diafragma 03.08.21 / Perearst

Külastaja küsib:

tere , olen hädas oma tervisega , gaasid või mis ajavad diafragma peale ,sealt südamele , üks öö südame löögi sagedus 120 , kui hakkasin kõhtu masseerima , läks paremaks , mingid ohked jne , lühidalt nii , kena edasi

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere !
Kahjuks ei saa ma Teie küsimusest tervikpilti probleemist. Palun pöörduge oma perearsti vastuvõtule.
Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

Valu jalas

Tere!
Kolm päeva tagasi tuli talla alla kühm/muna mis astudes teeb valu. Lisan juurde pildi. Millega võiks tegu olla?

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Paistab olema kõõlustupe või liigeskapsli väljasopistus, see täitub tavaliselt sültja vedelikuga. See võib ise kaduda, kuid võib vajada ka protseduuri. Soovitan pöörduda perearsti vastuvõtule, ...

Loe edasi

Trombofiilia ja EMS-treening

Tere. Mul on diagnoositud pärilik trombofiilia (protrombiini geeni mutatsiooni c.20210G>A suhtes heterosügootse patsiendt, kellel puuduvad teised trombofiilia tegurid), millega seoses olen ravi saanud ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Vabandan, mul puudub kompetents, et anda Teile sisuline vastus.

Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Loe edasi

Maomull

Tere!
Käisin kopsuröntgenis. Kopsudega on kõik korras, lühidalt öeldes kopsuväljad on koldeliste ja infiltratiivsete muutusteta. Kuid röntgen leidis ka sellise asja "Uuringule jäänud osas on vasakul ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Maomull on normaalne leid röntgenuuringul. Teie perearst vaatab Teid läbi, hindab leidu ja otsustab edasise.

Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Loe edasi

tervisetõend

Tere!
Nimelt pean kutsekooli jaoks tervisetõendi koos bak. analüüsiga tegema. Kuid tundus mulle, et väljaheite sees oli paar väikest ussikest. Mis juhtub kui analüüs ei lähe läbi? Ei saagi kutsekoolis ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Tundus - see on väga ebamäärane. Ja kui ongi, siis see ei ole vastunäidustus õppimiseks, see ei tule välja bak analüüsil. Bak analüüsil otsitakse nakkavaid soolepõletikke.

Head ...

Loe edasi

Sete uriinis ja pidev vetsus käimine

Laps hakkas lasteaia õpetajate sõnul tihedasti vetsus käima ja palju jooma möödunud nädala alguses(nädal algusega 6.september). Haigestus kolmapäeva öösel vastu neljapäeva(nohu ja väike palavik). Jätkus ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Pean õigeks veelkord arsti külastust, Lapse põhjalikku läbivaatust, täisvereproov, CRV, uriiniproov ja külv, veresuhkru test ! Siis mõtelda ja leida õige ravi.

Head tervist soovides,
Loe edasi

Puugihammustus

Tere!
9 päeva tagasi eemaldasin käelt puugi. Hetkel on tekkinud selline laik. Kohati sügeles ja katsudes punetus suureneb, ning on veidi " kobruline". Nahk on mul väga tundlik olnud alati. Küsimus- ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Kui selles piirkonnas oli puugipiste ja vahetult selle järgi ei olnud midagi ja hiljem tekkis selline laik, siis see on kahtlane Lyme tõve ehk borrelioosi suhtes.
Pöörduge oma perearsti ...

Loe edasi

Kõripõletik?

Tere!
Viimasel ajal on maskikandmisega hakanud kaasnema murettekitavad kõrval nähud. Umbes juba paari tunni maskikandmise järel hakkab kõris, eriti allpool, bronhide juures põletav tunne, lisaks ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Kui vaevused tekivad ainult maskikandmise ajal, siis on vaevus ilmselt sellest.
Õige on uurida Teie kõri ja häälepaelu kas perearsti või kõrva-kõri-kurguarsti poolt. Välistada tuleb ...

Loe edasi

Mononukleoosile ravi?

Tere!

Kirjutan Teile, et jagada oma lugu ning küsida Teie arvamust ja nõu.

Viis kuud tagasi ma haigestusin ja olen sealtmaalt alates haiguslehel olnud.

Haigus algas ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Mõistan muret. Teid on väga põhjalikult uuritud, ei ole leitud konkreetset kehalist haigust. Ilmselt on tehtud ka puugihaiguste ja kilpnäärme jt analüüsid ? Kas günekoloogi olete külastanud, ...

Loe edasi

Näoseen?

Tere, mul tekkis paar kuud tagasi nina alla 1,5cm punane laik, mis ketendab. Nüüd on see laik suuremaks läinud ja on ka teisel pool. Apteeker arvas, et tegu võib olla näoseenega ja soovitas 2x päevas Nizoral ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Perearsti juurde saab kohe, saatekirjata. Nahaleidu peab täpsemalt hindama, ma ei saa huupi pakkuda mingit salvi.
Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Loe edasi

Hammustus

Tere! Mina olen siin enne ka küsinud. Mind hammustas kodutu kass umbes kuu aega tagasi, tervis on hea, ei ole midagi tervisega toimunud kuid nüüd on tulnud kohale kust kass mind hammustas vill või ring. ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Kassi hambad on ühed mustemad, hammustusega on võimalik saada eriti vastik põletikubakter. Põletik tekib mõne tunni-päeva möödudes peale hammustust. Teie nahaleid on omane pigem uuele probleemile, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: