kallis leo 28.12.04 / Silmahaigused

Külastaja küsib:

kirjutan sulle esimest korda.mul on selline mure.nägemine on viletsaks jäänud aga silmaarst ütleb,et mul on kotka nägemine.mis sellest asjast päris saab.

Arst vastas:

dr Leo Schotter

Siis tuleks külastada veelkord silmaarsti ja küsida järgi, millene nägemine sellel kotkal on, kas 100%.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Silmahaigused

Silmahaigused

Tere,
Selline küsimus, et kas Eestis tehtakse veel teemantnoaga nägemise korrigeerimist või tegi seda ainult Dr Leo Shotter? Ja kui tehtakse, siis kus?

Vastas dr Tiia Jugaste

Ei tehta.See on aegunud meetod ja keegi enam sellega ei tegele.

Loe edasi

lühinägelikkus

tere!
tuttav soovitas lühinägelikkusest (mõlemad silmad -1,25) vabanemiseks Leo Schotteri tehtavat teemantnoa lõikust.Hakkasin selle kohta nüüd netist infot koguma ja selgub,et kahjuks polegi seda ...

Vastas dr Tiina Pakosta

Tere Helliky,

Kahjuks ei tehta Eestis enam teemantnoa lõikust.

Parimate soovidega

Tiina Pakosta

Loe edasi

MRI-uuring

Tere, Dr. Leo Schotter!

Olin Värska sanatooriumis ja Dr.Jüri Juhansoo soovitas mulle MRI-uuringut. Mis uuring see on, kus ma saan seda teha ja palju see maksab?

Olga.

Vastas dr Leo Schotter

MRI - magnetresonants uuring erinevatest pehmetest kudedest. Peaksite pöörduma eelkõige oma perearti poole, kes teab, milline organ Teil on haige ja mida oleks vaja uurida. Vastav aparatuur on olemas Tallinna ...

Loe edasi

valus silmaümbrus, kuumustunne

Lp. doktor Leo Shotter.
Olen 65 -aastane. Töö käib peamiselt arvuti taga ja raamatutega. Juba tükk aega tunnen, et silmade liigutamised, asendi muutusel ja eriti silmade ümbruse kompamisel on valus. ...

Vastas dr Leo Schotter

Ilmselt on tegemist mingi silma limaskesta kerge põletikuga, väsimusega. Võiks proovida Tears Naturale tilkasid, kui Artelac pole aidanud. Igal juhul on asjakohane silmade kontrollimine, prillide kontrollimine ...

Loe edasi

silmakoopa põletik

Lp. Dr. Leo Shotter
Selle aasta kevadel külastasin silmaarsti seoses silma limaskesta põletikuga ja mulle määrati raviks DEXAMETASONi + ARTELACi tilgad.
Töötan palju arvutiga. Tundsin silmas ...

Vastas dr Leo Schotter

Ilma arsti soovituseta ei ole mõistlik kasutada hormoontilku - DEXA.., võib esineda raskeid kõrvaltoimeid. Silmaümbruse valulikese asjus peaks ka pöörduma silmaarsti vastuvõtule.

Loe edasi

Lühinägevus

Lg. Dr. Leo Schotter, silmaarst
Olen 18 aastane noor tüdruk ja olen lühinägelik.Sooviks teada,mida kujutab endast lähemlat selle vastane operatsioon.Mul on läätsed 1.75.Kas on mingi vanusepiirang ...

Vastas dr Leo Schotter

Lühinägevuse kirurgiline korrektsioon on võimalik alates vanusest 18, nii, et juba sobib. Sellise suht väikese lühinägevuse korrektsiooniks sobib RK meetod, mis on hinnaga 3000 kr üks silm. Loe asjast ...

Loe edasi

rasedus ja selle mõju.

Tere lugupeetud Dr. Leo Schotter
Mul on Teile esitada kaks küsimust. Olen 21 aastane ja 4 a. tagasi käisin Teie juures teemantskalpell op. Silmanägemine oli siis umb -5. Nüüd olen aga rase. Tekkis ...

Vastas dr Leo Schotter

Peaks ikka vastuvõtule tulema pisarakanali ummistust kõrvaldama. Aastaid tagasi tehtud lõikus pole vastunäidustuseks sünnitusele.

Loe edasi

refraktiivne kirurgia

Lp dr. Leo Schotter
Minu poeg, 18 aastat vana ja lõpetamas gümnaasiumi, soovib edasi õppida Mereakadeemias tüürimehe erialal. See nõuab korras silmi. Kahjuks on ta lühinägelik ( umbes -2 ). Kas on ...

Vastas dr Leo Schotter

Sellist suhteliselt väikest lühinägevust on võimalik korrigeerida RK meetodil. Saab seda teha Tallinnas Nõmme Erahaiglas. Lõikuse maksumus on 2500 kr üks silm. Vastuvõtule reg nr 6506177.

Loe edasi

RK



Lugupeetud dr. Leo Schotter

RK on üks võimalusi kaotada lühinägelikkus ( -2.5 ) nagu ma aru saan. Millised võivad olla vastu näidustused ja komplikatsioonide osakaal % -des selle ...

Vastas dr Leo Schotter

Sellise suhteliselt mõõduka lühinägevuse puhul on täeliku nägemise saamise tõenäosus tugevasti üle 95%. Ülejäänud juhtudel +/- 0,25. Vastnäidustusteks on silmapõletikud ja sarvkesta armid, üldhaigustest ...

Loe edasi

rähm

Lp dr Leo Schotter,



mis põhjustab rähma silmas?

Kas põhjus võib olla muudes haiguskolletes näopiirkonnas?



Lugupidamisega,

Ene

Vastas dr Leo Schotter

Silmad rähmavad ja kleebivad hommikuti ikka silmalaugude limaskesta põletiku korral. Akne ja muud näonaha põletikud ei põhjusta silmapõletiku, kuid vahest võib see olla kaasnev haigus. Tuleks külastada ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi