Tere. Mul on tugev seljavalu. 13.12.21 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Mul on tugevad seljavalu. Käisin ära röntgenis ja sain vastuseks rinnaküfoos süvenenud. Mis selle vastu aitaks?

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Küfoos on selgrookõverus mis kujuneb sageli seoses ebaõige asendiga aga ei ole tavaliselt äkilise seljavalu põhjustaja. Põhjus selgub läbivaatuse käigus - siis ka ravisoovitused.

Dr. Ain Pajos
6748591
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

väga tugev seljavalu

tere,probleem siis selline,väga tugev valu alaseljas pikemat aega,nagu oleks kinni midagi või mingi asi kuskil taga kinni,ei saa aevastada ega köhida,lööb tugeva valu selga.
valu on nii tugev kohati ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Laske perearstil teha Rö ülesvõtted nimmelülidest ja tulge vastuvõtule.

Tel.6 748 591
Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Seljavalu

Tere!Minul selline küsimus?Selja keskosas on mul sellised valud,et võtab hinge kinni.Olen perearsti juures käinud nemad ütlevad,et võtta valuvaigistit.Neuroloogi juurde nad mind saata ei taha.Ma ei tea ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Helistage tel. 6 748 591

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Seljavalu

Tere.

Olid pidevalt suured seljavalud. Arst saatis domograafiasse ja sealt vastus:lumbaallordoos lamenenud.L4=5 diski I on ulatuslik mediodekstrolateraalne ekstrusioon suunaga vähese osas ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Operatsioon teostatakse mitte pildi, vaid haigusnähtude alusel. Operatsiooni näidustuseks on väga tugevad jalavalud ja/või labajala osaline halvatus, põiehäired või tuimus jalgade vahel.
Helistage ...

Loe edasi

luuline avatus

Tere!
Kevadel pöördusin perearsti poole põhjusega-väsimus ja käed tundusid rasked ja valutasid. Hiljem lisandus ka tugev sejavalu nimmepiirkonnas. Korra kukkusin-jalad lihtsalt kadusid alt. Mind ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Luuline avatus ei ole meditsiiniline termin ja seda ei oska kommenteerida. Nimmelülidel võib esineda häire lülikaarte kokkukasvamises ja see ei ole seoses kukkumisega, küll aga võib kaasuda sagedamini ...

Loe edasi

Tugev seljavalu

Tere

Ma olen 21 aastane mees soost iskik kellel on terve elu tugevad seljavalud. Tavalised valuvaigistid ei aita enam üldse ja tramadolor ka mitte. Mis muid ravimeid(narkootilisi/tavalisi) ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Soovitan konsulteerida ortopeediga ja reumatoloogiga.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

kaua kestnud seljavalu

Olen 21 a noormees , mul on olnud pidevad seljavalud juba 6 aasat, tegelesin enne võrkpalliga kuid pideva seljavalu tõttu olin sunnitud loobuma. Valu on alaseljas , lisaks on mul pidevad lihaste krambid.Hiljuti ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Toodud muutused võivad põhjustada nii seljavalu kui ka valu jalas. Kui esineb tugev jalavalu, tuleks minna neurokirurgi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Seljavalu

Tere doktor!
Olen 16 a noormees ja tegelen intensiivselt jalgpallitreeningutega. Viimastel kuudel on hakanud mind vaevama seljavalu, mis ei ole just pidev ja ka mitte tugev, kuid nt painutamisel ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Eeltoodust ei piisa põhjendatud otsuse tegemiseks. Tuleks konsulteerida spordiarstiga.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

seljavalu

Tere Dr.Katrin
Olen 21a. ja mul on juba 1a.3 kuud väga suur valu alaseljas.19.07 ehk eile käisin MAARJAMÕISA RADIOLOOGIA osak.ning tehti kompuuteruuring.Vastus oli selline L3/L4,L5/S1 lülidevahemiku ...

Vastas dr Katrin Kaarna

Operatsiooni vajalikkuse ja toimumise aja otsustab neurokirurg, kelle vastuvõtule peaksite nüüd pöörduma. Opereeritakse juhul, kui tugev seljavalu rikub oluliselt Teie elukvaliteeti.
Privaatpalatit ...

Loe edasi

krooniline seljavalu

Tere!
Kui mul on deaknoositud krooniline seljavalu,ja eriti mingid ravimid ei aita,kas selise haigusega on võimalik saada mingil määral grupp(puue).
Lp:Riina.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui on häiritud ka selja või jäsemete funktsioon siis küll. Küsige oma perearstilt.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Seljavalu

Tere,doktor Pajos
Olen üle 60-ne naine.Probleem on selja nimmeosa valudega, mis kipuvad korduma.Aeg-ajalt on valu nii tugev,et ei saa mõnd asendit (näit.kummargil, kehapöörded) üldse teha. Nõks käib ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ei massaaz ega nõelravi mõju ennetavalt. Vaid pidev võimlemine kõhu-ja seljalihaste tugevdamise eesmärgil võib ära hoida järgmise ägenemise.
Konkreetseid ravisoovitusi saab anda vaid peale läbivaatust.
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: