Peavalu,pidev vilin kõrvades 10.11.18 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Nõrk vilin kõrvades hakkas 9-ndast oktoobrist.Arvasin et see on kõrgest vererõhust.Tarvitan vererõhu tablette.Tablettide võtmine on suht ebaregulaarne sest töötan vahetustega.Kolm tööl kolm vaba.Tööle lähen öösel pool kolm ja esimesed kaks tundi on füüsliselt päris rasked.Ärgates on vilin kõige tugevam ja on lisandund peavalu. Kõige tugevam ja selline imelik tulitav.Otsmikul on 10 balli süsteemis kuskil 4 kanti.3-ndal novembril lisandus üles vaadates tasakaaluhäired ja oksendushood tuli peale.Pöördusin Paide EMO -sse.Vererõhk oli 179-110.Tehti EKG see oli korras Olin tilgutite all ja pandi ravimeid südamepöörituse vastu.Saadi vererõhk normi.Eesetunne oli päris hea kuni järgmise päevani.6-ndal läksin perearstile.Perearst vahetas vererõhu tablette.Nüüd võtan TRIPLIXAM.9-ndal muutus kõrvades vilin nii väljakannatamuks et ei saanud uinuda.Enesetunde järgi ei olnud see vererõhust.Helistasin perearsti nõuandeliinile.Arst arvas et see on kõrvade närvisüsteemis et maolen farmis traktorist-söötja ja temperatuuride vahetusega külma saanud ning kõrva närvi põletikuga.Perearst ütleb et mul pole häda midagi,nõustaja ütleb et ohtu ei ole.Ma arvan et asi on väga tõsine aga ma ei oska enam midagi ette võtta.Perearst ju eriarsti ju ei saada.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Vilin kõrvades vanemaealistel on sage kaebus, mille põhjust ei õnnestu sageli selgitada, samas võib ta ka ise ajaga mööduda. Võiks siiski konsulteerida kõrvaarstiga.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Tinnitus kõrvades

Pöördun murega, seoses vilinaga kõrvas.
Algkerge as see paar kuud tagasi, kui oli hästi vaikne siis tähendasin vilinat kõrvades. Aegamööda on läinud vilin järjest valjemaks, tugevamaks ja häirivamaks. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Algul tuleks kindlasti pöörduda LOR arsti vastuvõtule kõrvauuringute (audiomeetria) tegemiseks.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

Peavalu,halb enesetunne.

Tere.
Mure selline, et pikemat aega vaevad peavalu ja halb enesetunne. Viimasel ajal lisandunud ka kerge peapööritus. Nimelt on peavalu üsna igapäevane kaaslane, tihti on valukolle ühe konkreetse ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kaelaprobleemid on tõesti üks tõenäoline põhjus. Soovitav oleks teha enne visiiti läbi perearsti rö . ülesvõtted kaelalülidest.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Virvendus silme ees

Nädal ja viis päeva tagasi hakkas mul silme ees virvendama. See virvendus ei ole nii väga segav, et üldse ei saa olla. Kui tugevalt pingutada ja keskenduda, siis näen hästi. Kõik hakkas pihta õhtul õhtul ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võib olla kroonilisest ärevusest tingitud regulatsioonihäirete ja auraga migreeniga. Neuroloogi konsultatsioon on soovitav aga kiiret ei ole.
tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Vilin kõrvades

Tere!

Mul on juba viiendat päeva järjest jube vilin kõrvades. Seda pole eelnevalt olnud. Mis ma tegema pean, et sellest lahti saada?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Minge kõrvaarsti vastuvõtule.

Loe edasi

kaks tõsist probleemi

Tere,
kaks tõsist probleemi:
1)Alates selle aasta märtsikuust kuulen peas vilinat (kogu aeg, kuulen seda nn kõrgsagedusheli paremini kui külmkapi või arvuti töömüra). Vahetevahel see vilin ...

Vastas dr Katrin Kaarna

Tere
Vastan Teie küsimustele eraldi, kuna tundub, et need on eraldikäsitletavad probleemid.

1) Vilin kõrvades: tõenäoliselt tegemist kuuldeaparaadist , s.t sisekõrvast tingitud probleemiga. ...

Loe edasi

vilin kõrvades

Tere!
olen 6.aasta vanusest saadik krooniline reumaatik,praegu 48, seoses reuma ägenemisega vötsin 1.dets. saadik Plaqenyli ja Movalist. jaanuari algul tekkis silmadesse kipitus ja väsimus, eriti ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Oletusi teha ei oleks õige. Tuleb minna neuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Peavalu

Olen 27. aastane naine. Peavalud algasid 4. aastat tagasi, koos peavaluga on ka iiveldus ja oksendamine ja suur nõrkustunne, lisaks vilin kõrvades (või peas). Peavalud algavad alati hommikul ja tugevnevad ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoline on siiski migreen. Valuhoogude intensiivistumine on aga tihti seoses ka närvisüsteemi stressiseisundiga või kaelaprobleemidega. Tuleks uuesti minna neuroloogi vastuvõtule.

Dr. ...

Loe edasi

Häiriv sumin peas.

Tere Dr. Ain Pajos,

Olen mures selle pärast, et viimasel ajal on mul peas mingi häiriv sumin või vilin, võib-olla isegi kõrvades, ei saagi aru. Eriti just häirib siis, kui on vaikus, tahaks ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Soovitan külastada algul perearsti (vererõhk). kui on ka kuulmine langenud , tuleks teha uuringud kõrvaarsti juures. Kui abi ei saa,helistage tel 6 748 591

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Kohin või vilin kõrvus

Tere,
Olen 49 aastane meesterahvas ja õhtuti on hakanud mul vilistama kõrvades (umbes 2 kuud tagasi oli esmakordselt). Mis peaks ettevõtma?
Olen kontrollinud oma vererõhku, kuid see on olnud ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Esmalt tuleks käia kontrollil kõrvaarsti juures.

Loe edasi

Pidev Peavalu

Olen 20 a probleemiks on pidev peavalu.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

????

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: