Mürgistuse tekitamine 12.10.21 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere
Kui mul on kahtlus et mulle antakse salaja soovil mulle halba teha rotimürgi või taolist kuidas seda kindlaks teha. Sümptomid on kõik samad mis kirjeldatud . Hommikuti esineb pearinglus nii tugev, et nagu oleks joobes, minu seljal kus on neerud tekib tihemini juba tunne nagu selg sureks ära täpselt nagu käsi näiteks kui magad valesti käel kuidagi. Närvikava on kohutavalt halb ning suur kõhnenemine. Koguaeg raske olla ja viimasel ajal on suitsu tehes nagu kuidagi kibe maitse tunnen nagu hingates sellist vastikut keemilist maitset. Elan inimese juures kes juba vanem ning tekind kahtlus et tema seda teeb. Kuidas kontrollida seda sest tema käitumine on kummaline, minule räägib üht asju kuid teistele inimestele naabruses hoopis muud ja nagu meelega minuga manipuleerides. Mida ma tegema pean.

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Olete väga tundehell inimene ja mõtte-kuvanditesse sisseelaja (nagu supernäitlejda). Ja seetõttu elate ka sellesse rotimürgi probleemidesse oma kujutluspildi ja mõttepildiga sisse. Mõtteline olukord muutub seega nagu reaalsuseks.
Kehalised harjutused, jalutuskäigud, harjutused aitavad mõtteid rahustada, detailsetes kujutlusmõtetest vabaneda.

vt varasemaid rahustavaid harjutusi, soovitusi. vt Enneti Palve esimene samm.
Psühhiaatri jutule - saab vajaliku arstimiga seda häirivat olukorda kõrvaldada.
Harjutusi saate juba alates tänasest päevakorda-tegevuskavasse võtta.
Seega: harjutused ja psühhiaatri jutule.
See murekoorem on kõrvaldatav.
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Probleem

Olen juba üle 14 aasta vaevelnud unepuudusega.Une pikkused on kuskil 40min 1 tund siis 1,5 tundi üleval.Nii juba aastaid.

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Esmalt neid (Xanax ja Somnols) edasi võtta, koostöö psühhiaatriga ja neuroleptikumiga (psühhofarmakoniga) siis need (Xanax, Somnols) raviskeemist välja tõrjuda.
Hästi mõjub ka rahustava toimega ...

Loe edasi

Pikajalise Cymbalta 60 mg tarbimise lõpetamine peale pikaaegset ravi

Kuidas õnnestub lõpetada selle ravimi tarvitamine peale nii pikkaaegset tarbimist? Olen korduvalt proovinud aga tekivad kõne defektid/mõte jookseb kokku ja tulenevalt sellest ka paanika hood lähen näost ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Raviarst teab teie lugu kõige paremini, tema on dirigent.
Mida teha?
a) Sobilik asendaja ja selle foonil asendaja osakaal kasvab, Cymbalta väheneb ja jääb kuu-kahe jooksul ära.
b) ...

Loe edasi

Taas sotsiaalfoobia

Tere! Põen sotsiaalfoobiat juba aastaid, vahel on see taandunud ja elu murdpunktides taas naasnud.
Inimestega suhtlus nii väga ei karda, aga kõiki neid olukordi kus tuleb kätega kellegi pilgu all ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Mirtasapiini annus õhtul väiksemaks, et hommikul reibas tunne oleks.
Enneti palve esimene samm - vabastab pingetest, probleeme seetõttu tekkida ei saa.
vt rituaali kujundamine-tekitamine ...

Loe edasi

Kas 3 kuuline AD kuur võib olla piisav?

Kas alati peab AD kuur olema just min 6 kuud? Millest see oleneb? Minu jaoks tähendab see, et aju saab liiga kaua aseainet ja saab sellest liiga sõltuvaks? Kui min 6 kuud aitab, siis miks inimesed ikka ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

vt eelnevatest otsinguga minu ristkülik diagonaaliga raviprintsiip, s.o. arstirohu tähtsus ajateljel väheneb (üks ristküliku see tekkiv kolmnurk ju väheneb) kui harjutuste osakaal suureneb ja saavutab ...

Loe edasi

bupropioon vs vortioksetiin

Mis vahe on kahel antidepressandi toimeainel bupropioonil (Wellbutrin) ja vortioksetiinil (Brintellix)? Millisel juhul üht ravimit teisele eelistatakse?

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Probleemidel on kümneid aspekte ja neid mõnikord korraga kõiki lahendada ei saa - vajalik on järjestamine: kui depressiooniga (näiteks) asjad ühtepidi, siis figuuri-kaaluprobleemid jne. Õige arstirohu ...

Loe edasi

Kes ravib eestis xanaxi sõltuvust?

Olen xanaxit tarvitanud praeguseks 3 aastat.alustasin 0,25 mg praeguseks on doos tõusnud 2,5 mg päevas.soovin ravimi võtmist lõpetada aga enesetunne läheb jube halvaks kui jätan rohu võtmatta.Mulle kirjutati ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

1) Xanax´it hakkasite võtma ju minitel põhjustel - nende põhjuste ja põhjuste mõjuga tuleb tegeleda. See ju murede baas e vundament.
2) Tekkinud sõltuvus ravimist, see juba sekundaarne.
Seda ...

Loe edasi

Huvi tekitamine?

Tahtsin küsida sellist asja. Kas on olemas mingit liiki psühhiaatrilisi ravimeid, või pigem eelistaks mingeid hormoone, mis oleksid võimelised tekitama huvi igasugu asjade vastu. Enda probleem on selles, ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Tegutsege nende asjadega, millest enda ja lähedaste praktiline elu veidi edeneks. Tegutsedes leiate enda olemuse, avastate enda andekuse-huvide registrid.
Istudes, mõtiskledes ja tabletiga seda ...

Loe edasi

rahustid

Mul on uks suur probleem.Nimelt uks mu tuttav tarvitas suure koguse tugeva toimelist rahustit enesetapu eesmargil,kuid lopetas tilgutite all.Ja peale seda ta pole enam see,kes ta oli varem.Ta ei kai momendil ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Arvan, et tegemist kahe probleemiga:
esimene, mis põhiprobleemiks ja milline viis ta teiseni, tabletiga-suitsiidkatseni.
Tabletide mürgistuse nähud "uhuti" tilgutiga välja ning organism puhastab ...

Loe edasi

Alkoholismi võõrutus

Tere Jüri Ennet.
Milles seisneb Sinclairi meetod?

Parimaga
Kunnar

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kunnar,
autori (Sinclair) järgi ei oska selgitust anda. M.Salaspuro jt. "Narkoloogiast" ma seda ei leidnud, Suurest med. sõnastikust (On-Line Medical Dictionary) seda ka ei leidnud.
Andke ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: