Noritren 25mg 20.05.20 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Mure poisi pärast. On käitumishäiretega, tore, tragi, väga energiline, tugev ja asjalik poiss.
Väga määrav , oskab hästi manipuleerida ja oma tahtmist saada.Netist sõltuv, kui keelata läheb suureks kodusõjaks
Pigem on üliaktiivne

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Kes kirjutas ravimi? Miks kirjutas ravimi? Millal järgmine kohtumine psühhiaatriga?

NB
1) Noritren’i ei tohi kasutada depressiooni raviks lastel ja alla 18-aastastel noorukitel.
2) annus lapse jaoks suur.
3) muud tervise parandamise-korrigeerimise võtted vajalikud, psühhofarmakoni osa olgu tagasihoidlik.
4) sportlik tegevus, kehaline aktiivsus kasulik - terves kehas terve psüühika.
Psühhiaatri jutule!
Igast murest saab üle!
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Ketipinor 25mg

Kas Ketipinor 25mg-ga on võmalik sisse võtta surmav üledoos?

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Välismaal on organiseeritud igasuguseid söömisvõistlusi ja ikka mõni lõpetab piduliku söömaaja surmaga. Ette ennustada ei saa, et kes.
On organiseeritud mitmete jookide joomisvõistlusi - surmaga ...

Loe edasi

unehäired

Tere! Olen korralike eluviisidega 50 a naine kes hädas unega. Arst määras unetuse raviks 1 tbl amitrüptilliini (25mg) enne uinumist. Üldiselt sain peale seda magada normaalselt, kuid ravim pani suu kuivama ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Rahustavad teed apteegist, Valocordin-diazepami tilgad, minu harjutus, soojad veeprotseduurid - see viib rahuliku ja sügava uneni. Ülalnimetatud rohud ei ole unerohud, aga teatud juhtudel on sobilikud. ...

Loe edasi

Paanika või ärevus?

Mul lugu selline ,et mul esinevad südame rütmi häired ja need ajavad mind nii närvi et ei saa oma iga päevaseid toiminguid teha.Kogu aeg jägin ennast ,et kas hakkab süda vahele jätma või ei .Ja varsti ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Rütmihäireid mitmeid: ärevushäirest tingitud, südame häirest tingitud jt.
Kui on tegemist ärevushäirega (paanikahoogudega), siis AD Noritren sobib küll, kui tohter seda kirjutab. Kui teraput ei ...

Loe edasi

Öised hirmuhood

Olen peagi 41-aastaseks saav naine. Mul on mees ja kaks algkooliealist last. Tööl ei käi, ei saakski käia, sest tervis on väga halb. Mul on väga tugevad migreenid, kuid mitte sellest ei tahtnud ma praegu ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Lugu algas nn migreeni-probleemidega. Arvan, et see või selle "tuum" ka paegu "haigus-nõukogu aktiivne liige". Seega kasutaksin rohuna Noritren´i (Nortriptylinum) 25-50 mg (kas hommikul või siis üks (25mg) ...

Loe edasi

Saroten

Tere!
käisin psühiatri juures,kaebusteks ärevus ja depressiooni sümtomid sh.liigvarane ärkamine, mis mind eriti kurnab.Sain rohuks saroten 25mg 1tbl.3 x päevas ja õpetussõnadeks, et kui harjud võid ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kui annus muutub liigselt suureks Teie jaoks, siis võivad sellised ebatunded esile kerkida.
Vähendage annust.
Täpsemad juhised saate ravitohtrilt.
Helistage, siis saate ka varem teateid, ...

Loe edasi

Suur kogus AD?

Tere,
mulle määrati OKH diagoosiga algul 3 (25 mg) tabletti anaframiili ja veidi hijem 2 tbl.lisaks so. 5 tbl.(25 mg) anaframiili päevas (kahel korral võtan).Sundmõtted küll kadusid,aga hommikuti ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Anafranil e Klomipramiin on 10mg, 25mg ja ka 75mg tabletid. Ravi algab väiksematest annustest ja siis sujuvalt annust tõstetakse. Taluvuse korral 4-6 tabl 25mg-st rohtu ei ole küsimus. (100- 150 mg päevas). ...

Loe edasi

Neurootiline mõtlemine

Tere mind on piinanud juba paar aastat minu enese neurootilised mõtted.Olen paljudest võimalustest,mis on mulle avanenud(töö,esinemised)ära öelnud,kuna kardan,et ma ei saa ei selle ega tolle asjaga hakkama.Kardan ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Sundmõtteid ning sellega kaasnevaid hirme, kehalisi läbielamisi esineb rohkem kui osatakse arvata. Need kaebused on raviga kõrvaldatavad. Näpunäiteid saate endale noppida paanikahäirete küsimuste valdkonnast ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: