peenise vähk 14.10.03 / Uroloogia

Külastaja küsib:

Kahtlustan endal peenise vähki. Kuhu pöörduda? Juba vähemalt neli aastat on enam-vähem samad sümptomid olnud. Kas on juba hilja? Igatahes otsustasin arsti poole pöörduda ning ainus küsimus on, et millise juurde ja kuhu? Elan Tallinnas ja olen ainult 17 aastat vana.

Arst vastas:

dr Ülo Zirel

Uroloog

Põhja Eesti Regionaalhaigla, uroloogia osakond

Tere,
tõenäoliselt teil siiski ei ole vähki, sest reeglina 4 aastat ravimata peenisevähiga ei elata. Kontrollima peab siiski, probleemiga tegelevad uroloogid ja meestearstid. Uroloogi vastuvõtule on vaja perearsti suunamist, meestearsti juurde saab ilma selleta. Pöörduda võite kas või meie polikliinikusse Sütiste tee 19, kabinet 146. Registreerida vastuvõtule saab igal tööpäeval telefonil 697 1049.
Lugupidamisega,
Ülo Zirel

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Uroloogia

Sõlm peenise naha all.

Avastasin sõrmega tuntava poole cm suuruse sõlme peenise varrel pisut peenise peast tagapool, naha all. Kas võib olla tegu mingi vähkkasvajaga? Olen 33 aastane.

Vastas dr Ülo Zirel

Tere,
peaksite seda sõlme uroloogile või meestearstile näitama. Vaevalt küll, et see vähk on. Peenisevähk on tavaliselt haavanduv.
Ülo Zirel

Loe edasi

Vähk

pol astat tegasi voeti mul uks kolmandik peenisest ara kas on voimalik seda uest pikendada aitah
pohjus oli peenise vahk

Vastas dr Ülo Zirel

Tere,
kahjuks ei ole. Kui ka sinna konstrueerida nahalapist midagi, on see ikkagi üks pehme lont, millest pole kasu ei urineerimisel aga suguelus.
Ülo Zirel

Loe edasi

penise vähk

tere 5 päva tagasi tehti mulie eesnaha emaldamise operacjon arst utles et mul on penise vähk kas tõesti tuleb terve peenis emaldada kas ei ole mud varivanti
teda ravida

Vastas dr Ülo Zirel

Tere,
kui vähikolle oli väike ja piirdus tõesti ainult eesnahaga ning ei olnud levinud sügavamale aluskudedesse, võib teid jätta jälgimisele. Muudel juhtudel tuleb teha peenise amputatsioon 2 cm ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi