öine higsistamine 05.01.06 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Ma ei tea kas te olete õige arst kelle poole pöörduda aga häda on järgmine:nimel öösiti näen ma väga-väga palju unenägusi nii häid kui halbu ja higistan hullemini kui saunas,nii juba viimased 3 nädalat.Siis sai töö läbi(töötu nüüd).Võib ju arvata et ma olen stressis või midagi aga töölt ära tulemine ongi nagu väike puhkus ju.Teine lugu on alkohooliga,kui olen seda tarvitanud siis ei higista üldse.Mingi närvid viga vist ikka-üldse ma räägin unes tihti ja kunagi olin ka kuutõbine ja praegu juhtub ka mõnikord kui olen alkoholi tarvitanud aga see selleks-kuidas ma sellest higistamisest lahti saaks??? Tänan.24 aastane olen.

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Stress ja sisepinged vajavad kõrvaldamist. Osa asju saate omal käel teha - kehaline aktiivsus, veeprotseduurid, rahustavad teed, psühhoregulatsiooni-harjutused. Uue töökoha peate ka ise leidma. Kärakat võib veidi tarvitada vaid siis kui kõik eriliselt korras on. Mure-probleemide perioodil ei jooda vaid otsitakse lahendeid. Osas küsimustes saab Teid aidata psühhiaater. See närv-higistamine on kõrvaldatav.
Parimate soovidega,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

2 kuud öine magamatus, unerohud ei mõju vaid öine agressiivsus ja puuduvad arusaamad ajast, ei püsi jalul ja täielik nõrkus.

Kuidas on võimalik saada arstiabi kui inimene öösiti ei maga, näeb vaimusid ja on agressiivne, täielik nõrkus ja peapööritus.

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Alkoholile (kui tarvitab) täielik keeld.
Mis on agressiivsuse tagamaad? Alkoholism annab agressiivset käitumist, Peaaju orgaanilised muutused selles eas, hallutsinatsioonid - need vajavad psühhotroopsete ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: