Isaduse probleem 20.08.10 / Psühholoogia

Külastaja küsib:

Mul on teine mees, elame koos 5 aastat. Tema eelmisel elukaaslasel, kellega neil on 10 a. poeg, sündis uus laps 2 a tagasi. Me ei huvitunud juttudest, mida naine rääkis linnas ja nüüd avastasime, et see laps on imekombel ka minu mehe andmetes lapsena. Selleks on ju vaja dokumenti? No valetad sünnitusmajas, et ikka elad koos, aga...see on ju lausa sülitamine meie perele.Ja laps? Kust ta isa leiab hiljem? Kas dokumendi nõudmine mehe poolt ja hakatakse viga parandama? Milline naine tahab öelda,et 3 last-eri isad?

Arst vastas:

Tõnu Ots

dr Tõnu Ots

Psühholoog

Selles segaduses orienteerumine pole psühholoogile jõukohane. See on juriidiline probleem aja peate abi otsima juriidilisest nõuandlast või perekonnaseisuametist.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühholoogia

Mures oma mehe lapse pärast

Minu mehel on eelmisest kooselust väga armas tütar, kes elab juba 3 aastat koos meiega. Endine naine tütre kasvatamisest pole osavõtnud ega eriti huvi tundnud kuidas tema lapsel läheb, ja laps ei tundnud ...

Vastas dr Irene Kalvet

Tere!
Soovitan mehel kaasata lastekaitse töötaja, kes peaks aitama lapsega seotud probleeme lahendama. Isaduse kindlaks tegemiseks on võimalik teha test.
Naine ei tohiks saada õigust alimentide ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi