist taastumine

Tere!
Sooviks teist arvamust. 2015 aasta augustis tekkis tööl, raske asja tõstmise tagajärjel, parema käe küünarnukis osaline kõõluse rebend. Diagnoosiks pandi lateraalne epikondüliit. Kuna käsi ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Igasuguse taastumise korral, ei tohiks järgnev tegevus valu põhjustada. Pigem kaldun ühinema füsioterapeudi arvamusega, et täielik taastumine võtab kuni 4 kuud aega. Kiiresti suurte koormuste juurde naastes ...

Loe edasi

Valu küünarnukis

Tere, mul on suur mure. Kaks aastat tagasi hakkas mul valutama küünarnukk. Valu oli vahel nii tugev, et ei saanud kättki liigutada lõpuks võtsin kätte ja läksin arstile. Arst arvas, et mul on limapaunapõletik ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Probleem ortopeediline, mis pole päris minu eriala. Kirjelduse järgi on tegu nn. "tennisemängija küünarnukiga". Põhjuseks: piirkonna ülekoormus, ei pea olema konkreetselt tennise mängimine. Kui muud ...

Loe edasi

Tugev valu küünarnukis

Tere. Aasta tagasi käisin käega kirurgi juures ja mulle määrati haiguseks limapauna põletik. Olen kaks korda süsti saanud, aga valu on tagasi tulnud ja veel tugevamini. Mida peaksin tegema ja kas on võimalik ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Tegu ortopeedilise probleemiga, mis pole päris minu eriala.
Kui süstidest pole abi olnud saab ka opereerida, kuid vajaduse saab otsustada alles peale läbivaatust ja see arst, kes hakkab opereerima. ...

Loe edasi

Valu käes

Tere, mul on suur mure: mul käsi valutab juba päris kaua aega. Käisin arsti juures ja mulle öeldi, et on limapauna põletik, sain süsti ja valu kadus, aga nüüd on valu tagasi tulnud ja veel hullemana kui ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Nahakasvajat käe jõuetuste ja valuga on omavahel kaunis raske siduda. Soovitaksin Teil pöörduda ortopeedi vastuvõtule. Nahakasvaja ei tohiks olla Teie vaevuste põhjustaja.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: