Juuste väljalangemine 18.02.04 / Ravimid

Külastaja küsib:

Tere!
Kas Teie oskaksite soovitada looduslikke vahendeid juuste väljalangemise pidurdamiseks? Olen 30a. naine, tarvitan antidepressante (Zoloft) ja on krooniline kilpnäärme pöletik. Olen kuulnud mingisugusest looduslikust ölist aga päris täpselt ei tea. Olen kasutanud tablette (Aurita kuur) aga abi leidnud pole. Samas ei tahaks enam tablette ka süüa, äkki leidub möni looduslikum variant?



Ette tänades.

Arst vastas:

Kalle Kurvits

dr Kalle Kurvits

Proviisor

Tartu Uus Apteek

Tere,

Need mida peate "tablettideks", ongi enamasti looduslikud vahendid.
Mittelooduslik on retseptiravim Propecia.
Ega tableti või kapslivorm ei tee tootest veel nn mittelooduslikku kahjulikku vahendit. Ja ka looduses on palju mürke.
Väga looduslik ja hea vahend on platsenta ekstrakt.
PLATSENTA EKSTRAKT - see on juuksekasvu soodustav, kõõmavastane unikaalne vahend. Enneaegne kiilaspäisus ja juuste seisundi halvenemine nii meestel kui naistel, mis on seotud stresside, vitamiinipuuduse, vale toitumise ja halva ökoloogilise keskkonnaga, samuti naistel sünnitusjärgselt, leiab aset erinavetel põhjustel, millest esimesena võib nimetada organismis nende mikroelementide puudumist, milliseid sisaldab platsenta. Nende elementide koosseis ja kombinatsioon on leiutatud Looduse enda poolt. Platsenta kaudu toimub loote toitumine tulevase ema üsas. Platsenta ekstrakt ei ole platsenta keemilise koostise tuletis, see on naturaalset platsentast tehtud tõmmis. Platsenta noored rakud, tänu oma unikaalsete toiteomadustele, reguleerivad peanaha seisundit, stimuleerivad vereringet juuksejuure tasandil, parandades sellega juuste sisemist struktuuri. Platsenta ekstrakti kasutamine tugevdab juuksed, stimuleerib nende kasvu, hoiab ära nende väljalangemise isegi pea piirkondades, millistelt tavaliselt esmajärjekorras juuksed välja langevad, vabastab täielikult kõõmast. Ainult patoloogilised põhjused võivad takistada platsenta efektiivset toimet. Platsenta ekstrakti määrimine ripsmetele aitab säilitada ripsmete lopsakust, tugevdades ja parandades nende väljanägemist.
TARVITAMISE ÕPETUS: Peale pea pesemist määritakse ampulli sisu pea nahale, hõõrudes ekstrakti hoolikalt juuste juurtesse (juuksed on niisked) üks kord kahe päeva jooksul intensiivseks toimeks ja üks kord nädalas saavutatud tulemuse säilitamiseks.
PAKEND: 1 ravikuur - 12 ampulli a' 6ml. Müügil apteekides.

Edu soovides,
Kalle Kurvits

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Ravimid

Zoloft

Kas sertraliin võib põhjustada juuste väljalangemist?Kui "jah", siis kas peaks ravimi manustamise lõpetama või kaob see kõrvaltoime aja jooksul?Mida peaks tegema,et vältida edasist juuste väljalangemist?

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere



Sellist kõrvaltoimet ei ole kirjeldatud. Pigem põhjustab juuste väljalangemist seisund, mille tõttu teile Zoloft määrati.

Juuste väljalangemine naistel tundub ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi