Reaalsustaju kadumine 11.12.16 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Reaalsustaju on vähenenud. Umbes kuu aega tagasi proovisin kanepit ja umbes nädal pärast selle tarvitamist tekkis selline tunne nagu oleks pilves . nüüd on hakkanud selline tunne iga päev esinema ja see ei lähe ka kuidagi ära. Kas see ikka läheb ära ja kas oskate aidata?

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

1) Tee iga päev paar kilomeetrit jalutamist.
2) Õigel ajal magama ja uneaeg olgu piisav.
3) Minu Palve esimene samm: vabastab psüühilisest pingest, parandav aju verevarustust, parandab sise-elundite tegevust, ...
4) ENNETI PALVE - Meditatsioon.
Esimene PALVE – Ringutus-Sirutus ja Lõdvestus
Ringutus-Sirutus.
Ringutan-sirutan end Taevatähe e. Taara poole (Taara on hindi keeles Taevatäht).
Käed ringutades üles, kõht sisse, rind ette, õlad taha, pea kuklasse, naeratus näole. Ringutan õndsalt.
Siis Lõdvestus.
Rahulikult lõdvestav painutus alla varvaste suunas, kael-õlad on pingevabad (“Pea ripub pingevabalt nagu Tootsi Maakera nööri otsas”), lõdvestub ka lumbo-sakraalne e. vööpiirkond.
Lõdvestub kogu keha! Lõdvestun.
Tagasi lähteasendisse (püsti asendisse): “rullin end rahulikult püsti, sirutan end sirgu."
Harjutuse eesmärk: keha ja mõttemaailma lõdvestumine ja hingeelu rahustamine, aju verevarustuse parandamine, mälu parandamine, enesekindluse tugevdamine.
Palveharjutust teen rahulikult, õndsalt. Alusta 3-5-7 korrast.
Leia endale ise sobiva korduste arv ja tee mitu korda päevas. Kindlasti õhtul enne und.
5) Vajadusel ikkagi kuu-poolteise möödudes psühhiaatri juures kontroll.
Head harjutamist,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Alkoholivastane süst ja palderjan

Aastasest alkoholivastasest süstist möödas aasta ja 3 kuud, kas tohib palderjani tilkasid võtta, lugesin,et palderjani tilgad on tehtud piirituse paasil ja kas süsti mõju on kadunud aasta ja 3 kuuga? Ette ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Palderjani tilku võite vajadusel võtta, seal "peatoimetaja" ikka palderjan. Võtate ju tilku, mitte ei joo.

Süsti toime kadumine on individuaalne, täpselt teile öelda seega ei oska.
Loe edasi

Ravimitest loobumine

Tere,
umbes 4 kuud tagasi loobusin ühest ravimist, mille nimi ei tule kuidagi meelde (psühhiaatri kirjutatud, väidetavalt paranoiade vastu, ei tea). Loobusin päevapealt ja kõik oli täitsa korras.

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Tunne on selline imelik, nagu reaalsustaju kaob paariks sekundiks ära ja ma ei saa aru, kus ma olen.
- Ergutaksin aju verevarustuse regulatsiooni: kehalised harjutused, eriti pea üleval - pea all ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: